Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 072
  • 739
  •   2
Отговори
# 420
  • София
А Калин не е ли завеждащ на Спешното? Нещо такова ми се върти.
Не, майката на Наталия е.

# 421
Мисля си,че на снимката на Банков,която разнася се виждат и той и жена му на мотори. Та най-верояно и тя е била с мотор,не вярвам да са били в кола,но дано се сетят сценаристите да ни просветлят по тоя въпрос.
Хареса ми Романова как си призна,въпреки,че и според мен не дължи обяснения на никой. Но все пак беше по-добре така,а не да се шушука из коридорите.
Огнянова ми е малко изкуствена и прекалено сладникава на мен. Но с Банков ако им се получи ще е готино.
Зарадвах се за Хинова,дано не провалят нещата и с нея.

# 422
 Ама Хинова била бременна ли? Мале-е, аз пак съм изпуснала.
А толкова плаках за тяхната драма, че не е истина. Винаги, когато чуя такива неща, макар и на филм, ми става тъжно.
Вчера се загледах в прословутата уроложка, има готино излъчване.
Вергов ме кефи в тая роля, но все се сещам за "Тя и той" и все очаквам да се засмее, или да каже някоя глупост, но, уви, доц. Банков е железен.Joy

# 423
Той Вергов по принцип има едно такова излъчване сериозно - смешно. Уж е сериозен, а очите му се смеят и един постоянно саркастичен. Дори по интервюта е такъв, не може човек да разбере кога се шегува.

# 424
  • София
О, да момента с Хитова беше много готин - и как хукна по чорапи,  и как вадеше тестове за бременност от всеки джоб. Много ме радват Мазови.
Аз в серията с оперираното дете останах с впечатлението, че Банков е причинил катастрофата. Нали се чудехме как ги е возил и двете. И затова сега не качва никого.

# 425
  • София
Снощи пропуснах да отбележа как се хилих и забавлявах на ухилената физиономия на Мазов 😀😂, чак децата ме питаха на какво се смея. Много им се кефих с Хинова, дано всичко има успешен край там. Би трябвало края на сезона да завърши с 2 бебета, дано няма някоя нова драма.

А кога е било преди Мазов да оперира Захариев? Жена му и дъщеря му го приспали и той оперирал, май след атентата беше?

# 426
И според мен Банков и жена му са били с мотори, а той може би е возел дъщеря си и така е станала катастрофата, за да участват всички. Нали каза в един от епизодите, че не е можел да откаже на дъщеря си. Може да е било подарък за рожденния й ден или нещо такова. Предполагам ще ни разкажат малко по нататък.

Наталия не знам какво я пазят всички, като тя самата не си пази много бременността. Знае, че има проблем с бъбреците и е трябвало още като е разбрала да се консултира с лекар и да не неглежира така здравето си при положение, че е бременна.

Романова малко елементарна я показват в тази ситуация. Вместо да се опълчи на Виолета, тя прави каквото й каже. Много нелогично за нея поведение.

# 427
  • София
Вергов е страхотен актьор. Особено на фона на някои други в сериала. Снощи пациента с татуировките така  рецитираше, че ме издразни много.

# 428
Вергов и Димитър Рачков ми е трудно да ги гледам в сериозни роли. 😃

# 429
Вергов е страхотен актьор. Особено на фона на някои други в сериала. Снощи пациента с татуировките така  рецитираше, че ме издразни много.

Той и мьекичко говореше  hahaha

# 430
  • да има едно лесно - на мотора
Дядото , който избяга от Урологията артист ли е ? Мисля , че е от рекламите за тото ( дето спорят с внука си Simple Smile ) Много  е естествен .

# 431
Ама Хинова била бременна ли? Мале-е, аз пак съм изпуснала.
А толкова плаках за тяхната драма, че не е истина. Винаги, когато чуя такива неща, макар и на филм, ми става тъжно.
Вчера се загледах в прословутата уроложка, има готино излъчване.
Вергов ме кефи в тая роля, но все се сещам за "Тя и той" и все очаквам да се засмее, или да каже някоя глупост, но, уви, доц. Банков е железен.Joy
И аз така,само че ми изниква в съзнанието ролята му в "Спанак с картофи" Grinning Така танцува там..по розови боксерки,със сълзи съм се смяла JoyТа ме напушва смях понякога и сега ,особено когато иска да се докара много серт и много сериозен  Grinning

# 432
Ох....железният доц. Банков, танцуващ по розови боксерки  Joy Joy Joy Представих си го..... Joy Joy Joy

# 433
  • София
Романова като отиде при Захариев си помислих, че ще търси съдействие да се опълчат на Виолета.

# 434
Обаче, ако пофилософстваме върху героите на сериала, то има един по-завършен Злодей от Виолетката.
И без друго, превърнаха образа й в селска клюкарка.
Та този злодей е майката на Наталия,.
Преди години тя зарязва детето си, ражда друго, после се връща за бъбрека на изоставеното си дете, за да живее второто обичано от нея дете.
И ако не беше умряло болното й дете, тя нямаше да обърне внимание на онова, първото...
Просто остана сама. И се хвана за Наталия.
А сега ще мачка Романова...
Тя е като кукувица, подхвърлила детето си в чуждо гнездо, само дето от безизходица се е върнала.
Можело е да се развие в дълбочина образа на тази безогледно нагла жена, но за съжаление и тук актрисата всичко е провалила.
С фъфлене и некадърност тази... как й беше името... Шинова! Да, Шинова е прецакала всичко. Но тя явно толкова си може женицата.
Оф, откъде ги изравят тези мухлясали треторазредни актриси?

С философстването съм съгласна,но с оценката на Шинова,че е треторазрядна актриса не съм. От къде това заключение? От тази роля ли само? Злобничко някак си звучи. Съвсем добре  си играе "женицата".

Общи условия

Активация на акаунт