Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И аз си мисля, че Станислав ще направи мъжки дуел. Той все повтаря, че е там за парите, а не за благото на фермата, та да мисли кой работи и кой не. Сега е добър момент лесно да отстрани един мъж. Жените не са никаква конкуренция, ни за финал, ни за вот, ни за нищо.

Не знам обаче дали у него има толкова мисъл. Ако имаше, щеше да сложи Алек ратай и дуелист. Алек няма да си избере Сапунджиев, например, за съперник. Ще търси силен съперник. Виж, Гинчев няма такива скрупули и ще търси най-слабия, само и само да продължи.
Може да реши да играе стратегически и да направи мъжки дуел, но изборът му на мъж ратай беше чисто емоционален. Аз така и не разбрах защо смята Иван Гинчев за лицемер?  Rolling Eyes

# 136
Рейна, е как да разбереш от обясненията на Станко?  hahaha Те нали винаги са тъй добре аргументирани и поднесени?!!  Mr. Green И изобщо - преди мъдрото скриване на цигарите имало ли е някаква конфронтация между тези двамата? Или го измислиха, та да се намери (да се намери и причина Гинчев да е ратай)  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 12:56 от Ензим

# 137
   Във "Фермата" всички жени, без Марина и Дарина, а пък Дарина прави нещата много бавно, стоят и чакат. Някоя от тях измие по някоя паница или пък чукне или среже нещо и това е.

# 138
  • Варна
Тия опосуми Иван и Андрей нали изкоментираха веднъж, че субтитри щяли да му слагат на Станислав. КОГА? Питам аз и чакам с нетърпение, че ми е интересно хванат от гората какви точно ги говори. Иначе двамцата И&А са ми симпатични по един особен начин, колкото и да ги иронизирам тънко или грубо хуля на моменти. Абе и те хайванчета, и те души носят, и те хляба си все някак си трябва да изкарат.

# 139
Айде, айде, и Марина не се е сетила да пита какво да правят с млякото. Хич не ми хареса как се развика на Гечо, че не ѝ е казал. Тя малка ли е? Сто пъти я показаха как души кофата с мляко? И какво?

# 140
  • София
Рейна, е как да разбереш от обясненията на Станко?  hahaha Те нали винаги са тъй добре аргументирани и поднесени?!!  Mr. Green И изобщо - преди мъдрото скриване на цигарите имало ли е някаква конфронтация между тези двамата? Или го измислиха, та да се намери (да се намери и причина Гинчев да е ратай)  Simple Smile
Реших да питам, току-виж някой пък му разбрал дълбоката мисъл.  Mr. Green
Конфронтации не си спомням да са имали преди това двамата. То като цяло май не е имало мъжки конфронтации до момента, само някакви спорадични избухвания от време на време.

А жените, честно си признавам, направо ме е срам да ги гледам - мързеливи, безхаберни, нагли и самодоволни. Особено противни са ми Елена и Божидара.

# 141
http://fermata.btv.bg/video/videos/shte-prostjat-li-na-marina-sinovete-j.html
Ето го промото за довечера , който не го е гледал Hug

# 142
сега  гледам снощния епизод, потресена съм от жените, само големи уста ,нищо не могат , не че не искат, просто са вързани, все се канят, как са добри, по-добри, а накрая ако ги оставят сами дори и да имат продукти имам чувството ,че ще го карат на вода само  #Crazy

# 143
  • София
Според мен и не искат. Плетенето беше доста показателно - много сложно, много особено.... WTF?  Crazy
Колко трябва да си вързан, че да не можеш да повториш две движения или да подсириш мляко?!

# 144
Видях промото. Наистина гласа на Марина си е нормален, а може и да е такъв само, когато е разстроена. Нали довечера Станислав ще избере кой ще е дуелист?

# 145
  • Варна
Айде, айде, и Марина не се е сетила да пита какво да правят с млякото. Хич не ми хареса как се развика на Гечо, че не ѝ е казал. Тя малка ли е? Сто пъти я показаха как души кофата с мляко? И какво?

Е баш за това говорих и аз преди няколко поста. Идея си нямат някои хора как жестоко се наказва липсата на инициатива в държави и сфери, където на повечето участници "пералните им въртят", както се изразява Яни. Grinning Налагането на йерархия няма за цел тъпчене на тия в ниското, няма идея саботиране на тия отгоре, нито изместване на тоя или ония за моя собствена облага. Целта е общата облага и крайния резултат.
В IT сектора работя и съм повече от доволна и от работна среда, и от отношение, и от заплащане. НО!!! Видя ли аз чужда грешка и замълча ли си съм почти сигурна, че не просто прекратяване на трудов договор ме гони, но дори изхвърляне като мръсно въшлясало коте по член от трудовия кодекс, по който нямам право после от трудовата борса дори обезщетение на чистачка да ползвам. Връзката трябва да е двупосочна. Как не им се наби в тъпите тикви на тия? Не само да чакаш сигнали от кораба майка, като видиш нещо сгрешено, невървящо, изкривено дори и да не е включено в твоите задължения си длъжен да сигнализираш . Ако си някъв общак там без грам самочувствие, умения и талант, отеби го проблема, не се пъни да го оправяш освен ако не знаеш какво аджеба вършиш, но веднъж видял и нереагирал.... хммм.... за гилотината си направо, мой човек.

# 146
Елена е много остра, все на контра, ще умре на инат, не искала, залагам си главата ,че не може държи куката като сопа, а за яденето толкова да не им идва от вътре не ми го побира ума, един мъж да им наготви такива неща, до сега само боб и макарони ли ядяха,баницита пак мъжете я направиха, а от тях никаква идея, имат всичко там , само мозък и ръчички им трябват

# 147
Бе, те бяха оставили тензуха да плесеняса, какво да си говорим... ooooh!

# 148
  • Вестерос
Нямат мама Галя да им бърка манджи, надявали са се повечето, че ще има една Галя, но уви са ги събрали само Нори примерно.
Изначално беше грешно, че ратаите на готвят и чистят. Не мога да разбера как не могат да се организират. Толкова не могат ли да решат че 2 дни еди кой си само ще готви и чисти...

# 149
Изначално беше грешно, че ратаите на готвят и чистят. Не мога да разбера как не могат да се организират. Толкова не могат ли да решат че 2 дни еди кой си само ще готви и чисти...
Тиф, ново начало е. Simple Smile А и мисля, че принципно понятието ратай означава да вършиш точно тази работа - селската, а не да готвиш и домакинстваш. Simple Smile Та поне това е спазено. В предишните сезони трябваше да се наричат слуги, не ратаи. Stuck Out Tongue
Нека е различно от предните сезони, на мен така ми е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт