Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 553
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
А бе тая Ленка нейните кучета с месо и кокали не ги ли храни, в гранулите да няма само зеленчуци? То бива, бива...
А за да НЕ взимат от друг храна с ток ги тренират, макар и слаб, е па т'ва хич не е ....
На теб никога ли не ти е ставало мъчно когато колят животинче за което си се грижила? На мен ми се е случвало като дете много пъти. Не всички хора са коравосърдечни. Нормално е да ти стане тъжно.

# 481
  • София
Ами точно, защото Живко Тодоров и Валерия хич не си подхождат, затова Бентлито е била две години в нелегалност. Сексът си е основна човешка нужда, Бентлито за това става. За брак не става.  Mr. Green

# 482
Е ако са били заедно на море, няма кой друг да е.

# 483
Не разбра - тя яде месо, храни кучетата с месо, сурово ги тренира и ми преиграва, така е решила, стратегия...
Размъти главата и на Франческа, озлоби я.
Скрит текст:
Свеки гледат ярета и ги колят всяка година, тъжно, не тъжно, с кво ще ги хранят зимата, нали се сещаш? Нали тр. да се яде. Иначе и аз кръщавам, ама...и ям.
Тука се правят курбани, колят се всякакви животни и за животновъда е чест да дари негово отгледано животно на черквата.
Айде, сега хладилник, утре ...пералня.

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 22:11 от *Mira*

# 484
  • София
Елена каза, че не може да яде от животно, което е гледала.

# 485
Мира, колко кучета си тренирала, та твърдиш, че се прави с ток? Хайде не така наизуст.

# 486
  • София
Ха Ха, стигало хляб и сирене.  Mr. Green
Е, от къде това сирене ?  hahaha

# 487
Във фейса са категорични че Пешо е кмета на Стара  Загора.Повече от категорични са.
Опааа зайчета им дадоха.Сега ако решат да заколят и един заек Ленчето съвсем ще откачи.
Сапунджиев да не се окаже скрита лимонка.Да не видим Херкулес на арената

# 488
Добре, че беше Станислав да каже за какво се използва точилката! За разточване на БРАШНО Joy

# 489
  • Бургас

Добре, че беше Станислав да каже за какво се използва точилката! За разточване на БРАШНО Joy
Това не го чух  Joy Joy Joy

# 490
Във фейса са категорични че Пешо е кмета на Стара  Загора.Повече от категорични са.
Опааа зайчета им дадоха.Сега ако решат да заколят и един заек Ленчето съвсем ще откачи.
Познавам много хора месоядни които категорично отказват да ядът заешко и да се убиват зайци. Едва ли само Елена ще ”откачи”.

# 491
Хайде, има ли съфорумки/ци от Ст. З. да подскажат за очите и сем.положение

Не съм от Ст. загора, но е ерген.

# 492
  • София
Добре, де, сто човека са там, а задачите не бяха толкова много, две от тях изпълнил Калоян, този път явно и мъжете са почивали. Едната задача женска, компотите пак полуженска, лодката боядисваха пак жените, с панелите не беше тежка и остава само измазването за мъжете?! Не мисля, че са се преуморили, както се изкарват.

# 493

Този който строши една пръчка , която и пет годишно дете ли ще и види сметката ..много са ми смешни тези двамата . И драмата със плачещата за закланото животно не разбирам . И аз плачех за агнето което тате колеше за Богородица , но съм била на 12 . Сега не разсъждавам така .

# 494
  • гр.София
Аз не разбирам защо от години се повдига тази тема- във Фермата се опитват да пресъздадат бита от преди 100 години. Присъствието на месото е било задължително и много често малките са кръщавани на малките дечица без това да се е отразявало пагубно на психиката на децата. Аз съм хищник, природата ме е дарила с резци и кучешки зъби, за да разкъсвам плячката. Да, затъпила ми е сетивата, но, слава богу, все още ми е запазила разсъдъка: аз съм хищник и ям месо. Не знаех, че е важно да ям само непознати...

Общи условия

Активация на акаунт