Нашите кухни - 71

• 111 777
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Всичко е наопаки все едно се нанасяме.Не вярвах колко много неща има в една кухня,др.като ги видиш накуп:no_mouth:

# 91
Здравейте, на сестра ми й предстои обзавеждане на апартамент и търсим фирма, която се занимава с изработка на кухни. За Варна вече имам опит и впечатления от фирмите, но за жалост не съм запозната с фирмите в София.

Някой може ли да ми препоръча фирма, която ще направи качествена изработка на кухня по проект?
Благодаря предварително Simple Smile

# 92
  • Някъде на път....
........
Днес попаднах на оферта за безплатно 3D и се чудя дали да не пробвам да видя какво ще измислят за моето тъпо пространство. Но се чудя къде се произвеждат тези кухни, някой знае ли нещо повече, ето тези:
http://kitchen.bg/
Дали ще ми дадат 3D-то, като го направят или е само за поръчка при тях?
Най-вероятно ще го получиш само като поръчаш от тях. Поне според мен е логично да е така!  Grinning

kitchen.bg мисля, че е ново звено на CarpetMax - фирмата за подови настилки.
И - обърна ли внимание на думичката "модулни" - в началото на страницата пише ИНДИВИДУАЛНО РАЗРАБОТЕНИ МОДУЛНИ КУХНИ  Wink

П.С. Извинете ме ако съм прекалено подробна, но покрай високите изисквания на нашите клиенти съм свикнала да чета и между редовете, и ситните текстове.... и изобщо.... леко луда работа....  Joy

# 93
  • София
Кухните са Classen - полски, има ги изложени в шоурума на Околовръстното шосе. Не съм ги видяла, информацията е от тел. разговор с фирмата.

# 94
Madeleine, shadowman - Благодаря! Като се загледам май наистина не са плочки, но се е получило чудесно. Изкушавам се да потърся варианти за изработка с такава машина, но не знам какво е покритието и колко устойчиво ще е. Все пак ще сменяме кухня на място където не само почиваме често, но и се събираме с приятели. Много полезни неща намирам в темата ще продължавам да ви чета  Peace

# 95
http://chuchuline.com,невероятни са,но цената е малко нагоре!

# 96
Някой да е слагал стъклен контакт въру стъклен гръб/лакобел?

Не ми е плътно до стъклото и стои грозно! Сами си правим кухня и за първи път слага мъжо такъв контакт.

Аз проблема с контактите и лакобела го реших,като вградих всичко в дъното на горните шкафове.Ключовете за осветлението замених със сензорни датчици,пак там (прави се двойно дъно,и нищо не стърчи). Гърбът ми е цял, без никакви дупки и изрезки. Единствен проблем се очертава с комина ,май не дърпа достатъчно ,и парите от готвене се разстилат странично. Тази седмица очаквам да ми монтират и последният контакт,който е близо до котлона,и сигурно ще се наложи да го обезопасявам с тапи против деца,за да не влиза влага Thinking

# 97
При нас сложиха прозрачен силикон към металната задна част на контакта. За да не се пукнело стъклото  (лакобела) или нещо подобно обясниха.  Peace

# 98
Здравейте, в началото на темата видях, че има програми, но се чудя с коя да опитам?

# 99
Вие баш лакобел ли слагате за гръбче или друго? Лакобелът, когато не е закален се пука непременно.

# 100
Здравейте, колебая се между мивка Quadra от Лекс груп и Бланко Subline за монтаж под плот. Разликата в цената е двойна. Виждам, че при първата материалът е Гранитек, а при Бланко Силгранит. Има ли разлика в материала и покритието или само имената при  производителите са различни?
Кухнята ми ще бъде бял гланц с плот бял технически камък. Много се изкушавам да избера черна мивка и смесител, но водата ни е много варовита и ме притеснява вероятността на тъмния цвят да личи повече варовика. Затова мисля да се спра на бял цвят.

# 101
Имам лични впечатления от Eurolux, много са им качествени продуктите. За другия материал нямам информация. Хубавото на Eurolux, предполагам и за този модел, е че имат кореспондиращи като цвят смесители (гледа се името на цвета).

# 102
Здравейте, колебая се между мивка Quadra от Лекс груп и Бланко Subline за монтаж под плот. Разликата в цената е двойна. Виждам, че при първата материалът е Гранитек, а при Бланко Силгранит. Има ли разлика в материала и покритието или само имената при  производителите са различни?
Кухнята ми ще бъде бял гланц с плот бял технически камък. Много се изкушавам да избера черна мивка и смесител, но водата ни е много варовита и ме притеснява вероятността на тъмния цвят да личи повече варовика. Затова мисля да се спра на бял цвят.
Имам мивка Бланко Metra изработена от Silgranit в цвят Жасмин и е прекрасна. Не знам на Лекс груп какви са имам друга на Шок, от която също съм супер доволна. Само се увери, че са еднакво бели, че ако не са по-добре да вземеш черна. Иначе моята черна Шок се поддържа много лесно със забърсване само с швантухена кърпа я подсушаваш след употреба и става като нова. Не е като алпакато.
Имай предвид и че мивка под плот се сменя като изхвърлиш плота, така че вземи нещо наистина добро! От опит пиша, за да не съжаляваш.

# 103
  • Бургас, София
Аз имам от няколко месеца със Subline на Blanco и съм доста доволна. Почиства се изключително лесно, не ми е задържала мръсотия или варовик (но съм в София). За светлите цветове бих препоръчала да внимаваш, защото се зацапват по-лесно. Възможно е да се оцвети от цвекло, вино и подобни - това се отнася за всички гранитни. Моя приятелка си беше оцветила нейната с етикет на някаква опаковка и го премахна с магическа гъба. Нейната е в кремав цвят. Не че тъмните мивки няма да се зацапат аналогично на светлите, но няма да им личи толкова, ако не успееш да го премахнеш.За сметка на това варовикът вероятно ще личи повече при тъмните цветове, но може да избереш нещо междинно - трюфел, сиво.
Не мога да сравня с другата марка, тъй като не съм имала.

# 104
Вие баш лакобел ли слагате за гръбче или друго? Лакобелът, когато не е закален се пука непременно.

Лакобел, залепен със силикон към обикновено пдч за гръб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт