Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Не, че съм болна феминистка, пък и жените вътре не са заслужили уважението ми, ама да не забравяме-има време и мъжете да се изложат.

Те доскоро се обесняваха как било весело в тяхната юрта, ама явно за банята това не важи, изпокараха се Simple Smile

Мъжете, често се присмиват на нас жените как кудкудякаме и верно, така е, ама и мъжете не са по-различни. Я сложете повече от един петел в кокошкарника и гледайте...

# 406
А представяте ли си Гинчев да падне на дуела и верно да избере Вилето за фермер на седмицата, а?  tooth
Какво шоО ще е.  Joy  hahaha Някак перверзно го искам.  tooth
Сапунджито с кого е близко, с Франческа, с друг? Кого би избрало, ако отпадне?

# 407
  • София
Той май си мислеше, че са се посближили с Божидара като бяха ратаи, нали обясняваше колко дълбоки философски разговори водили.  Thinking

# 408
А представяте ли си Гинчев да падне на дуела и верно да избере Вилето за фермер на седмицата, а?  tooth
Снощи някой спомена че и двамата Ванчовци са близки с Гечо , та нищо чудно да има пак строй се преброй се.
Макар че  мисля че е време и Яни да е фермер.
Но пък и друго си мисля- че може и от продукцията да им диктуват кой да е фермер.

# 409
  • София
Не искам Гинчев да си ходи. Знам, че много от вас не го харесват, ама ми е интересен на мен, за разлика от другия Иван.

Иначе определено би било интересно Виолета да е фермер.  Laughing

# 410
  • София
И на мен ще ми е интересно - и мъже, и жени ще пощръклеят. 😂

# 411
А, че им диктуват, ясно, ама... Да, и на мен ми се ще Яни да е шеф вече. А Сапунджи не вярвам да им причини още една духовна седмица, по-скоро мъж май би избрал.. знам ли го. И Гечо не ща да е пак.
Виолетка, нея искам язе, веселба ще бъде. А Дарина шеф, а? 😂

# 412
  • София
Аа не, твърд пас, нервите ми няма да оцелеят. 😄

# 413
  • София
Не искам Гинчев да си ходи. Знам, че много от вас, не го харесват, ама ми е интересен на мен, за разлика от другия Иван.
И аз го харесвам Иван Гинчев. С изключение на спомените му от соца, казва много верни неща и никак не е глупав. Много искам да остане.
Виолета фермер... сигурно ще е купон Laughing

# 414
Що бе, разнообразие си требе, весело ще е, с песен на уста към обора. 😂

# 415

Гинчев пак преиграва за пред камерите с болежките си - голям театрал и хитрец се бара Simple Smile Сигуно ще се прави на болен до самия дуел та да събира сили. Гледам го, че все хитрува нещо.
А по мои наблюдения Сапунджиев е по-близък, освен с Франческа, и със Станислав, а отделно подкрепяше и Яни с аргументи, които показват персонална симпатия. Мисля, че ако евентуално той отпадне, ще избере Яни за фермер, понеже Станислав е настоящ фермер и няма да върви да го повтори. Не мисля че ще избере Франческа защото е достатъчно умен и съобразителен да не я поставя на устата на топа в момент на конфликт м/у мъже и жени...все пак са си по-близки и според мен ще й го спести.

# 416
  • София
Що бе, разнообразие си требе, весело ще е, с песен на уста към обора. 😂

Хахах и на забавен каданс всичко ще се случва. 😂

# 417
Абе я да слагат Ленчето фермер и да видите за какво иде реч.
Вила и Гечо ще са ратай със сигурност

# 418
Ама от тия двамата не вервам некой да избере Ленчето. Но, нищо се не знае, де. Simple Smile

# 419
  • Sofia
Мхм,и трябва да увеличат значително времетраенето на прдаванато  hahaha

Той Гинчев ако отпадне,е способен да избере някой само за гадорийка на другите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт