Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Щото не са гледали бабите им как почукват компотите.. И аз не разбрах кое му е сложното на един компот.Отделно, че изядоха половината плодове Simple Smile

# 601
  • Буркина Фасо
Щото не са гледали бабите им как почукват компотите.. И аз не разбрах кое му е сложното на един компот.Отделно, че изядоха половината плодове Simple Smile
но пък знаят  коя спирала ще им "удължи" миглите с до 88.8 % (може и половин процент да е) , знаят кои мазила са дневни и нощни ... абе учен народ са.  Joy
ако бях на мястото на продуцентите не бих ги допуснал да вкарват козметика във фермата. навсякъде около тях е пълно с естествени такава. влизаш в краварника или свинарника и се гримираш. а може и естествени синки да си направят  hahaha

# 602
но пък знаят  коя спирала ще им "удължи" миглите с до 88.8 % (може и половин процент да е) , знаят кои мазила са дневни и нощни ... абе учен народ са.  Joy
ако бях на мястото на продуцентите не бих ги допуснал да вкарват козметика във фермата. навсякъде около тях е пълно с естествени такава. влизаш в краварника или свинарника и се гримираш. а може и естествени синки да си направят  hahaha

Прав се.Даже и пластични процедури може да им се осигурят вътре- пляскаш  някоя е един стрк коприва през устата 3-4 пъти и ето ти силиконови устни.

# 603
За мене лично плодовете само се съсипват, като се правят на компоти. Аз съм върл противник на компотите и бих бойкотирала такава задача. Twisted Evil Та по-добре, че са изяли половината плодове.  hahaha

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 14:04 от Ензим

# 604
  • Sofia
То,че нищо сложно няма в правенето на компоти-ясно,ама ми е любопитно коя от всичките се напъна с тая тежка задача  Laughing.Да не се преуморят,не друго...Не са влезли да работят,в края на краищата Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 14:15 от avi10

# 605
  • Буркина Фасо
За мене лично плодовете само се съсипват, като се правят на компоти. Аз съм върл противник на компотите и бих бойкотирала такава задача. Twisted Evil Та по-добре, че са изяли половината плодове.  hahaha
аз пък съм върл противник  на яденето на пресни плодове. така плода отива зян за 24 ч.
друго си е да ги сложиш в бидона и да направиш ракийка от тях.  меелем за душата е това  hahaha

# 606
  • Варна

Ензим, понякога толкова много плод се пръква, че се чуди човек къде да го дене. Яде в суров вид, прави мармалади, продава на съседи, вари на ракия и пак, и пак остава продукция. Какво друго да го направиш освен на още ракия или на компоти!? Няма да го хвърлим, я! Благодатна ни е земята българска, дайте да не се лъжем. Grinning

# 607
  • Буркина Фасо

Ензим, понякога толкова много плод се пръква, че се чуди човек къде да го дене. Яде в суров вид, прави мармалади, продава на съседи, вари на ракия и пак, и пак остава продукция. Какво друго да го направиш освен на още ракия или на компоти!? Няма да го хвърлим, я! Благодатна ни е земята българска, дайте да не се лъжем. Grinning
истината е, че ако ядеш плод (пресен или на компот) крайната продукция (WC) не ти я облагат с данък.
а ако си направиш ракийка хиените веднага те обгръщат като октопод.
следващата ферма искам да се прави през зимен период - януари, февруари, март. тогава да питат нежелаещите да се колят животни да го правят или не. ако не искат месо да ядат каквото има по полето  hahaha 

пп. предполагам , че ще има и зимна Ферма.

# 608
После почва Мастършеф, тр. да има екранно време и за него
Ф3 ще свърши около 20 декември
Онези ще са по твоята част с месата и ракийката, бюджета им е по-голям.
И&А с по-малък бюджет явно, карат на зеленчуци и евтини борови греди.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 14:50 от *Mira*

# 609
  • Бургас

И друго се чудя.. от какъв зор продукцията ще си прецака историята между Алек и Вал с цел да вкара Пешака? Кое им е по-важно тая история, която е вътре или оная вън?
оная отвън е с продължение.
Продължението е в главата само на Валерия. А историята между  нея и Алек  си е прецакана от самото начало. Аз се съмнявам да е кмета. Не виждам що за тъп пиар,  под звучния псевдоним Пешо, да оставиш  "изгората" си да се мачка с някакво футболистче и после да те подгрее задника, че да си я убеждаваш и  връщаш с транспаранти и любовни послания. Инфантилно като за заявяващ се сериозен политик. Който и да е, може да му е платено да се появи така "романтично", може дори всичко да е мнимо и фантазия на сценаристите и какво ли не още... 

# 610
Харесвам играта на Елена, не ми е фаворит определено, но е добре, че има стратегия.

Относно коленето - твърдо против съм. Не ям месо от няколко години, но никога не съм се наслаждавала истински на месото, винаги са ме привличали повече въглехидратите и зеленчуците. Да, субетивна съм, но има и друга причина да ме дразни, че заколиха второ животно. Живяла съм на село цели лета като малка, прекарала съм време с дядо ми, който е гледал прасе, овце, козички и кокошки. Колеше животно на Коледа и евентуално Гергьовден. Месото се събираше с голямо старание, консервираше, от него всичко се оползотворяваше и се ядеше доста време. Иначе селяните около него ядяха салати, сирене, постни яхнии, боб, леща и т.н. Не са се колели толкова често животни, както във Фермата. Затова и ме дразнят - те не се скъсват от работа, стават късно повечето (като за селски живот), на село хората с животни стават по тъмно. Жените кряскаха, че са ги събудили в 7, как можело?! А иначе се колят 2 животни за 2 месец и се яде на поразия.
Съвсем спокойно можеха да вложат малко креативност и да сготвят манджи със сиренето, зеленчуците и млякото, които имат. Просто е най-лесно да изпекат месото и да се наплюскат.

# 611
  • Варна
Ох... бая време ми отне докато ви изчета... Бая сте писали. Simple Smile

Валерия, Пешо, Алек, Ленчето, Божидара, Франческа... и последният да затвори вратата... та тия вече грам не са ми интересни.

Емко! Ех.... еееееееехххх, миличък Емко! Що така, бре момче!? Кому беше нужно да се дръвчиш, та така под ножа паднеш? То и в живота е така - най-опърничавите го получават откъм дупето, през сърцето и на изход през наострените рога ....и после на бавен огън. Яренцето между другото падна не защото страшно много им се щяло ярешко да ядат (още Гечо го заподозря, но пощади и заколи не него, а агнето понеже месото му най-вероятно щяло да понамирисва), а защото е правило проблеми в обора. И баба ми така процедираше с пиленцата, на които им пораснат перата и им щръкнат гребените. Някои хора към днешно време дори бизнес развиват с боеве с петли. Баба ми просто колеше наред само и само да има мир в курника и да се спре с петльовщината. Туй то! Неща от живота са това. Ако да бяха на свобода същият щеше да е резултатът, но изпълнението щеше да отнеме мааааалко повечко време и щеше да е една изейка по жестоко.

... абе... тая Еленаката Енимъл Планет, Нат-Джио Уайлд, Дискавъри.... нещо туй-друго не гледа ли, не чете ли?... как може да ми се впряга така за Емко? Аз също му симпатизирах на Емко, но в момента не го оплаквам. Радвам се, че това борбено пръчле няма да го налазят мухите и да го изядат червеите, а че неговата смърт ще допринесе за нещо като висш живот едва ли не... Ся.... изключения няма как да няма... не всички са висши същества, нито пък висши дела вършат, но все пак... един да има пак файдица си е.

# 612
Плодовете могат и да се замразяват. Ето, чак сега им дават хладилник във фермата, компоти ще ми правят...  Crossing Arms Могат да се правят на сироп и сладко без варене с повечко захар. Grinning
Но това с ракийката си е най-доброто решение, де.  Mr. Green

# 613
  • София

Компотите са готови,но кой и кога ги направи,не разбрах.Аз ли проспах нещо  newsm78
Да не се окаже,че те девойките работни,ама ние не сме разбрали  Laughing.Освен ако не са ги направили мъжете  Mr. Green.
Не си проспала нищо, не дадоха кой ги е правил.  Peace

# 614
А бе да не ти се падне жена да не може да готви, има да си само на сухоежбина и готова храна.
А кат не знае и да пере, като ти съсипе и дрехите, ще носиш и ще хвърляш.
Ще ти се прииска не животно, а нея да заколиш!
Освен ако нЕмаш време да станеш и домакин!!!

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 15:34 от *Mira*

Общи условия

Активация на акаунт