Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Е, май Алек я е разконспирирал, 😂 не знам. За срещите с Анита сигурно Ленчето се е изпуснало, не знам, убягнало ми е. Алек отдавна се усети, още тогава говореше на Бентлито да стои далеч от Елена, ама то....

# 541
  • Sofia
Мери,Алек разказвше на Валерия,че се изпуснала Ленчето,че се е виждала навън с Анита.А той се бил усетил каква е още в началото,като я чул как казва на Диана /после и на Анита/ кого да избере фермер.

А най ще ми е интересно,какво ще правят другата седмица без боб и леща  Mr. Green
може да им спретнат някоя игра с награда храна.
а пък и двора е пълен с храна - мляко и сирене, яйца, различни видове месо, брашно, вероятно и
зеленчуци имат. само ръчички трябват за да се приготви Simple Smile

И акъл  Mr. Green

# 542
Нещо не ми се връзва - Елена била казала на Диана и Анита да не я избират за фермер на седмицата , а пък как мечтаеше с Франческа , ако вземели властта.......

# 543
Да, но по-натам, първите шефове винаги има опасност да бъдат... намразени от другите участници. Simple Smile С други думи - да вземат властта, когато "пътят е вече поразчистен" Simple Smile

# 544
  • Sofia
Абсолютно,към края вече е друго  Simple Smile

# 545
  • Вестерос
1-вата е цепене на дърва до 20кг, печели нацепилият под 20.
2-рата е с едни пирони по които ще се катерят, ще чупят тухли за ключ и ще веят байрака. 3-ти е алманаха. 4-тата я забравих, но пак е силова. 5-та е слагане на зеле в бъчви, търкаляне и хвърляне на торбички с пясък върху тях. Нещо такова, не съм много точна, но нека има и изненади.
Значи кмета, бреййййй....то няма кой друг да е, щом ако каже какво работи и всички ще се сетят. Ще изляза със смелото предположение, че и кмета като мъж е запленен от формата на Вал и я крие заради съдържанието, по-скоро липсата му. Пък и кой е казал, че кметовете са много умни? Те са партиен подбор , вълната в последните години е за неговата партия и хоп ! станал кмет. Но я крие..... Mask
А Алек да почерпи, че се отърва от това грубо и глупаво момиче. И пак и помага, налива и акъл за играта, че Елена е само схеми. И чухте ли, че Елена се е виждала с Ани преди формата ? Ха ! И е отказала Диди да я направи фермер за да не се набива на очи? Имаме си голям играч, ще стане интересно.
Гечо като фризьор ме спука от  смях, особено с дупката в главата на Калоян. Их, вика, тия приставки......Yum
Този сезон е много еклектичен, хмммм. Нямат тенжери , но имат хладилник , машинка за постригване...... смешковци.
Елена ли е казала, че се познава с Ани? Вече съм 100% убедена, че двете са с връзки вътре!
Какво са показали за Пешо? Нямах възможност да гледам.

# 546
  • София

Бе, гледай серията - да видиш Алек как се опитва да обясни на Валерия какви мрежи плете Елена, но дали Бентлито разбра нещо, това не знам. 😂
Тя не разбра, че Елена врътна интригата снощи, въпреки че пред очите й се разиграха нещата, ще разбере останалото друг път. Кухо е като хралупа това момиче.  Rolling Eyes

Алек отдавна се усети, още тогава говореше на Бентлито да стои далеч от Елена, ама то....
Интересно, че само той прозря интригантската й схемаджийска душа, останалите нищо не са коментирали. Възможно ли е още да не са се усетили?  Thinking

# 547
  • Вестерос
Къде мога да гледам снощния епизод?

# 548
# 549
  • Sofia
Май освен Алек,никой друг не я е усетил още.Поне от това,което ни показват...

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 14:08 от avi10

# 550
  • Другата България

Бе, гледай серията - да видиш Алек как се опитва да обясни на Валерия какви мрежи плете Елена, но дали Бентлито разбра нещо, това не знам. 😂
Тя не разбра, че Елена врътна интригата снощи, въпреки че пред очите й се разиграха нещата, ще разбере останалото друг път. Кухо е като хралупа това момиче.  Rolling Eyes

Алек отдавна се усети, още тогава говореше на Бентлито да стои далеч от Елена, ама то....
Интересно, че само той прозря интригантската й схемаджийска душа, останалите нищо не са коментирали. Възможно ли е още да не са се усетили?  Thinking
Изгледах го и аз. Алек наистина искаше да ѝ помогне, но тя изобщо не се усети.
И аз се чудя как останалите не се усещат още.

# 551
  • Вестерос
Мерси за линка, тъкмо гледам. Елена , Франческа и Валерия са рядко кухи.

# 552
Както казах и снощи, тазгодишната концепция на Ф3 - Ново начало, не я разбирам. Видях, че и само с лежане и плетене на интриги се върви напред, с много мързел - също.
 Елена, кога и да са я дали, така я запомних, кръстосала крака, свива цигари, ама тютюна й го оставиха, но това, дето можеха да готвят им го взеха. Видях, че на днешните млади много не им се работи, ама много ги мързи, изключвам Калоян, единици са като него, усмихнати, работливи, дар слово, позитивен. Видях, че със схеми и стратегии се прогресира, не с работа и усмивка. Много не харесват Станкото, на днешно време повечето полицаи, бивши и настоящи, се занимават с дърводобив, или със земеделие или др., защото имат много свободно време. Познавам хора, добиващи дърва, едно към едно са със Станко - много бачкат, честни са, перде са и клюкарстват, то в планината мъжете все глупости ръсят. За Дарина - по-добре нищо,  Франческа - остави се да я водят за носа, за работа я няма никаква.  За Валерия и Вили ужас...Философа, гласувах, че ще победи в неделя, така мисля, ама не го разбирам, Алек, хубаво момче, ама будала излезе и се изложи с тая Валерия, доколкото си спомням, е брокер или нещо такова, има си пари.И кое ще им е новото начало, май само на Яни ще си развъди повече пчели, Гечо и Иван са си в чужбина, Божидара - дизайнерка, Марина - не разбрах при нея каква кауза, за какво се бори, но заслужава да стигне до края. Ивона си взе поука да спре много да говори, тя ми е пас, ама хайде и за нея да съм. От мъжете, нека да съм за Калоян, Яни и Станислав за Финала,
Хубав замисъл, лош мат'риял, както писа някой.
Само като искра просветна идеята на Ив.С. и Франческа за вечери на традициите, но повече не я дадоха, като има къде по-интересни теми. Усещам се, че май много се задълбочавам във Ф3, заприличва ми на ББ

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 14:44 от *Mira*

# 553
  • София
И аз се чудя как останалите не се усещат още.
Сега като се замислих, може би само Алек я е усетил, защото контактувайки си отблизо с Валерия, тя му е споделяла разни неща от женските разговори и той е събрал две и две. А останалите мъже нямат чак такъв досег с жените, освен общите приказки извън работата и след вечеря.

# 554
Или не са се усетили, или дори да са заподозрели някои нещо, не са имали повод да коментират. Нямам представа и аз как само Алек се е досетил.. Thinking
А, Рейна е дала добро предположение, да.., това е възможно... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт