Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 21

• 83 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Само мен май не ме кефи, някак ми е бозав. Еднакъв ми е във всички роли.

# 646
Аз също съм доволна, че го вкараха. Съвсем друг е дъха на сериала. С Генадиев ми беше много тегаво. И погледът му беше толкова злобен..

# 647
Четох някъде из Фейса, че Зорница била Огнянова. Аз ли нещо не съм гледала или не са го споменали във филма?

# 648
Ах, Вергов! Прекрасен! Само дето в реала е голяма проклетия!  Laughing
Дъщеря му е голяма красавица, взела е хубавите черти и от двамата си родители, тепърва ще разцъфва. Heart Eyes
Само на мен ли ми направи впечатление как в шокова, по време на нощното дежурство, докато Огнянова шие Шефа- навън беше светло, през прозореца със спуснатите дополовина щори?  Laughing
Не ми хареса как Вергов изигра "надрусването"- по пиянски.  Naughty
Зорничето= Огнянова.  Wink Банков я нарече по име, ако не се лъжа, докато говореха по телефона- в последния епизод.

# 649
  • Тра-ла-ла
Едно време Вергов не ми харесваше визуално, но напоследък май да. Особено след като го сънувах и беше доста приятен сън Joy Ще взема да разходя някоя от котките ми в парка. Неговото куче да я погне и да завъртим лафа Mr. Green

# 650
Вергов от "Тя и Той" ми е ужасно любим.  Heart Eyes Пък нека е арогантен и зъл, когато не е в роля, против нямам.  Laughing
Ще взема да разходя някоя от котките ми в парка. Неговото куче да я погне и да завъртим лафа Mr. Green

Прекрасен план! Пък казват, че грандиозните скандали са чудесна предпоставка за последващи хубави неща. Mr. Green

# 651
  • София
Вергов е готин, дружбата му с Карамазов поставя доста въпросителни. Харесвам ги двамата като актьори много, а в личния си живот какво правят си е тяхна работа де.

# 652
  • Там,където се събуждам щастлива.
Кой е Карамазов?

# 653
Сега няма ли Жениту да иде да и каже за семейството на Банков?
По-вероятно е Кръстева да и каже. Нали с нея се случи да сподели за първата си среща и че мъжа си заслужавал. Сега е ред да се оплаче че не си е заслужавал, а Кръстева да и помогне да разбере истината когато узнае кой е. Ще го забавят това предполагам докато се забърка още по-голяма каша.

# 654
  • София

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0% … D0%B7%D0%BE%D0%B2

За Владо не знам, ама Вергов хич не ми се вярва да е с обратни наклонности.

# 655
Владо Карамазов:

# 656
# 657
Карамазов е признавал, че е асексуален.

# 658
А какво се има предвид с това "асексуален"?
Единственото нещо, което за мен е странно в случая е, че прекрасен мъж като Вергов, след раздялата с Ирина, не е засичан с жена. Чак пък толкова успешно да успява да се прикрива...

# 659
Буковска стори ли ви се бременна вчера в едната сцена?

Общи условия

Активация на акаунт