Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 84 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Огнянова и на мен ми харесва в лице. Само в косата и има нещо което ме дразни, все едно току що е станала от леглото. А щерката на Вергов не ми хареса хич.

# 571
Много ми е сладка Огнянова, като непрекъснато изскача отнякъде и тика на Банков близалка  Laughing

# 572
А на мене ми хареса дъщерята на Вергов, много сладко момиченце, много прилича на татко си.

# 573
Даа, особено формата на устните е едно към едно с неговата. Малко притеснена ми се видя, но може би й е за първи път да се появява пред камера.

# 574
На сърце си ми е на мен Диана и се радвам, че почва да влиза в крак и обира погледите. Малко наистина и е трудна задачата за 20-30 епизода да изгради образ, че и да свали директора, но мисля че ще влезе още повече.

# 575
И на мен ми хареса дъщерята на Вергов,прилича на него,абсолютно същите очи.
Шопов ми харесва как играе и е много сладък,ама от какво такъв хриплив глас,малко е дразнещ Simple Smile
Луиза Григорова я харесвах в "Стъклен дом",тук ми е много дървена и ми прилича на наркоманка,сори за израза,ама наистина ми прилича.

# 576
На мен ми харесва Огнянова като визия и излъчване, гласа й  е някак специфичен и женствен. Малко ме дразни как се подмазва на Банков, но нали трябва да завъртят свалка. И определено ме учуди това, че е 90ти набор, изглежда доста по-възрастна за разлика от Луиза, примерно
Добре че му се подмазва, не тя влюби в него, че иначе той няма да я забележи, само мотори са му главата.

Къде мога да прочета повече за актрисата? В образа на Огнянова. Всъщност бихте ли ми дали име.
Вергов и дъщеря му си приличат особено по русите мигли. Mr. Green

# 577
  • София
Очакваше се, че ще се пребие. Sad

# 578
Ей го на.. пак не чух какво каза Банков на уроложката. Може и в мен да е проблема..

# 579
  • София
Ама мацката при моторите абсолютно суха, иначе порой.

# 580
С костюм, без ръкавици, с 200 км/ч на мокро ... тия съвсем ни взеха за идЕоти. Добре че поне каска са му турили та да не пукне в тоя епизод Simple Smile последвалото "да няма хора" е без коментар ...

# 581
  • София
Е сега ще цъфне Виолетка Simple Smile

# 582
  • София
С костюм, без ръкавици, с 200 км/ч на мокро ... тия съвсем ни взеха за идЕоти. Добре че поне каска са му турили та да не пукне в тоя епизод Simple Smile последвалото "да няма хора" е без коментар ...
Той всъщност точно това целеше. “Да пукне” Поне според мен.

# 583
  • София
Вилито сигурно ще види забравената чанта на Огнянова и ще ги спипа.

# 584
  • Пловдив
Е,па тя до колко часа ще е там???

Общи условия

Активация на акаунт