Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
djoleva, ааааа благодаря за напомнянето относно литрите. Наистина ми избяга сякаш този факт, че при Гечо 5 от общо 28 са хвърлени.

С оная групичка как бих се държала не знам. Аз съм някак си хем много дипломатичен, хем много толерантен, хем прям, но и някак си дистанциран човек... като това с дистанцирането е нещо много тънко и сложно. От реалността, в която живея съм осъзнала за себе си, че не аз избягвам хората, а по някакъв мистичен за мен начин карам хората, които не са ми приятни сами да странят от мен. Сякаш Ивонка най много ми пасва на вибрациите и енергията, както би ме описала Божидарка Grinning Grinning Та така общо взето, нито щях да се карам с тях, нито да вземам позиция, бих била себе си и да бъда сигурна, че рано или късно ще ме освободят от присъствието си съвсем доброволно. Ако пък някой няма нюх или не разбира от езика на тялото и силата на погледа... или не може да чете между редовете и продължава да ми досажда, става вече страшно. Grinning

# 121
Това с млякото май съм го проспала newsm78, ама на мен Гечо ми допада. Всичко си работи човекът, как лъсна фермерската къща само, пък как я завари след фермер жена #2gunfire Значи той да дои, той да гради , щото разбира от всичко! Той и да им готви, и да им мие - пък дамите само за сплетни и наградата там, и сметки как да се промъкнат до финала! И за любоФ, де!

# 122
Елена даже да беше най-работливата, най-смирената, най-добре справящата се на дуели пак няма да спечели накрая по простата причина, че е жена. Нека не се лъжем какво е положението. Защо пък да не се забавлява с някакви измислени "пъклени" планове колкото да минава времето след като така или иначе зрителите в България никога няма да гласуват за жена да спечели такъв формат?
Може би и другите участнички са го осъзнали това и затова не си дават много зор. След като и този сезон ще го спечели мъж и дори още 30 сезона да направят все ще ги печелят мъже те какъв стимул имат да се трудят? След като мъжете са единствените претенденти за наградата не виждам нищо нечестно да вършат всички задължения.
Не съм много съгласен, че жена няма шанс да спечели предаването.Все още е рано да говорим.Минала е едва 1/3 от предаването.И миналият сезон имаше много хора против Стоян в началото, но в последствие спечели.Аз лично виждам Ивона и Марина като истинска конкуренция на мъжете за победата.Елена, колкото и да иска да спечели, ако не си промени държанието, трудно ще стане това.Ако например си представим финал със Марина,Ивона,Станислав и Иван Г., то не виждам как някой от мъжете там ще спечели, така че още нищо не се знае.Алек е попринцип голям, може би най-големият фаворит за парите до сега, но започна да трупа негативни точки около тази история с Валерия.Виолета преди време правилно му каза, да си гледа играта и че всичко това което прави го дърпа назад.Калоян ми се струва човек, който също би имал голям зрителски вот на финал, но не мисля че ще стигне до там.Гечо пък хич не го виждам като финалист.Все ще срещне някой от между Алек и Станислав.

# 123
  • Вестерос
Все повече искам да спечели Калоян Grinning Аз финалът го виждам Марина, Ивона, Калоян и Яни (Станискав, Гечо)

# 124
И за мен Гечо беше прав. Значи не може няколко седмици всеки ден да ядат к.мляко, сирене и изведнъж да започнат да хвърлят млякото. Как пък някой не попита защо няма сирене, защо няма к.мляко и да попитат как се прави и да го направят. Ако някоя беше отишла при Гечо или Яни да попита как се правят щяха да им обяснят. Ама те и затова не питат защо няма, защото ще трябва да го направят и после няма да има време за клюки, схеми и интриги!
Елена даже и да се добере някак до финал не мисля, че има шанс със зрителския вот! След репликата "мога, ама не искам", не мисля че спечели зрителите.
Калоян има голям шанс със зрителския вот, има доста последователи в социалноте мрежи, някои от зрителите го знаят още от "България търси талант" два пъти участва там, а и показва умения във Фермата, мисля че печели симпатиите на зрителите!

# 125
Те не само че не питат защо няма сирене или къде е млякото, те чакат моля ви се някой да ги покани да им покаже кое как се прави.Снощи се възмъщаваха , че никой не ги е поканил да им покаже как се прави едно друго от мляко , че Гечо не ги е поканил да им покаже кое как го е сготвил.Ами идете питайте бе,
та ако ви се откаже тогава имате пълното право да се оплаквате и да плюете.

# 126
  • постоянно
Да ги поканят - че те да не са на гости там ???  #2gunfire Ядосах се на Елена - то бива мързеливо , но чак толкова . Можела , но не искала. Докато има баламурници като Яни , ще си хапва сиренце на готово.

Значи снощи Калоян  си записа името в листа на потенциалните победители за мен - досега все е работел , но е оставал на заден план така да кажем , в сянката на другите алфа мъжкари. С думите си снощи ме спечели тотално.

# 127
  • Варна
Започват да ме дразнят вече тези криви разбирания за патриархата. На онова италианчето как му хрумна да я изплюе тая глупост, че еди кой си гледал на жените като на нещо, което трябва е да навряно до печката и, че не можел да си представи жена с хубава професия, която да пътувала по света. Глупости на търкалЕета мъркалЕеета ла донна грацие. Визираният от нея патриарх съм повече от сигурна, че не гледа така на съпругата си, дори напротив - боготвори я.

Като малка баба ми и дядо ми ме гледаха, че често боледувах, а системата не обичаше много много майки, които често болнични си вземат... то и до днес е така де. Та там бях заточена първите си 7 години, на село. Мога да ви кажа, че единственият човек, на когото не се противоречеше беше баба ми. Като адмирал беше някакъв. Такъв респект, такова чудо. Нейната дума закон, тя колеше и бесеше и буквално и преносно. А иначе я гледаш една "навряна" до печката жена. Това не е ли абсолютен, показен, жесток матриархат ми кажете??? А??? Значи проблемът не е точно в наименованията на нещата, а в тълкуването и приемането им.  До печка, до кенеф, до дръвник, до обор да ме натирят все тая е. Тропна ли с ръка по масата всички млъкват. Grinning

# 128
Добре, де, как Гечо приема жените, си е негов проблем. Франческа какво иска? Очаква да ѝ се кланя, защото е по-образована ли? Ми как пък Ивона, която е и интелигентна, и образована, не се фръцка с това и не мрънка? Отговорът е в "интелигентна" .  Simple Smile
А наистина беше смешно как са подшулнали на Франческа, че била Тя очаквала от всеки да научи нещо за България. И казано от нея - по нейния безкрайно наивистичен начин - все до смях ме докарва. 😂  Но беседите, които Иван Философ измисли, ми харесаха като идея, вече казах, нищо че са част от сценария. Нека чуем как разсъждават тези хора, да обсъждат нещо различно от ежедневието във Фермата. Каквато и тема да хванат, пак ще ми е по-интересно от битовизмите в тамошното им ежедневие - кой измил/не измил чиниите, кой сготвил, кой колко се моткал..

# 129
Елена хитра лисичка ще излезе.
Дуелът може и да е мъжки, все пак на Станислав Иван му е конкуренция.
Който е гледал промото - на мен ли ми се причува или гласът на Марина е нормален?

# 130
Ензим, и на мен ми харесаха беседите им.Показателни са са начина им на мислене за изграждането на характера им , особено на младите.
Станко може и да е простичък / аз обаче го харесвам/ , но пък си призна че не е изневерявал докато е бил във връзка.Доста млади мъже на неговата възраст по скоро биха се изкарали едва ли не секс терминатори и ще разказват легенди как не могат с една жена и...т.н.Докато той си каза че като е с една е само с нея.
И Ленчето за която стигам до извода че няма нито семейни, нито морални ценности.Не иска деца, изневерява на всеки с който е била..не знам какво да кажа за такъв човек.

# 131
  • Варна
Ензим, и на мен ми допадна тази идея на Сапунджиев. Този човек в началото ми идваше една идейка в повече с дълбоките си размисли, но вече все повече и повече започва да ми харесва и да го разбирам. Нека да им изтръгне душичките с памук както се казва. Самоомаскаряването нека започне сега и то не как да е, а зад маската на кротки, тихи разговори пред огнището. Grinning

Милото Eленче вече падна в капана. Нарочно пиша "Еленче" с главна буква. Не защото етиката ми го диктува, а граматиката. Искаше ми се да е с малка буква, с което да демонстрирам неуважение, но току виж някой криво ме разбрал и си помислил, че злорадствам по малкото на едно благородно горско същество, а не по тази персона. Grinning Та голямо постижение, че и ден не оставала сама, а? Супер трудно постижимото, нали? С нейната привлекателност, образованост и естествен чар, които имам в повече и от трите между другото, бих я предизвикала поне ден сама да остане. Тогава вече ще си е за хвалба Grinning Застъпвали и се били връзките, затова така станало. То и аз така правя с дамските превръзки като влезна в цикъл, старата хвърлям, нова слагам, без превръзка не оставам. Да тръбим ли по мегафоните за това ни велико действие? Да го отпразнуваме ли с конфети и шампанско?

# 132
  • Варна
Хм.... с Джолева сме писали едновременно и почти едно и също сме споделили.

# 133
Джоли, циник абсолютен е Елена, може животът да я е направил такава, поочукал я е, но то и от човека си зависи.
За децата я разбирам - аз също не съм си помисляла за деца, докато не срещнах мъжа си. Е, била съм по-млада, на нейната възраст имах бебе... Но, както дойде. Има такива хора - повече мъже, отколкото жени, които са си самодостатъчни. Ясно е, че като на 30 няма сериозна връзка, значи не иска. Не че е ясно, де, просто може да не е срещнала подходящия. И колкото повече време минава, толкова по-взискателен става човек към другите (към партньорите си)... С което не искам да кажа, че човек трябва да прави компромиси само и само да има връзка. Та в това отношение съм на мнението на Елена - каза на Яни, че такива компромиси, каквито той твърди, че би правил, за да си запази семейството, не биха донесли добро на никого. Но Яни още няма семейство, затова така говори, а може пък и такъв да си е, знам ли.... Thinking
Станко - ами, не знам, всъщност - знам - знам защо например не се понасят с Ивона - та те са от различни Вселени. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 12:45 от Ензим

# 134
  • Вестерос
Според мен и двете страни са грешни. Гечо не може да чака сами да се сетят като ги вижда какви са мърди и мързелани. Но и беше много нагло изказването, че чакали той да им каже и покаже кое как се прави. Как не се сещат не ми е ясно. Аз ако съм там сама щях да искам да ми се покаже как се дои, как се прави сирене, масло, кис. мляко. Елементарно е. А не Яни едното, Гечо другото до 100 часа да стоят.

Общи условия

Активация на акаунт