Има ли значение възрастта на родителите?

• 60 935
  • 837
  •   1
Отговори
# 810
Не е за вярване, ама... Ще защитя Абсурт в спора.
Аз пък ще защитя Еленна.
И се прекланям пред силата и.
Намирам, че обидите и нападенията срещу нея прекрачват всякакви граници.
И да, както се каза по-нагоре, на много мами им е писнало агресивното отношение на няколко съфорумки и вече дори и не пишат.
Ами то няма смисъл да се спори с тях, аз като ги видя, директно ги подминавам и не им отговарям, друг начин няма.

# 811
Добре де, на мен ли ми се е размекнал мозъкът от неделен мързел или АбсурТ написа, че тезата, която тя защитавар не се отнася за конкретния казус на еленна?

# 812
Добре де, на мен ли ми се е размекнал мозъкът от неделен мързел или АбсурТ написа, че тезата, която тя защитавар не се отнася за конкретния казус на еленна?
Да, при това го написа поне 2 пъти. Аз затова и не коментирам повече, защото уважавам Елена и казуса й, и разбирам, че покрай всичко, което е преживяла приема темата особено чувствително.

# 813
  • Пловдив
Написа го, но написа също, че Елена и аз сме били привърженички на правото да убиваме дете след дете до здраво. А, разбира се, приемливо е "убиването" само по причините, по които АбсурТ го е правила, по други - не. Има си хас да сме привърженички на "убиване" по други причини - ама то е патология нашето!
Както и да е, мисля, че това за "убиването" обиди Елена именно защото тя не е "убивала" дете. Поне аз така я разбрах.

# 814
Аз пък ще защитя Еленна.
И се прекланям пред силата и.
Намирам, че обидите и нападенията срещу нея прекрачват всякакви граници.
И да, както се каза по-нагоре, на много мами им е писнало агресивното отношение на няколко съфорумки и вече дори и не пишат.
Ами то няма смисъл да се спори с тях, аз като ги видя, директно ги подминавам и не им отговарям, друг начин няма.
Ама аз нямам предвид това, което Елена е преживяла или силата ù-за това спор няма!
Аз говорех за това, че Елена продължаваше да си навява едно и също във всеки следващ коментар.

# 815
  • София
Магдена, драма няма. Въпросната потребителка е копирала вярно, но дотук свършва правилността на написаното от нея, и то защото поне го е копирала въпросното обяснение, а не го е съчинила. Нататък не зная дали си е направила труда да го чете или не го е разбрала, но го е вмъкнала по тотално грешен начин. На всичко отгоре очевАдно не знае какво е недееспособност и адекватност, нито кое какъв термин е. Въпросите относно дееспособността са в полето на правото, а нещо като адекватност няма никъде като официално определение и термин по отношение на интелектуалното съсояние и последиците. Това е, така да го кажем, като морското свинче - нито е морско, нито е свинче. Просто не зная кое по-напред да коментирам от постовете й, свързани с тези неща, защото са глупост до глупост. Намерила е някакъв цитат, копирала го е и нататък луната спи.

# 816
  • София - Рим и обратно
Елена според мен много драматизира. Честно казано, не ми и беше интересно да ви чета свадите, ама реших да се намеся като арбитър. 10 коментара за това, че написаното от Абсурт не се отнасяло за нея и тя пак продължава да напада и едни и същи да говори. Трябва да се смени темата вече, че хем се изчерпваме, хем почна да става грозно.  Вместо да я сменяме, най-хубаво би било да си се върнем на първоначалната тема.
Не само, че го написа 1000 пъти, че не коментира нея, ами и изтърпя десет сърцераздирателни поста на госпожата, пълни с клетви срещу нея и близките й, вплетени в уж накърнените й чувства.
Чудно, като кълнеш, дали пак се връща на теб и близките ти.

# 817
Просто не зная кое по-напред да коментирам от постовете й, свързани с тези неща, защото са глупост до глупост. Намерила е някакъв цитат, копирала го е и нататък луната спи.
Andarial, цитат по тема означава внасяне на друго мнение по дадена тема. Форумът има за цел да се изказват мнения и становища както и да се дават аргументи, които подкрепят или са против дадено становище. Не си ти фактора, които има каквото и да било право да правиш характеристика на личностите, които изказват мнения. Ако НЯМАШ аргументи срещу мнението ми, не се захващай да коментираш личността ми. Знам, че си много "пораснала" за да те възпитавам на този етап, но поне си длъжна да спазвая "общите условия на бг мамма сайта". Ако си ги забравила - моля припомни си ги.

# 818
  • София
Коментирам това, което си написала, а то има фактически грешки. Единственото вярно в постати е това, което си цитирала от сайта и са писали колегите. Нататък са си твои свободни съчинения. За съжаление тези ти свободни съчинения показват определен тип мироглед, който те обрисува чудесно. Характеристика си правиш сама.

# 819
  • София
Аст, публично ти благодаря ма ЛС-то. Много се изкушавам да го цитирам. Ти кажи дали да го направя.

# 820
Аст, публично ти благодаря ма ЛС-то. Много се изкушавам да го цитирам. Ти кажи дали да го направя.
Ако целтати е да разкараш от форума всички „друго мислещи“ и да остане само твоето сияниe да ни огрява (нещо като сърцето на Данко), няма да стане не за друго а защото не искам  да го допусна Simple Smile

Аз не се срамувам от това, което ти писах, Ако искаш да спамиш форума - моля прави каквото щеш Simple Smile

# 821
  • София
Ооо, ама, ти се бориш за място под слънцето ли? Аз ли ти преча? Така кажи, микрофонът е твой!

# 822
Ооо, ама, ти се бориш за място под слънцето ли? Аз ли ти преча? Така кажи, микрофонът е твой!

Отново сияйна и възвишена.....благодаря ти за жеста Simple SmileYumYumYumYum

# 823
  • София
Щом не се срамуваш от написаното на ЛС, защо не го написа тук? В крайна сметка ми пишеш каква съм аз според теб, напиши го в темата, нека всички прочетат!

# 824
  • София
Защо така даваш на заден? Каквото имаш да ми кажеш, ми го кажи в темата, а не да ми пишеш ЛС-та. Давай! Когато аз коментирам някаква тема, пиша директно в темата на конкретния потребител, а не съм шушумига да му изпращам ЛС-та и да му обяснявам какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт