Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
На гредите на всяка постройка на таваните имат дълги лампи, сигурно са ЛЕД, па може и луминисцентни да са, в първия сезон ги криеха, уж на газени, ма веднъж се видеха. Ааа, абе имали са железни, ама и на реката са се прали в Пирина, наште са били по изостанали, говоря за 1920-30.
Честно да си кажа, концепцията на фермата 3 нещо не я разбирам тази година, на никъде ми е...

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 01:34 от *Mira*

# 511
  • София
E, да, ама тогава не е имало еколози. Сега те са в парк Витоша и замърсяването на реката е абсолютно забранено, на тях им правят и проверки, къде се оттичат тоалетни и тн. Доколкото знам и в този язовир, който е там, официално е забранен риболовът, освен ако няма някакви промени.

За мен е интересно, че всяка година е различно,  няма лошо да ни покажат и панели и електропастирите.

# 512
Вододайна зона е и е забранен и достъпът с коли, не само риболовът. И затова е пълно с риба, ама са глупаци фермерите и не ловят.
На мене не ми пречат електронният пастир и соларните панели. Но ми стана смешно, че уж не са имали ток за осветление преди панелите.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 02:10 от Ензим

# 513
Е, да ама навремето са прали с домашен сапун и са мили съдовете с пепел, а не както сега с тези миещи и кой от кой по интензивни прахове. При вас може да има контрол, ама тук деретата са пълни с боклуци. Само до лозето ни има изхвърлени над 100-на  пластмасови шишета, стъкла и други неща, а минава поток, който в реката и айде в Струма. Боли ме, даже съм решила, като поизчезне тревата, да ги смачкам и да ги я предам, я в контейнера, ама стъклата...Лека...

# 514
  • Sofia
Ех,Елена,Елена,опасна работа се оказа-схеми,срещи преди това...
И както предполагах,самата тя не е искала да е фермер.Иначе нямаше друга причина да не я направят и Анита,и Диана /или поне едната от двете/.Как тъничко спретна интригата...Ама я усетиха този път.

Значи,почти е разконспириран Пешо.Само историята с Гърция не се връзва,защото Валерия май беше споменала,че около Великден са се  разделили и точно преди предаването той пак искал да се събират.
Не ми е симпатично на мен това момиче и това си е.Покрай многото и други "качества",начина и на говорене с това натъртване на всяка дума и антракт между тях,ми е много дразнещ.Учудих се,че тази вечер
пригласяше на Елена и Франческа за клането,при положение,че предния път яде,ноо този път не била съгласна...,защото такова месо не яде  ooooh!

Със Стасик се смях:"ти и сваляш луната,она те пита друг цвет немаше уи" Joy

Не мога да повярвам какво ще кажа,но даже и Божидара ми хареса тази вечер  Laughing

А най ще ми е интересно,какво ще правят другата седмица без боб и леща  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 02:48 от avi10

# 515
Елена страшно ме дразни с рева за животното.

Такива трагедии и кански рев за едно животно,пък собстения и баща където е човек ,не иска да го види Rolling Eyes

...................

Иначе сега като гледах задачите за седмицата ,трите от тях бяха свършени от мъжете а за  8 (осем !!! ) жени ,бяха оставили адски трудната  задачка за цяла 1 седмица да оплетат 20 дантели Trollface   тц тц тц  ,8 жени,ай и 4 дена да са ,за 20 дантели.Пада се по половин дантела на жена/ден Laughing И доколкото си спомнят от по миналата седмица ореваха всичко че било много трудно това плетене на половин дантелка/ден Trollface

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 02:47 от davidorentol

# 516
Източника, видял Пешо и Шуши не знам дали е достоверен, преди няколко дни го прочетох, но дискусите са толкова дълги, че не мога да изчета всичко да се ориентирам за достоверност, само споделих.

За да обучаваш животно се иска сила на характера, без бой и агресия животоо трябва да те приеме за твой водач, защото е различно, когато се подчинява от страх и друго, ако те е признал за алфа, но пък и кучетата, които се обучават за да помагат на хора в неравностойно положение са подбрани, да не са прекалено агресивни и да не са алфа.
Елена ме спечели с професията си в самото начало, смятах че ще интересен играч, изобщо не съм очаквала да е такъв противоречив човек.
Дали ще разбере, че се намира сред група хора, а не сред глутница и че се оцелява и печели респект по различен начин? Как пък нищо не взе от Владо Николов, който брилянтно се справяше с хората и заслужи да бъде уважаван.

# 517
Елена, може и да чертае схеми и да си мисли че има някаква стратегия , но дори и да стигне до финал няма да спечели.Фермерите един по един я усещат що за гадина е и едва ли ще гласуват за нея.
Най много точки за победа се печелят от зрителския вот.И там Ленка ще претърпи провал.
До сега четох във фейса.Ужас. Няма едно добро мнение за нея.

# 518
Още много преди опусумите да закупят фОрмата го даваха по Дискавъри. Единит ми син го следеше. Хвърлях по едно око, там нямаха ни - що! А тук, както всяко нещо го побългаряваме. Какъв хладилник?  Снощи с ММ това коментирахме, че само в първи сезон като че ли най- се доближиха до оригинала. И тогава си имахме фаворити от самото начало. Сега гледаме ББ. Нямам фаворит. Само интриги и латино сапунка.
Елена, Воилета, Дарина, а бе всичките жени, с изключение на Марина и Ивон са там да плетат интриги и да се въргалят по импровизираните дивани. За мъжете: там се намират открояващи се и рабтещи. Най ми е симпатичен Калоян.
А утре вечер  ще гледам шоу. Като че ли не съм за никой.

# 519
  • Буркина Фасо

А най ще ми е интересно,какво ще правят другата седмица без боб и леща  Mr. Green
може да им спретнат някоя игра с награда храна.
а пък и двора е пълен с храна - мляко и сирене, яйца, различни видове месо, брашно, вероятно и
зеленчуци имат. само ръчички трябват за да се приготви Simple Smile

# 520
Темата не е “Преди 100 години”,а “Ново начало”.

# 521
Ако кметЯ на Ст. Загора е Пешака какъв му е проблема да се покаже с Валери?? Значи го е срам от нея и от избора си за жена до себе си. Да речеш , че е грозна , непълнолетна. За мен не е мъж на място. Сякаш всички други кметове си нямат жени..

# 522
  • София
Ако кметЯ на Ст. Загора е Пешака какъв му е проблема да се покаже с Валери?? Значи го е срам от нея и от избора си за жена до себе си. Да речеш , че е грозна , непълнолетна. За мен не е мъж на място. Сякаш всички други кметове си нямат жени..

Глупава е Grinning

# 523
Да. Малко е скучна ама едва ли е единствената.
И с нейното "чи" много ме дразни.
Очаквах точно това да е случи с Алек и Валери. Сега ще се гонят, джавкат.

# 524
  • Бургас
Глупава е Grinning
И на мен не ми се връзка като поведение за "първа дама" на градоначалник - нищо фино и класно няма,   симпатична е, но простее наистина, като селско девойче недорасло -  едни мимики, ръкомахания, един език...Да кажеш, че е тинейджър, а 24 години не са чак толкова малко. А пък може и да се поошлайфа и "порасне" един ден...

Общи условия

Активация на акаунт