С оная групичка как бих се държала не знам. Аз съм някак си хем много дипломатичен, хем много толерантен, хем прям, но и някак си дистанциран човек... като това с дистанцирането е нещо много тънко и сложно. От реалността, в която живея съм осъзнала за себе си, че не аз избягвам хората, а по някакъв мистичен за мен начин карам хората, които не са ми приятни сами да странят от мен. Сякаш Ивонка най много ми пасва на вибрациите и енергията, както би ме описала Божидарка
Та така общо взето, нито щях да се карам с тях, нито да вземам позиция, бих била себе си и да бъда сигурна, че рано или късно ще ме освободят от присъствието си съвсем доброволно. Ако пък някой няма нюх или не разбира от езика на тялото и силата на погледа... или не може да чете между редовете и продължава да ми досажда, става вече страшно.
, ама на мен Гечо ми допада. Всичко си работи човекът, как лъсна фермерската къща само, пък как я завари след фермер жена
Значи той да дои, той да гради , щото разбира от всичко! Той и да им готви, и да им мие - пък дамите само за сплетни и наградата там, и сметки как да се промъкнат до финала! И за любоФ, де!