Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 054
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм фенка на Романова и на Калин. И на тези двамата клети хирурзи Владов и другия гад, забравих му фамилията.

Другата "гад" (Пенев) е голям симпатяга на живо. На няколко пъти го засичам в тролей петица. Даже слизаме на една и съща спирка.  Laughing
Готина роля са му дали във филма и си я играе добре -  вярно малко интригант пада, но много свежи лафове вкарва и образът му ме кефи.   

# 391
  • София
Виолета стана баш махленска клюкарка.

А за парите, бяха предвидили 50 хиляди непредвидени разходи, които всъщност да си поделят и тях Банков даде за техника за урологията.

# 392
Виолета стана баш махленска клюкарка.

А за парите, бяха предвидили 50 хиляди непредвидени разходи, които всъщност да си поделят и тях Банков даде за техника за урологията.

Да де, но как точно го направи, след като Романова беше вече подписала вместо него? И кога има време?! Нали в предната серия каза на Генадиева да не го занимава с договора, че бил уморен?

# 393
  • тук, на мястото си
Изпуснах края. Романова се отказа да топи Банков и щеше да си тръгва, но Виолета я спря и .......какво точно й каза?
Хванах чак реакцията на останалите от чутото.  Клюката ли издаде?
"Това, което иска да ви каже, е, че е преспала с Калин Генадиев."

Очаквах Романова да отвърне "А тази която ме изнудва е Захариева". Може би другата серия!

# 394
Е, то май на всички им стана ясно кой изнудва Романова.
А тоя Банков и жена си, и детето ли е возил на мотора, когато са катастрофирали?  Shocked

# 395
E, то на всички е ясно кой е най-добрият специалист по интригите. Надявам се това да затвърди позициите на Банков.

# 396
...Очаквах Романова да отвърне "А тази която ме изнудва е Захариева". Може би другата серия!
   То си стана ясно  ,че  Виолетка е изнудвачката , защото не издържа и накрая сама се издаде , като оповести  тайната на Романова . От седянката  май само Владов и Пенев се впечатлиха , но те  очакваха ,че има нещо .
   Добрева нещо много се  фокусира върху посланието да обича себе си , може и да ни спестят  евентуалното самоубийство  newsm78 .
   София пък как го раздаде  бияч - как заплаши Романова : "...ще те смачкам , ако нещо се случи  с Наталия или бебето..."  hahaha

# 397
  • There I was on a July morning
Виолета е голяма усойница. Много бързо забрави, че докато се лекуваше от онкологичното си заболяване, Наталия беше кажи-речи единственият човек, който и помогна и я подкрепи. Ясно е, че огласявайки на всеослушание за пиянския секс, все някой ще се изпусне /случайно или нарочно/ пред пиарката.
Аз също съм възмутена от двойния стандарт по отношение на "прелюбодейците". Кавичките ги поставям, тъй като и двамата са в развод и изоставени от половинките си. Калин е също толкова отговорен за случилото се, колкото и Романова, но всички се нахвърлиха върху нея.  Twisted Evil

............................
Не знаем какво точно е пишело в договора, но на Банков никак не му изглежда законна финансовата операция за частта от парите използвани не по предназначение.
Наистина в реалността подобна операция е невъзможна, но вече сме се убедили, че сценаристите са над тези неща. Wink

# 398
И на тези двамата клети хирурзи Владов и другия гад, забравих му фамилията.
😂

# 399
Обаче, ако пофилософстваме върху героите на сериала, то има един по-завършен Злодей от Виолетката.
И без друго, превърнаха образа й в селска клюкарка.
Та този злодей е майката на Наталия,.
Преди години тя зарязва детето си, ражда друго, после се връща за бъбрека на изоставеното си дете, за да живее второто обичано от нея дете.
И ако не беше умряло болното й дете, тя нямаше да обърне внимание на онова, първото...
Просто остана сама. И се хвана за Наталия.
А сега ще мачка Романова...
Тя е като кукувица, подхвърлила детето си в чуждо гнездо, само дето от безизходица се е върнала.
Можело е да се развие в дълбочина образа на тази безогледно нагла жена, но за съжаление и тук актрисата всичко е провалила.
С фъфлене и некадърност тази... как й беше името... Шинова! Да, Шинова е прецакала всичко. Но тя явно толкова си може женицата.
Оф, откъде ги изравят тези мухлясали треторазредни актриси?

# 400
Актьорите са най-малко виновни.

# 401
Много ме издразни "другарския съд" на Романова. И тя, и Виолета, а и всички се държат сякаш е убила човек. А реално не виждам какво толкова лошо е направила. Rolling Eyes

Дразни ме, че развалиха и образа на Виолета. Тя си беше злодея в началото, който малко по малко претърпя катарзис и сега я върнаха на стартова позиция и все едно заличиха всичко случило се предишните сезони. Но то проблемът да беше само с нея... За Добрева и Наталия сте го разисквали много пъти, толкова им развалиха образите, че предпочитам Романова да направи тройка с Калин и Боби и онези двете патки да се самоубият ритуално. Angry

# 402
А аз се накефих снощи, но пак го хванах от никъде.
Може ли да ми кажете как така Виолета отиде да разсейва уж Банков, за да не им развали събранието и в следващия момент се оказа баш там?
  Накефиха ме физиономиите на всички лекари, изглеждаха ми все едно, че ги занимават с абсолютни глупости и пет пари не дават кой с кого спал. Joy Така или иначе всички са се увъртяли до уши в странни отношения.
А в промото имаше как Пеци се разправя с Галя, че няма с кого да го смени.
Да не излезе в дълъг болничен и да го хване нещо като родилна депресия в мъжки вариант? Laughing

# 403
  • София
че предпочитам Романова да направи тройка с Калин и Боби и онези двете патки да се самоубият ритуално. Angry

Е това е велик сценарий.
Уроложката много се натиска на Банков. Дразнещо е.

# 404
Еми харесва си го жената, какво да направи. Много е сладка, а той как я извъртя с това "Тръгваме ли? - Не, тръгваТЕ" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт