Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 520
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз не съм видяла Станислав да мрънка и шмекерува.Даже е твърде открит и прям на моменти.
СъгЛасни лу сте.
[/quote
Да не шмекерува? Та той не пада по-долу от Дарина, само дето го прави доста по-хитро. Преди седмица в мъжката спалня той викаше най-силно, че следващите дуели трябва да бъдат женски (това малко преди да разбере, че той ще е фермер). И когато трябваше да избира...направи точно обратното. После говорете ми, че Иван Г. бил егоист.

# 421
Такааа, включвам се за малко:
Аз пък се вълнувам от снощния разговор м/у Станислав и Гечо, в смисъла, че с/д Гечо тр. дуела да е женски, Станислав избра мъжки. Демак жените са много - това им е проблемът. И за мен е така. Да върнем назад - При Божидара фермер тя сгреши и тр. дуела да е женски, дали с уговорката да отпадне Владо - не се разбра. Още тогава тр. да избере Елена - да се намалят жените, по логика - жена фермер - жена ратай на дуел и системата щеше да се разбърка. Гечо направи женски дуел, но пък Алек имаше мъжки, защо сега Станислав тр. да маха жени - той си е прав за себе си за мъжки дуел. И някъде по трасето тр. Дарина да хвръкне, може би като ратайка на Гечо. Дано да сте ме разбрали. Сега вече нещата се омотаха.
И в този ред на мисли, за последния дуел остават две жени и двама мъже, няма как да е по друг начин и после трима отиват на Финала на живо. Та повечето жени после по логика ще падат една след друга, така тр.
Гласувах, че ще бие Иван С., ама другия е по полезен на Фермата, та да остане по-силният.
До довечера...

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 15:54 от *Mira*

# 422
Е, естествено, че Станко си е прав да прави мъжки дуел. Откъдя накъдя Гечо ще му държи сметка, я?! Може да са си говорили, че жените са много, че мъжете ги дундуркат едва ли не, ама ни мъжете имат файда да гонят жени, ни жените - мъже. При Владо Николов беше ясно, че требва да излиза вече, не само щото Божидара е феминистка, лесбийка и мъжемразка. Mr. Green

# 423
Е, естествено, че Станко си е прав да прави мъжки дуел. Откъдя накъдя Гечо ще му държи сметка, я?! Може да са си говорили, че жените са много, че мъжете ги дундуркат едва ли не, ама ни мъжете имат файда да гонят жени, ни жените - мъже.
Точно така е! Все пак това е игра за 100 000лв, никой от участниците не е влязал ей така да създава приятелства (освен Владо Николов)!
Гласувах за Гинчев, надявам се да спечели, все пак зависи и Сапунджиев как ще подреди игрите!

# 424
  • София
Не е проблемът в това, че е направил мъжки дуел /дори е логично да е така/, а в това, че преди да стане фермер най-яростно викаше, че трябва да се гонят жени. По този повод беше и скандалът в банята. Аз също много мразя някой да говори едно, пък да направи точно противоположното.

# 425
Ее, да, съгласна съм, и мен ме дразни да се говори едно, а друго да се прави. Може да му отмъстят с ратайство следващата седмица, че не си държи на думата (ако мъж е шефът, де, и ако не спечели имунитет.). Simple Smile

# 426
И аз съм съгласна че Станко не е длъжен да прави женски дуел.
Той си го каза-" конкуренция са ми мъжете" и " тук съм за оарите"
В крайна сметка това не е отборна игра- ще спечели само един.И хич да не ми дрънкат глупости защо са влезли в играта- та ново начало, та връщане към корените, та спомени от селото и от детствотл.Всички са там само и единствено за парите.И е нормално всеки да се стреми да отстрани конкурента.
А при този каст ако на финала е Станко и две жени шанса му за победа е по голям в пъти отколкото ако е той с друг от мъжете и една жена.

# 427
На излизане, ме разсмяхте и не се сдържах
Той пак КЕ си вика, че тр. да гонят жени, ама докато е фермер, страх лозе пази!!!
Не знаех, че и в Самоков кекат като тук...

# 428
Ке го пратат ратай и дуелист, като ке говори едно, па ке прави шо си сака.  Mr. Green

# 429
Участниците ден след ден все повече се приближават към финала и с отпадането на всеки следващ картината в главите им става все по-ясна, наградата се приближава. Затова кой какво бил говорил преди 1-2 седмици, мислейки си за някакви идеали, няма значение, когато 100-те хиляди вече са все по-обозрими. За мен Гечо не бива да държи сметка на Станислав, ако и да е прав, че едно се говори, а друго се върши. Освен това Гечо направи женски дуел И за да отмъсти на Божидара, а не само заради честната си дума, макар че вече като гледам отношението му към жените там, би пратил и всяка друга.
На двубоя съм за Гинчев, защото ми е по-приятен и вярвам, че има по-големи шансове за победа. Обаче идея си нямам кого би посочил Сапунджи за фермер. Изглежда ми, че се разбира с всички.

# 430
Навихте ме, искам Елена фермер , да си свива тютюна и да ги юрка . Франи веднъж вече го игра вестител на Божествената, колко му е като първа придворна дама да разнася посланията.
Станко и да стане ратай , все тая , той си работи , не му отричам. Виж , ако го пратят на дуел , всички без Алек и Яни ще изтръпнат. Ще търси лесен бой и ще се насади в женско царство.
Май Сапунджи не се разбира с всички, вчера в женските редици настана радост като го избраха, считат го за победен ,май.

# 431
Алек сам каза,  че не е оставал без секс повече от 5 дни. Струва ми се , че още с влизането си е преценил Вал като лесна плячка.  Изобщо не му вярвам на всичко,  което и говори- за любов , влюбване и т.н.

# 432
Тари, и Гечо не отстъпва по умения на Станко, та едва ли би се стреснал от евентуален дуел с него. Simple Smile И Гинчев го бива, Ванко Строй е все пак. Simple Smile Не мисля, че е непобедим Станислав.

# 433
Май Сапунджи не се разбира с всички, вчера в женските редици настана радост като го избраха, считат го за победен ,май.
Да, тя Виолета още преди време съскаше, че много напред бил стигнал, но не съм видяла открито да се конфронтира с някого , освен оня скандал с Дарина или пък да е твърде близък. Някакво средно положение такова и затова ми е трудно да отгатна кого би избрал.

Мен друго ме озадачи снощи покрай "скандала" между Ивона и Станчо - една и съща тенджера перат и готвят. Rolling Eyes

# 434
Ставаше въпрос за кофа.
Нямало свободна кофа с която да донесе вода за лещата.  Във всички кофи имало накиснато пране.

Общи условия

Активация на акаунт