Фермата 3 - 2017 г. - Тема 6

• 64 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Предполагам на това, че все още е в играта и никой дори на дуел не я извикал. Но ако стигне до финал едва ли някой ще гласува за нея...

# 571
Иначе сега като гледах задачите за седмицата ,трите от тях бяха свършени от мъжете а за  8 (осем !!! ) жени ,бяха оставили адски трудната  задачка за цяла 1 седмица да оплетат 20 дантели Trollface   тц тц тц  ,8 жени,ай и 4 дена да са ,за 20 дантели.Пада се по половин дантела на жена/ден Laughing И доколкото си спомнят от по миналата седмица ореваха всичко че било много трудно това плетене на половин дантелка/ден Trollface

А мъжете колко задачи имаха?! Като изключим Калоян, който направи две от задачите, за мъжете останаха само панелите, които са лесна работа и правенето на комина. Та всичките правиха един комин и накрая не беше направен добре.

Ами ,цял един комин,лодката и зайчарника бяха направени от 6-тима мъжа.А 8 жени дадоха своята лепта с по -половин дантелка работа/ден .Мисля че някъде ти се губи цялата картина Laughing

# 572
  • София
Написах изрично, с излючение на Калоян, който направи лодката и заедно с Яни двамата направиха зайчарника. Т.е. всички останали са направили един комин. В сравнение с миналите седмици е нищо и пак се оплакват.

# 573
Аа, молИМ, Naughty незавършен комин. tooth

# 574
А какво стана с компотите??
Тоя на Валерия сигурно е кмета. Ма си мисля, той ако досега не е искал да я показва, след тая излагация във фермата би трябвало дори да се прави, че никога не я е виждал Grinning

# 575
  • Буркина Фасо
тия ако са ми работници няма да могат да си заработят пари дори за сол и вода  Laughing

# 576
тия ако са ми работници няма да могат да си заработят пари дори за сол и вода  Laughing

камо ли за боб и леща, викаш Simple Smile

# 577
  • Буркина Фасо

камо ли за боб и леща, викаш Simple Smile
ооо за тях това ще е само мечтан лукс  hahaha

# 578
  • София
Аз точно тия дни си мислех защо карат само на боб и леща? Въобще не се сетих, че може да е от мързел Shocked Ако бях там, щях да съм ошмулила градината. А яйцата хвърлят ли ги или кокошките са там за декор и друг ги прибира newsm78

# 579
Най много и яйцата като млякото - да са се развалили някъде забравени в курника.Или в един прекеасен ден да изскочат пиленца.
Готови са да лапат боб и чай от леща от мързел.До сега единствен Гечо използва зеленчуците за да им.сготви и си облизаха пръстите.И след него айдеее пак леща.

# 580
И аз това се чудя какво ядат, сутрин какво закусват, може да си сварят яйца, омлети, дори и макарони на фурна могат да си спретнат, нали имат пещ, колко зеленчукови ястия има...

# 581
  • София
И аз това се чудя какво ядат, сутрин какво закусват, може да си сварят яйца, омлети, дори и макарони на фурна могат да си спретнат, нали имат пещ, колко зеленчукови ястия има...

То има, ама кой да готви. То това да не е като да се гримираш по цял ден.

# 582
  • Вестерос
Чак ми идва да вляза да ги разпердушиня и да им сготвя Grinning Първо ще бия по 2 шамара на Валерия, Елена, Франческа и Виолета.

# 583
Чак ми идва да вляза да ги разпердушиня и да им сготвя Grinning Първо ще бия по 2 шамара на Валерия, Елена, Франческа и Виолета.

Ама за какво ти е ти да им готвиш?? То така всеки може: другия да го свърши.
Айде, щом мързелът им е над глада да си седят гладни!
Какво ги жалим??  Да имаш цялото време на света, да имаш средствата и да лентяйстваш, все едно си на курорт..айде, стой гладен!

# 584
  • Вестерос
Не ги жаля, от яд, че са некадърни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт