Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И кога точно се очаква да порасне една 24 годишна жена? Аз родих първото си дете на тази възраст, а сега 30 годишните се държат като недорасли пубери и чакат да пораснат ooooh!
Майка ми, обикновено момиче от село със средно образование имаше по-добри маниери. На 28-30 години си шиеше бални рокли и се държеше като дама на баловете на военните. Баща ми беше офицер от ВВС. Също е с обикновен селски произход.

# 526
Ако въпросния Пешо  е свбоден мъж , явно има много сериозна причина да крие тази връзка.
Сега дали е кмета или просто му излезнаха думи ма момчето/ той идея може да си няма коя е Валерия/ пак няма значение защото въпреки поста си той е свободен мъж и има право на личен живот.
Да не е нужно да се парадира, трябва да има граница и да не се допуска намеса в личното пространство , но чааак пък толкова.
Самата Валерия каза че те даже не излизат заедно, не се показват заедно, пълна тайна е връзката им.Ето че той даже не излиза с истинското си име.И ми е интересно каква е причината- явно я ползва само за секс, тайно и не знам далу има по сериозни намерения, въпреки парапланера и плаката.

# 527
Може да е сгоден за друга, а Валерия да му е забавление, друг вариант е просто да го е срам от нея и затова да крие връзката им. И в двата случая не я разбирам, как понася това положение. Доста неприятно.
Да, тя се държи като пубер, не е чак толкова малка, но Алек твърде много я глези, според мен не биваше да е толкова добър с нея.

# 528
  • София
Иначе сега като гледах задачите за седмицата ,трите от тях бяха свършени от мъжете а за  8 (осем !!! ) жени ,бяха оставили адски трудната  задачка за цяла 1 седмица да оплетат 20 дантели Trollface   тц тц тц  ,8 жени,ай и 4 дена да са ,за 20 дантели.Пада се по половин дантела на жена/ден Laughing И доколкото си спомнят от по миналата седмица ореваха всичко че било много трудно това плетене на половин дантелка/ден Trollface

А мъжете колко задачи имаха?! Като изключим Калоян, който направи две от задачите, за мъжете останаха само панелите, които са лесна работа и правенето на комина. Та всичките правиха един комин и накрая не беше направен добре.

# 529
  • Другата България
Ех,Елена,Елена,опасна работа се оказа-схеми,срещи преди това...
И както предполагах,самата тя не е искала да е фермер.Иначе нямаше друга причина да не я направят и Анита,и Диана /или поне едната от двете/.Как тъничко спретна интригата...Ама я усетиха този път.
Кажи по-подробно ти или някоя друга добра душа какво имаш предвид, че два дни нито съм чела, нито имам време сега да попрочета, а и не съм гледала снощи.
И кой е Пешо бай дъ уей? Стана ли ясно? Thinking

# 530
Merri_An, носи се слух, че Пешо е кметът на Стара Загора.

# 531
  • София
Предполага се, че е кметът на Стара Загора, отговаря на всичко казано, а и във фб писаха, че са ги виждали заедно на море в Гърция.

# 532
  • Другата България
 Shocked Ти да видиш! Ама що я крие? Thinking
А с Ленчето какво е станало?

# 533
Мери, Ленчето била продиктувала на Диана и Анита кого да посочат за фермер след отпадане, да не правят нея шеф, да не се набива на очи. А с Анита се била срещала и преди да почне предаването.
А вчера обработваше Алек и Валерия - казано най-простичко - настройваше ги един срещу друг.

# 534
Ученикът надмина учителя си.
Ленчето тури Мара в малкия си джоб.

# 535
  • Вестерос
И после - що пърдял толкова Яни. 😂 Сигурно всички доста попръдват, ама скришом. 😂
хахахах аз както имам колит, не бих издържала на тези манджи. Защо не си правят супа зеленчукова, картофена манджа, нещо с тиквички, нали имат пещ вече...

# 536
  • Другата България
Мери, Ленчето била продиктувала на Диана и Анита кого да посочат за фермер след отпадане, да не правят нея шеф, да не се набива на очи. А с Анита се била срещала и преди да почне предаването.
А вчера обработваше Алек и Валерия - казано най-простичко - настройваше ги един срещу друг.
Laughing Евала! Знаех си аз, рядко се бъркам в преценка, още от самото начало Елена остави такова впечатление у мен. И с какво не се набива, та с това, което казваш направо си се е набила вече и в очите на зрителите.
Благодаря ти. bouquet
А останалите разбраха ли, че Алек и Валерия вече "не са заедно"? Те всъщност заедно ли са? Laughing

# 537
Май вече всички знаят, че не са заедно Алек и Валерия. Гинчев не избра Алек за втори дуелист, Уж да не го разделял от Валерия, ха ха. 😂 Та само той сигурно не е знаел за"тежката разделба" . 😂
Бе, гледай серията - да видиш Алек как се опитва да обясни на Валерия какви мрежи плете Елена, но дали Бентлито разбра нещо, това не знам. 😂

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 13:02 от Ензим

# 538
Аз пък си мисля дали Ники нарочно не им взе точно тези продукти- боб, леща ...именно за да ги принудят малко  да се вземат в ръце и да си разнообразят менюто от градината, от курника .И дали не го направи за да ги накара да започнат да колят още по често, я кокошка, я заек, я някой друг Емко, Жорко.
Само Васка да не пипат.

# 539
  • Другата България
Май вече всички знаят, че не са заедно Алек и Валерия. Гинчев не избра Алек за втори дуелист, Уж да не го разделял от Валерия, ха ха. 😂 Та само той сигурно не е знаел за"тежката разделба" . 😂
Бе, гледай серията - да видиш Алек как се опитва да обясни на Валерия какви мрежи плете Елена, но дали Бентлито разбра нещо, това не знам. 😂
А откъде се разбра всъщност за това около Елена - тя ли си го призна?

Общи условия

Активация на акаунт