Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Малко на коремче. Но като се има предвид че ми е набор и аз започнах да трупам там, та хич не е чудно да похапва повечко. Бременна не е.

# 661
  • София
Буковска стори ли ви се бременна вчера в едната сцена?

И ММ попита дали не е бременна. Отчетливо коремче имаше.

# 662
  • Тра-ла-ла
А какво се има предвид с това "асексуален"?
Единственото нещо, което за мен е странно в случая е, че прекрасен мъж като Вергов, след раздялата с Ирина, не е засичан с жена.
Ооо, ама той е свободен.  Mr. Green

# 663
Ми как да е засичан Вергов с жена, като се крием Grinning Аман от любопитни значи!

На мен не ми е странна дружбата му с Владо Карамазов, играят в няколко представления заедно, обикалят по турнета, а и ми изглеждат свежарки и двамата, сигурно са се сдушили, че и обща страст споделят - моторите.

# 664
  • There I was on a July morning
И аз го харесвам Вергов - както визуално, така и като актьор. Доволна съм, че го включиха в сериала, както и интригите, които завъртяха около него. С две думи - получава се добър сезон и една част от заслугата е негова.

# 665
Точно,те и тримата са си дружки,но Захари е много женен и с тия лотарии,няма време за техният ергенски живот

# 666
  • София
А какво се има предвид с това "асексуален"?

Ами значи, че не му се прави секс, не го влече, не го вълнува... Разбирай го както искаш. Наистина има такива хора, но не мога да си го представя честно казано... :о

Добро утро! Абсолютно си права

ПраВ Wink

# 667
  • Пловдив
Буковска стори ли ви се бременна вчера в едната сцена?
м да...

# 668
  • София
Аз няколко пъти съм ги засичала Вергов и Карамазов заедно. Последният път, когато ги видях, бяха малко странни.
Не съм забелязала Буковска да има корем, ще гледам по-внимателно. Thinking

# 669
Вергов нали има жена и дете уж, какво му точите лиги...а Буковкса най много да е прекалила с диетичните храни и да е пуснала коремче. Laughing

# 670
  • София
Вергов нали има жена и дете уж, какво му точите лиги...а Буковкса най много да е прекалила с диетичните храни и да е пуснала коремче. Laughing

Еми така е, готините са заети.  Laughing

# 671
Разведен е.
Заради вас изгледах епизода, никой не разказва сюжет , а само ах-кане по Вергов. И не съжалявам, раздвижиха малко картината, а не да дават само мед. термини. Вергов, особено като запя на немски, безценно. Доволна съм, но това се пада по една серия на сезон.

# 672
  • Там,където се събуждам щастлива.

Ааа,  от Дървото на живота! Бях забравила!

# 673
В сцената, когато Банков се подпираше на Виолета, Йоана ми се видя с изразено закръглено коремче. И аз си помислих, че е бременна. Ще видим.

# 674
От няколко серии насам Буковска ми прилича на бременна. На последната серия дори дъщеря ми , която е на 6г. попита дали е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт