Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%BE_%D0 … D1%80%D0%BE%D0%B2 Този ли е Пешо?  Thinking
Много добре изглежда, ако е така. Grinning

# 586
99,9% че това е Пешо.

# 587
  • Другата България
Добре де, защо е тази тайнственост, ако не е женен? Аз ли съм проспала нещо?

# 588
  • Вестерос
На мен не ми харесва. не знам защо е тайнствеността. Сякаш кмет не може да си има приятелка...

# 589
Когато имаха задача да направят кутии  за съхранение на моркови и яйца, показаха една кошница с яйца, които бяха купени , бяха с печати.

# 590
Боже, вече се чудя има ли смисъл да гледам догодина, ако има нов сезон. Май ББ е по-добрия вариант.

# 591
  • Sofia
А какво стана с компотите??
Компотите са готови,но кой и кога ги направи,не разбрах.Аз ли проспах нещо  newsm78
Да не се окаже,че те девойките работни,ама ние не сме разбрали  Laughing.Освен ако не са ги направили мъжете  Mr. Green.

# 592
  • Другата България
Попрочетох малко във фейса....предположенията за кмета са защото бил 81 набор и имал сини очи hahaha.
Та само той ли е мъж в Стара Загора с тези характеристики? Това ми се струва несериозно малко.

# 593
  • София
Попрочетох малко във фейса....предположенията за кмета са защото бил 81 набор и имал сини очи hahaha.
Та само той ли е мъж в Стара Загора с тези характеристики? Това ми се струва несериозно малко.

Бяха писали и че са ги виждали заедно, включително на море в Гърция. Вече доколко е вярно, е друг въпрос, но е доста вероятно да е той.

# 594
Ами не само това.Когато Станко я разпитавше наааай клюкарски, Валерия каза че ако каже какво работи той всички ще се сетят кой
 е .Това, описанието му и годините му накараха хората да съберат 2+2.

# 595
Много ми е странно това с предположението, че кмета е Пешо. Дори кмета да е имал нещо, то ще да е било от сорта чук и бег. Момчето е втори мандат кмет - от 2011 г основен координатор на Герб за региона, човек на Цв Цв. Преди първите избори, щото беше мнооого млад тогава имаше натиск да го оженят за дългогодишната му приятелка, за да му продадат тежест, но той не се даде! Simple Smile разделиха се с тази девойка след време. Та няма как лично той да хукне да изпраща транспартанти - първо е доста интелигентен, второ никак няма нужда от подобен пи-ар и трето Вал се показа като готино, но тъпо парче и след предаването по-скоро ще бяга с 300 от нея, отколкото да тръгне да и праща транспаранти. А и подобни предавания няма как да не се съгласуват с партията - ако ще се изложи на показ личния живот на техен ценен кадър.
Та ми се струва пак че дългата ръка на продукцията има намеса  с планериста, а Пешо идея си няма че праща послания. Но скоро може ББ да им издърпа ушите!

# 596
Чак ми идва да вляза да ги разпердушиня и да им сготвя Grinning Първо ще бия по 2 шамара на Валерия, Елена, Франческа и Виолета.
А Ивона къде я пропускаш, като и тя не може една леща да сготви? И тя само търка диванчетата и цигари свива. От готвенето на Виолета поне никой не се е оплакал.

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 13:46 от Ензим

# 597
Ами той може и заради това да я крие- че е тъпо парче, и че я ползва само за секс.
Транспаранта не знам дали е трик на продукцията щото Шушето, пък Пешо все познати обръшения за Валерия
Абе не е случаен Пешо.
Но пък кмета на Ст.Загора стана най известния кмет във виртуалното пространство, сигурно вече няма някой който да не го знае.И това ако не е PR .

# 598
И друго се чудя.. от какъв зор продукцията ще си прецака историята между Алек и Вал с цел да вкара Пешака? Кое им е по-важно тая история, която е вътре или оная вън?

# 599
  • Буркина Фасо
А какво стана с компотите??
Компотите са готови,но кой и кога ги направи,не разбрах.Аз ли проспах нещо  newsm78
Да не се окаже,че те девойките работни,ама ние не сме разбрали  Laughing.Освен ако не са ги направили мъжете  Mr. Green.
то пък една сложност в правенето на 50-60 буркана компот ....  2.ма човека за 2ч. ще ги направят.
по-интересното е , че бяха отделили читави буркани за първоначално консумиране , понеже се съмнявали , че не били херметизирани. а нехерметизираните ги бяха сложили при здравите. явно тази наука не се учи в университета  hahaha

И друго се чудя.. от какъв зор продукцията ще си прецака историята между Алек и Вал с цел да вкара Пешака? Кое им е по-важно тая история, която е вътре или оная вън?
оная отвън е с продължение.

Общи условия

Активация на акаунт