Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Аз да съм казал нещо за Калоян? Стана ми смешно заради Божидара. Нито съм казвал, че няма възможност, нито нищо. ПУ.
Ok, Но по начинът, по който го написа друго излезе на първо четене Simple Smile

Гласувах за Сапунджиев Grinning 

# 346
  • София
Може ли някой да каже на две на три за любовната драма, че аз гледах тази по другата тв. Grinning

# 347
Мисля, че Божидара искренно каза, за Калоян, че е земен, носи обикновени дрехи и не се възгордява. Няма нищо странно, че на някого му е станало смешно и човека е споделил, нека всеки си казва каквото мисли, затова е Форум. Интересно ми е да Ви чета...
 Божидара си е перде, но казва верни неща

# 348
  • Бургас
Ами прав е Станко.Има нещо гнило около тоя Пешо.Каква е тая скрита връзка- не се пиказва с него, не се снима с него.
Няколко пъти споменава, че не можела да се снима и качва снимки във фейсбук с него. Може да работи в определен структури на МВР или да е някакъв държавен служител, нали някои нямат право да имат публични профили и пр.. Mr. Green Гледаш, идва някаква барета с маска, пак ще си остане анонимен   Laughing

# 349
Мисля че след като стана ясно че това е кодовото му име, трябва да се пусне анкета за това какво е истинското име на "Пешо" Grinning

# 350
Дарина мЪ кефи! 😍
"Дарина във фермата се справя доста по-добре като певица, отколкото като адвокат на собствените си тези." 😂
Пцолютно! 😂

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 22:30 от Ензим

# 351
Хубав глас има тази жена , тя затова ли така танцуваше . Има талант .

# 352
  • Вестерос
Не е вярно, че от мвр нямат профили във фб. Имат и то с истинските си имена и със снимки.

Марина ще спи с червило и спирала!

# 353
Ами прав е Станко.Има нещо гнило около тоя Пешо.Каква е тая скрита връзка- не се пиказва с него, не се снима с него.
Няколко пъти споменава, че не можела да се снима и качва снимки във фейсбук с него. Може да работи в определен структури на МВР или да е някакъв държавен служител, нали някои нямат право да имат публични профили и пр.. Mr. Green Гледаш, идва някаква барета с маска, пак ще си остане анонимен   Laughing
Само че тя не може и да излиза с него , не се показват на обществени места заедно.
Тоя да не е..Б.Б. бе хора

# 354
  • Бургас
Само че тя не може и да излиза с него , не се показват на обществени места заедно.
Или майка му не я харесва  Joy

# 355
Тая бентли говори ужасно. Вместо да каже "Ти" казва "Чи" и много пъти замества Т с Ч. Днес го забелязах

# 356
  • Буркина Фасо

не е. Б.Б. има профили из социалните мрежи.  а и с такава не би се занимавал.

# 357
Сакън, само не и Б.Б. Немой така, Джолева, не й го давам. Шегичка.
Айде лека ....

# 358
Тая бентли говори ужасно. Вместо да каже "Ти" казва "Чи" и много пъти замества Т с Ч. Днес го забелязах
Ее, чи па сега, половин България говори меко, кво толкова. Мен ме смущава, че говори трудно, мисълта ли трудно ѝ тече, не знам, но мъкааа... Мекото не ми пречи, бъзикам се с него, ама съвсем незлобливо. Simple Smile

# 359
А на мен много неприятно впечатление ми направи сричането на Станислав. Срамота, два реда да не може да прочете без запъване.

Общи условия

Активация на акаунт