Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 180
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Ще има романс. Доста любопитен при това.

# 316
Банков тук го чифтосвахте с Вилито, ама май ще е уроложката Wink
това беше преди да се появи Огнянова  Wink

# 317
Голям огън ще се очаква да разпали Огнянова, но дали ще се случи още в този сезон не е много сигурно. На Банков му предстои война с Виолета и едва ли ще му е до романси, а и тъгата по загубата на семейството му предполагам ще му пречи да влезе лесно в нова авантюра. Разчитам само на това, че Огнянова като достатъчно красива и симпатична жена ще бъде още повече заинтригувана защо не и се обръща подобаващо се внимание преди да узнае причината за това.
Днес нейната игра беше на ниво за разлика от първите и сцени.

# 318
  • София
Банков изрецитира нещо,което не чух , а докторката-хубавица изведнъж реши , че е Вапцаров ?!
Невероятно е за
нейното поколение .
Точно Вапцаров рецитира, дъщеря му преди това същото стихотворение рецитираше. Невероятно, че това стихотворение са избрали - все пак Вапцаров го е писал до жена си преди разстрела.

# 319
  • Разпиляна във въображението
Преди време бях писала, че очите на Банков шареха и ми изглеждаше че има интерес към три жени и една от тях баш Огнянова  Whistling

Банков се показа като лицемер по отношение на правилата в болницата, които сам написа. Даже изрецитира подходяща сентенция за оправдание. Сега кой ще го отстрани от операции  Crossing Arms

Галя си ми харесва от началото на сериала. Даже мислих, че ще финишира с Калин, но пък тя си остана с Петър. Браво на момичето Simple Smile

Като гледам промото Романова пак ще се дъни  ooooh!  И драми с Наталия  ooooh!

# 320
  • София
Ех, толкова са хубави сериите без Наталия- тази депресирана скумрия.

Да, както преди бяха сериите без Биляна. Simple Smile

# 321
  • София
Уроложката е голяма сладурана, дано им се получи с Банков. Надявам се да не измислят някоя гадория около нея. Това с хермафродита и снимката на телефона беше изключително гадно.
Виолета каква е змия, за власт и пари ще смачка всички. Дано по-бързо се разбере от всички за "аферата" на Романова и Калин, та да видим с какво ще изнудва тогава.

# 322
  • София
И кога точно Галя е направила тази снимка? Беше си пълна глупост.

# 323
И кога точно Галя е направила тази снимка? Беше си пълна глупост.

Изключително непрофесионално!!

# 324
  • София
И мен ме издразни Банков с изказването си за правилата, едно говори, друго прави...

# 325
Той в случая наруши правилата, защото се отнасяше за дете. Сам го каза, а и като цяло акцентират върху отношението му към децата.

# 326
Ех, толкова са хубави сериите без Наталия- тази депресирана скумрия.

+1

# 327
С учудване разбрах, че актрисата Елена Карабойчева(сестра Чокова) е на 47 години и е многодетна майка. Имала три деца на 22, 20 и 8 години. Браво на нея, изглежда перфектно.
Уау! Много ми е сладурска тя, с тея къдрици е като кукла. Вчера случайно я мернах в предаването Сделка или не, беше една от мацките с кутиите.
Наистина изглежда перфектно!
Тя игра и в един от епизодите на "Съдби на кръстопът". С тези сладурски къдрици няма как да я сбърка човек  Simple Smile

# 328
  • София
И мен ме издразни Банков с изказването си за правилата, едно говори, друго прави...
Искаше да спаси дете в смъртна опасност, разкарвано по болниците.
Да не би да го приравняваш с обявяването на интимни връзки между колегите...
Последните серии нещо ми минават много бързо и сякаш нищо особено не се случва. А някои са пренаситени със събития

# 329
  • София
Не, не го приравнявам. И аз да бях лекар и аз щях да постъпя като него предполагам, ама не харесвам хора, които с категоричност заявяват разни неща, а после постъпват по различен начин,

Общи условия

Активация на акаунт