Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дойде с такси, тръгва си с мотор.
След катастрофата вечерта Банков дойде с мотора до болницата, Огнянова го заши и го закара до тях (не дадоха как, предполагам с такси, нея не са я давали да шофира, май пеш идва на работа). Логично на сутринта Банков дойде с такси, вечерта показаха калния мотор и се прибра с него. Този път добре са го изкусурили сценаристите. Simple Smile

На мен ми хареса епизода, дори и по-странния музикален фон, нещо различно и свежо, а и нямаше фъфлене и мело-драма стил индийски сериал. Заради моторите и мъжете в къщи го загледаха. 😀
Огнянова, ако се замисли, само овдовелите хора носят на синджирче халка, но в момента е влюбена, ядосана и се чувства предадена, та ѝ е простено. Като я гледах как ръфа шоколадовите вафли много ми се дояде и на мен шоколад. 😛

Захариева беше с ужасен стайлинг и аз също видях коремче.

Сега вече знаем Добрева заради кого ще си пререже вените.

# 676
Само говорите за коремче, приложете снимков материал. Rolling Eyes

# 677
Не ми се получи много добре, но тук си личи

# 678
  • Другата България
 Shocked Изобщо не съм го забелязала, а уж гледам внимателно.

# 679
Имаше и един кадър, малко след като Банков се облегна на нея, тя се обърна към него, пак беше в профил, но този път сакото не закриваше.

# 680
  • София
Изглежда си съвсем бременна, макар че Гугъл мълчи по този въпрос Thinking
Това означава ли, че скоро ще напусне сериала?

# 681
Не мисля, че само овдовелите носят халка на синджирче, аз съм виждала доста жени да носят халк или пръстен така по най-различни причини.

# 682
Не мисля, че само овдовелите носят халка на синджирче, аз съм виждала доста жени да носят халк или пръстен така по най-различни причини.

# 683
Не ми се получи много добре, но тук си личи

Ще стане ясно, но не е задължително да е бременност.  Peace

# 684
  • София
Моят корем е по-голям, а не съм бременна...

# 685
В предишния епизод имаме една сцена в асансьора Вилито и Стаменова, ако не се лъжа. Тогава я дадоха в профил, с една широка блуза и коремчето там пак доста си личеше.
Не е задължително да е бременна, просто има разлика от преди.

# 686
  • София
Моят корем е по-голям, а не съм бременна...

И моят, но откровено казано аз съм пълна, докато тя досега си беше слаба. Thinking

# 687
Много ми е интересно какво ще измислят за Вилито в случай, че Йоана е бременна?? Май още не са снимали всички епизоди и надали ще успят още дълго да я прикриват.....

# 688
Ще отиде пак до Лондон да си гледа внучето или нещо от сорта все ще измислят

# 689
Човек да не си хапва по повечко.

Общи условия

Активация на акаунт