Има ли значение възрастта на родителите?

• 59 941
  • 837
  •   1
Отговори
# 825
Защо така даваш на заден? Каквото имаш да ми кажеш, ми го кажи в темата, а не да ми пишеш ЛС-та. Давай! Когато аз коментирам някаква тема, пиша директно в темата на конкретния потребител, а не съм шушумига да му изпращам ЛС-та и да му обяснявам какъв е.
ЗАЩОТО ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТЕБ И МЕН - не го ли разбра най-накрая?

# 826
  • София
Уплаши ли се? Давай, напишИ тук това, което написа на мен!

# 827
  • München, Deutschland
Моля ви, водете си личните войни на лични съобщения, някои хора ни интересува темата така, както е зададена.

# 828
  • София
Виж, сега, аз не съм тръгнала да пиша ЛС-та на хора да им обяснявам колко не струват. И понеже ЛС-то на въпросната потребителка е към мен и за мен, продиктувано от обсъжданото в темата, няма да оставя нещата така. Щом е казала А, да каже и Б. Такива подмолни работи не обичам, затова да каже тук каквото има да ми казва.

# 829
  • София
Аст, стига си ми писала на лични! Каквото имаш да ми пишеш, го напиши тук! Прожектора ти сама го включи и сега няма да го изключиш, защото видя, че няма да ти се размине.

# 830
Моля ви, водете си личните войни на лични съобщения, някои хора ни интересува темата така, както е зададена.
+1

Честно да си призная, темата ми е интересна. Или поне беше,докато не се изроди в личен спор и нападки. Моля ви, върнете се към нормалното обсъждане или ще предложа да бъде заключена.

# 831
  • София
Темата от самото си заглавие и начина на развитие е изродена, особено когато се стигна до точката на определяне кой какво кога и защо зачева, ражда, трябва и не трябва да зачева и ражда.

# 832
Не само, че го написа 1000 пъти, че не коментира нея, ами и изтърпя десет сърцераздирателни поста на госпожата, пълни с клетви срещу нея и близките й, вплетени в уж накърнените й чувства.
Чудно, като кълнеш, дали пак се връща на теб и близките ти.

Пълни глупости. Имам 6 поста в темата, половината от които не са изобщо насочени към никого.

С клетви не се занимавам, и не вярвам в тях. Тук предполагам въпроса ти е риторичен и насочен към мен: благодаря ти за пожеланията.

Това, което се е случило на мен - и на много хора около мен - аз не пожелавам дори на най-големите си врагове, а непознат от Интернет дори и в тази категория не се вписва. Описала съм няколко случая, има още хиляди такива, на жени, които далеч не са чудовищата, посочени в темата: убиващи, манипулиращи злодеи, които селектират ембриони, че да има кой да им гледа децата инвалиди. В огромния процент случаи, тежките аномалии са случайни, не повтарят и идват от "нищото." В малкия процент случаи, в които родителите знаят предварително, че има риск, те постъпват изключително етично и морално, повече отколко всеки от нас би могъл да си представи, защото не сме на тяхно място.

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 17:50 от elenna

# 833
За мен лично има значение от възрастта, но зависи и от възпитанието. Има хора на 40 години, които са доста старомодни но и има такива които са с доста модерно мислене.

# 834
Старомодността порок ли е?

# 835
Не, но може да се каже, че някои видове модерно мислене са тежък порок...

# 836
Старомодността порок ли е?
О, определено може да е огромна пречка за общуване и разбиране с детето.

# 837
  • София - Рим и обратно
Пази боже от доста модерно мислещи 40+ годишни. Всяко поколение трябва да си отговаря на времето. Иначе се получават инфантилни истории със спрели в развитието си индивиди. Аз, ако бях “спряла” на 20.....ми направо ужас. То сега имат и един лаф пуберите “мноу си спрял”. Обидно си е.

Общи условия

Активация на акаунт