Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък от жените най-харесвам Франческа...заради тънкото й чувството за хумор, директността и любопитството което носи в себе си. Разбира се не винаги съм съгласна с нея по някои съждения, но би било наивност и диктатура да очаквам всички да мислят като мен Simple Smile  Но я харесвам!
А най-антипатични са ми Дарина и Божидара.

# 391
Откакто Франческа стана "придворна дама" на Елена, изобщо не я харесвам. Всъщност не, не я харесвам особено още откак се разфуча колко мързеливи били българите, все едно италианците са по-различни, айде, нема нужда. Да не казвам, че разсъжденията ѝ често са като на 4-годишна. Първоначално мислех, че този наивитет, който лъха от нея, идва от италианския напев, с който говори български, но не, не е от това. Simple Smile

# 392
Аз пък от жените най-харесвам Франческа...заради тънкото й чувството за хумор, директността и любопитството което носи в себе си. Разбира се не винаги съм съгласна с нея по някои съждения, но би било наивност и диктатура да очаквам всички да мислят като мен Simple Smile  Но я харесвам!
А най-антипатични са ми Дарина и Божидара.
thumbsup
Точно такова е и моето отношение към Фанческа. Симпатика бамбина булгаро-италиана ...не ми се смейте, не знам италиански въобще, че ме мързеше и да го превеждам с помощта на гугълЯ.
Другата освен Франческа, която ми е симпатична, е Ивона. Направи ми впечатление колко спокойно разказваше за регресията, на която се е подлагала, докато другите като кудкудякащи кокошки постоянно я прекъсваха с въпроси и ми развалиха кефа Confused....защото тази тема винаги ми е била интересна.
За мен нито една от жените не е чак антипатична. Дарина изглежда сухарка без грам чувство за хумор, но дали е била такава цял живот, не знам. Възможно е семейнният ѝ проблем да я е обременил предостатъчно емоционално и да я е докарал до това често досадно поведение и почти постоянно включване в обяснителен режим. Вчера като се разпя и веднагически стана по-симпатична.

# 393
  • София
Аз ще стискам палци за Иван Гинчев на дуела.
Валерия съвсем ми падна в очите - оставя се да я мачкат, целуват и прегръщат два месеца, ядеше на момчето шоколада и сиренето, а накрая дори не отиде да му обясни човешки, че предпочита нещата да не продължат. Загледах я и по-внимателно снощи - не стига, че е толкова ограничена, ами и е ужасно грубо същество. И жестовете й, и говорът й... така троснато му говореше... Не зная ако не се появи въпросният Пешо какви ще ги дроби по-нататък. Напълно заслужава от два стола да се озове на земята. Rolling Eyes

# 394
И аз неделя ще "викам" за Гинчев.
А и звИздите ми говорят, че философий иска да си ходи....
Франческа все повече и повее не ми се нрави.

# 395
  • София
Откакто Франческа стана "придворна дама" на Елена, изобщо не я харесвам. Всъщност не, не я харесвам особено още откак се разфуча колко мързеливи били българите, все едно италианците са по-различни, айде, нема нужда. Да не казвам, че разсъжденията ѝ често са като на 4-годишна. Първоначално мислех, че този наивитет, който лъха от нея, идва от италианския напев, с който говори български, но не, не е от това. Simple Smile
Абсолютно.  Peace Изобщо от жените харесвам само Марина и Ивона, останалите са пълнеж.

# 396
И аз ще седна на пейката зад Гинчев. Бях разочарована от разсъжденията му за социализма и го зачертнах, ама той се оказа пробивно мъжле . Работлив, разсъдлив, не хокаше грубо Франческа за криво изрязаните дъски, включи се с умно при скандалите.... Уважавам такива като него и Гечо, няма да седят , да мрънкат и шмекеруват като Станислав. Поемат по нов път и борят препятствията в името на семейството, това е мъжко.
А този измислен патриотизъм на горския...писнало ми е от него, пък и прозира леко самодоволство , нещо като "аз съм се уредил тука без много да се напъвам, оня ще ми държи сметка , дето е никой някъде'. Ама този никой е успял да се впише в чужда страна и не иска да оправя бакиите сътворени от местните тарикатчета.
Гинчев, победа !  ма нещо беше се поразболял, дано му мине.Hands Thumbsup

# 397
  • Бургас
И аз съм определено за Гинчев, Сапунджиев ми е антипатичен от самото начало и като визия, и изказ, и поведение...И като взема да прави едни чупки с тая уста и да философства. Познавам философи, повечето са приятни и интересни събеседници, но Сапунджиев ми  е твърде превзет и дразнещ и като мъж и като философ Laughing

# 398
Аз не съм видяла Станислав да мрънка и шмекерува.Даже е твърде открит и прям на моменти.
СъгЛасни лу сте.

# 399
Аз също ще стискам палци на Гинчев. В началото ме дразнеше, но полека-лека започнах да го харесвам.
На Сапунджиев не му е мястото във Фермата.
Станислав ми е неприятен още от самото начало. Изглежда ми като човек на който не можеш да се довериш, селски тарикат-лукав и хитър. Сега фенките му да не ми наскачате.  Peace

# 400
  • Sofia
Верно,че не беше нещо много добре Гинчев,дано се оправи за дуела.

А за ВилитУ-и на мен ми е повече пресметлива,отколкото убъркана.Тя сама си каза,че ако Пешо постъпвал като Алек,нямало да се дразни.Ми като ти е тоолкова неприятно,що търпя толкова време.Казваш на момчето "не щА"и готово.Другото би значело,че или си мазохист,или имаш някакъв интерес.
Изобщо не вярвам да се появи въпросния Пешо.
И за друго съм се замислила:ясно е,че "кодовото име" е измислено още преди предаването.Ама за чий,не мога да разбера.Предполагам,че близките и са наясно за кого става въпрос и като говори с тях за него,не му вика "Пешо".А на остналите не е нужно да обяснява каквото и да било.Та какво налага измислянето на псевдним?Дали за драгия зрител само не е скалъпена тази трагикомедия  newsm78  Wink.Което ще рече,че още бая ще я погледаме  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 15:14 от avi10

# 401
На мене и двамата Ивановци ми харесват по някакъв начин, не искам никой от тях да си тръгва още. Но Сапунджито ми е по-интересно, та съм за него на дуела.
 Гинчев също ми е симпатичен, но искам Сапунджи да го победи, ей така, да се докаже.  tooth

Аз не съм видяла Станислав да мрънка и шмекерува.Даже е твърде открит и прям на моменти.
СъгЛасни лу сте.
Бе, и той спУетничи, да ти кажа - обясняваше на Ауек какво правела и каква била Виоуетка, не е съвсем да не клюкарства..  Twisted Evil

# 402
На мене и двамата Ивановци ми харесват по някакъв начин, не искам никой от тях да си тръгва още. Но Сапунджито ми е по-интересно, та съм за него на дуела.
 Гинчев също ми е симпатичен, но искам Сапунджи да го победи, ей така, да се докаже.  tooth

СъгЛасни лу сте.
Бе, и той спУетничи, да ти кажа - обясняваше на Ауек какво правела и каква била Виоуетка, не е съвсем да не клюкарства..  Twisted Evil
Е ай ся нЕма се цепи от коУектива.Макар че е слаба ракия в сравнение с клюкарките там, пък за  мрънкане и шмекеруване направо мо е да им диша прахта.
Честно който и мъж да спечели фоемата ще съм доволна.

# 403
  • София
Абе от мъжете най-голямата кЮкарка е Станислав. Laughing

# 404
Гугъл ми показа това за Станислав :
"Чувал е за себе си, че е тарикат и играч. Но се определя като „оправното момче от малкия град, което може да прави всичко“. На 23 години решава да бъде полицай. А малко след това отваря нощен клуб в Пловдив. Заведението обаче се оказва разпределителна гара за местните наркодилъри. Като собственик и действащ полицай, Станислав влиза в затвора за 7 месеца за разпространение на наркотици. До ден днешен той твърди, че е невинен, но пък затворът го направил по-уравновесен. Най-впечатляващото нещо, което е правил, е да предложи брак пред 850 души. "
И полицай и барче с наркотици и невинен ? Множко ми идва.
Ето и още : https://www.24chasa.bg/Article/3275402     Това ако не е тарикатско....и патриотично.....
Мрънка непрекъснато срещу Виолета и жените, вкара в главата на Алек , че тя е злодейката пречеща му за Бентлито....  баш си е клюкарка , но от работливите. Абе , оправно момче Yum

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 14:35 от Tary

Общи условия

Активация на акаунт