Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос
Много се смях на Елена, вика на Божидара аз не драматизирам и я дават с три реда сълзи и сополи за Емко...

# 556
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами не се сещам за друго логично обяснение. Сигурна съм, че ако я бяха надушили и останалите, досега да са я пратили на дуел.

# 557
А точно затова (да избегне дуели)тя не е искала да се набива на очи, да си създава врагове, което е неминуемо почти, ако си шеф.

# 558
  • София
Елена ли е казала, че се познава с Ани? Вече съм 100% убедена, че двете са с връзки вътре!
Какво са показали за Пешо? Нямах възможност да гледам.

Не го казаха директно, но тъй като Алек каза, че са се видяли двете, което е забранено, според мен на кастингите като са били отборните задачи, двете са се запознали и след това са се видяли. Т.е. двете са се свързали и евентуално са се уговорили нещо, което е забранено.

# 559
Мен пък Елена ме радва Grinning Може би съм единствения. Повече ми е интересно да гледам нея, отколкото например Франческа или Марина, от които почти нищо не виждаме.Опитва се да влага някаква стратегия в нейната си игра за разлика от другите.Ако имаше и по-добър характер, можеше и да има шанс за спечелване на предаването.Не ми е фаворит, но както казах предпочитам да гледам Елена да прави интриги и схеми, от колкото Марина как мие чиниите или как дои кравите...Алек я осети много добре, но Валерия си е твърде наивна и глупавичка за да му повярва.

# 560
А точно затова (да избегне дуели)тя не е искала да се набива на очи, да си създава врагове, което е неминуемо почти, ако си шеф.
Да, това е логично и разбираемо. Мисълта ми беше, че ако останалите са се светнали какви стратегии и интриги крои, нямаше да останат безучастни.

# 561
И моя си ред на мисли, нема значение кой участник какъв е бил извън формата, за мен е важно там, вътре във Ф3 как ще се представи. За съм с 2-те ръце за работливите, а мързеливите, философстващите, интригантите не ги разбирам и не ги подкрепям, нека да отпаднат. Дано да останат най-достойните.

# 562
Да, това е логично и разбираемо. Мисълта ми беше, че ако останалите са се светнали какви стратегии и интриги крои, нямаше да останат безучастни.
Ами то няма много мислещи там. 😂  Кои - Ивона, философът, Божидара, Дарина... Кой друг би се досетил..., Не знам... Thinking Не ни показват достатъчно, не знаем как и колко общуват..

# 563
Мъжете няма как, защото тя с тях не обсъжда стратегиите и плановете си, приятелката й Франческа е с нея, но някоя от останалите жени, ако са подочули нещо в юртата /примерно съвсем скоро ги даваха двете клявки да обсъждат как трябва да се сближат с Алек и Валерия, а Марина беше на съседното легло/. Друг вариант е Валерия да сподели с Виолета и последната да подпали моторетката и да разкаже на всички. Аз се чудя Алек защо, след като я видя каква е, не сподели с останалите мъже, а си трайка.  Thinking

# 564
Ами да чакаме и да се надяваме да има някакво развитие по темата. Simple Smile

# 565
  • Другата България
Развитието ще е Валерия да се присъедини към Елена - Франческа, на мястото на Анита. Laughing

# 566
Някой по-горе беше споменал, че Елена е глупава - повярвай ми не е Grinning Щом досега, вече месец и отгоре, планът й действа тя направо надмина учителя си - Мария от 1ви сезон Grinning Мен си ме радва даже много заедно с Божидара, жалко че не комуникират на едно по-висше духовно ниво двете.  Crossing Arms

Франческа ме разсмива с бъзиците да заколим цялата ферма, Станислав и той с неговия лаф - дори луната да смъкнеш за жената щяла да каже друг цвят нямаше ли?  Joy Joy Joy

Ивона не може да готви, но като цяло Станислав не може да е фермер на седмицата, няма нужните умения. Гечо, Яни и Калоян си бачкаха най-добре. Силно вярвам, ако Калоян се докопа до финал ще спечели. Това момче заслужава много - млад, амбициозен, дар слово, работлив, позитивен и радва хората около него, не е някакъв злобар.

Дабъл Ви нещо много ми кухеят, не знам само на мен ли ми се струва така.. Rolling Eyes

# 567
  • Вестерос
Кухи хралупи са.
Все повече искам да спечелят Калоян или Марина

# 568
Скрит текст:
Валерия на сватбата на шефката й с Гиби.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 22:26 от gold__

# 569
На какво се базирате,че плана на Елена успява?
Всичките й съюзнички вече са аут,затова присламчи Франческа и вмомента се опитва да работи Валерия(което няма да е трудно с оглед това,колко наивна и глупава е последната).
Алек вече я разбра,навярно и другите започват да се усещат.

Проблема е,че и дори да я пращат на дуели,поне 2-3 жени може да победи и пак ще се връща.На този етап,поне още месец ще е вътре.Дарина й е крайно време да си ходи,тя и Сапунджиев(дори и Божидара) са бройки бити карти,които развалят истинската схемата.Докато са там,няма напрежение при дуелите.

Общи условия

Активация на акаунт