Нашите кухни - 71

• 111 823
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Да, тенджери имам предвид, но също и тави от фурната - като извадя имам навик да сложа на плота, той в комента е изграждан с плочки и нищо му няма.
Ако дървото е подходящо супер, няма проблем за поддръжката.
Някой да препоръча къде да си поръчам такава кухня?

# 136
Да, тенджери имам предвид, но също и тави от фурната - като извадя имам навик да сложа на плота, той в комента е изграждан с плочки и нищо му няма.
Ако дървото е подходящо супер, няма проблем за поддръжката.
Някой да препоръча къде да си поръчам такава кухня?

Тавите от фурната вече може да са и на 250 градуса и да навредят. Но защо не си ги слагаш на плота с котлоните, ми на плота? newsm78 Според мен за тави не е препоръчително, ама някой с опит да каже.

# 137
Аз също използвам котлоните, защото са точно над фурната и е най-удобно. Нищо им няма.

# 138
  • Sofia
Защото готвенето ми е предимно през уикенда и наведнъж правя сто неща Simple Smile Често се случва да готвя нещо на котлона и междувременно да се наложи да извадя кекса от фурната.
Както и да е, ще се нагаждам, щом трябва, все пак вече имам навика да си слагам навсякъде, без да го мисля, затова се чудя мога ли да запазя това удобство.

# 139
  • In transit
Защото готвенето ми е предимно през уикенда и наведнъж правя сто неща Simple Smile Често се случва да готвя нещо на котлона и междувременно да се наложи да извадя кекса от фурната.
Както и да е, ще се нагаждам, щом трябва, все пак вече имам навика да си слагам навсякъде, без да го мисля, затова се чудя мога ли да запазя това удобство.

Може да си сложиш една такава скара на дървения плот и да я ползваш за горещи съдове: http://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Cooking-accessories/lamplig-17094/30111087/

# 140
Здравейте, отдавна не съм писала. От толкова много идеи които събрах главата ми се е надула. Гледах в чуждестранни сайтове, има направо готови портфолиа с мебели за всички стаи, че си харесваш нещо и си го поръчваш. Казват ти колко ти излиза от пердето през килима до мебелите. Има номера на цветовете дори по стените. Чудех се дали има вече измислен такъв бг сайт? И може ли да ми дадете идеи, особено майсторите и по-вещите тук как да преобразя гардероба от задната страна на банята? Искам да го използвам за слагане на пералня, но си мисля не може ли да се направи като мини модерни кухненски шкафове а пералнята да е вградена. Точно в коридора перпендикулярно до кухнята е. Висок е към 3 м, широк ~85, дълбок 50. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 11:36 от Blagoslovena

# 141
  • Някъде на път....
Вие баш лакобел ли слагате за гръбче или друго? Лакобелът, когато не е закален се пука непременно.

Лакобел, залепен със силикон към обикновено пдч за гръб  Peace

Лакобелът е евтин натериал, който не е закален и се чупи около котлон и контакти. Да го имате предвид един ден. Подходящ е за големи площи, когато се търси цена, напр обличане на стени.

Добре, ще се изразя по друг начин - закалено боядисано стъкло!!!  Peace Има такъв материал- монтирали сме многократно!  Peace
Така по-правилно ли е? Wink

# 142
Амии нищо му няма не знам колко се чупи, мисля, че ако е поставено качествено всичко си е ок. Използвам си и котлоните и контактите Simple Smile  Peace Стои красиво и проблеми не ми е създавал. Имам и други познати използвали точно този материал и оплаквания не е имало.  Peace

# 143
  • Sofia
Аз пък за съжаление имам лош опит - точно над котлоните се спука.

# 144
Главоблъскам над една кухня на Моббо. Може ли да дадете мнение и вие? Гледам ъгловия модул за тази кухня: https://www.moemax.bg/kitchen_files/Kuntri_112017.html Обаче ме озадачава ширината на "глухата" част. Там нали трябва да се залепи друг шкаф, който ще е със стандартна дълбочина 60 см. Защо са отбелязали, че е широка 50 см? Наистина не мога да си го обясня. Нали като се сложи шкаф дълбок 60 см, ще застъпи вратичката, която е отляво? Надали е недомислица, по-скоро аз изпускам нещо, но какво?

# 145
Главоблъскам над една кухня на Моббо. Може ли да дадете мнение и вие? Гледам ъгловия модул за тази кухня: https://www.moemax.bg/kitchen_files/Kuntri_112017.html Обаче ме озадачава ширината на "глухата" част. Там нали трябва да се залепи друг шкаф, който ще е със стандартна дълбочина 60 см. Защо са отбелязали, че е широка 50 см? Наистина не мога да си го обясня. Нали като се сложи шкаф дълбок 60 см, ще застъпи вратичката, която е отляво? Надали е недомислица, по-скоро аз изпускам нещо, но какво?
Според мен глухата част на шкафа се долепя до комин/колона.

# 146
Възможно е. Ако е така, е доста глупово, че нямат нормален ъглов шкаф за сравнително често срещана конфигурация. Ще ида да видя и на място какво ще кажат Simple Smile

# 147
  • Раковски
Заглушката е 50 см защото шкафовете им са дълбоки 50 см (примерно).

# 148
Точно така е, шкафовете им са дълбоки 50 см, за да минават отзад тръби за мръсен канал примерно, без да се вкопават, а и да спестят някой лев....

# 149
Ето така  трябва да се монтира

Общи условия

Активация на акаунт