Храните, които не ям

• 61 970
  • 568
  •   1
Отговори
# 165
И аз както вече писах ненавиждам пилешко от доста време, а като четох наскоро за храните, които са подходящи за нас според кръвната група, се оказа че пилешкото било супер вредно за моята, дори можело да ми докара инсулт  #Crazy

Единственото, което ми се видя странно, е че само моята група трябвало да яде мляко и млечни, също и че авокадото и доматите не били полезни за мен, а аз ги обичам, както и ядките, които също трябвало да избягвам. Също и всякакви морски дарове, различни от риба, а пък аз много обичам

# 166
  • София
Според кръвната ми група съм "роден вегетарианец"  Joy.А аз обичам повече месо.

# 167
Аз пък трябва се храня предимно с месо и мляко - чергарска кръвна група Б  Mr. Green

# 168
Аз пък трябва се храня предимно с месо и мляко - чергарска кръвна група Б  Mr. Green

И аз съм В.
Не ям млечни. Naughty
Месо да.

# 169
Аз пък съм АВ, общо взето съм улучила, като не ям месо,но ми препоръчат агнешко ( което мразя)  и пуешко ( по ми допада) . Трябва да избягвам всякакви ядки и тахани, а аз ги обожавам. Поне с млечните продукти сме в съюз.

# 170
  • София
О, стига глупости с кръвните групи.
Масовката тук масово припада по тахани, ядки, сладичко и тестени, а на бас, че биха покрили нуждите на всеки център по кръводаряване. Като разнообразие, не количество.

# 171
О, стига глупости с кръвните групи.

Пак добре, че само кръвните групи гледат.
Представи си ужаса да дебнат и зодиите с асцендентите си и часовия пояс на храненето...
Мъкаааа

# 172
Почти не ям домати.
А в готвено, абсурд!

# 173
  • София
Почти не ям домати.
А в готвено, абсурд!

И аз домати в готвено не обичам и не слагам, но домати пържени с пържени  чушки , или пресни ям, та ушите ми пукат.

# 174
Мразя торти, сладкиши, шоколад сладолед, сладкоч като напитка или храна. Обожавам люти чушки, ама отровно люти на гладно и без хляб, а ако не са чушки - всички други зеленчуци без брукселски зеле, и готвен карфиол

# 175
Аз съм нулева, обичам доста месце! Но не ям агнешко, овче, козе, телешко само ако е приготвено добре! Wink
Не ям шкембе, пача, уши, свински крака, черва...! Sick
От манджите мразя зелен боб, прясно зеле, няма значение постно или не, също не обичам печени чушки, сурови , да! Crazy
АААА мразя сладкочи също торти, кремове, сладкиши, пакетирани неща....от рода на вафли, десерти, морени, ениргиини блокчета и пр.

# 176
Храните, които НЕ ям въобще: грах, козе сирене/мляко, лапад, коприва, кус-кус, сладки баници (тиквеник, щрудел), рукола, айсберг, шунка, песто.

# 177
  • Sofia
Малко са храните, които не обичам, но много държа да са добре приготвени и да се използват подходящите подправки.
Не ям:
От месата-заешко, от пилешкото ям само бялото месо, от субпродуктите ям само черен дроб -пилешки и свински, ям агнешко, но не и овче.
Октопод, охлюви
От мазнините  -маргарин.
От зеленчуците-цвекло.
От десертите-ориз с мляко.

# 178
  • София/Севлиево
Не ям авокадо-само като му вида зеления цвят и мазната консистенция и ми става гадно(обаче обичам спанак,броколи и други зелени неща).Суб продукти,пача,шкембе чорба, мазна храна и люта ,кус кус,от месата -агнешко и заешко, никакви морски дарове-само риба.Сигурно има и още, но за това сега се сещам.

# 179
  • София
Гледам много хора не ядат кус кус, интересно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт