Нашите кухни - 71

• 111 749
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Мисля че се качи ,но куца качеството. Това е линк към същите снимки дано се виждат по-добре на края в албума са. Паролата е 6365.

# 76
  • Някъде на път....
......

При мен е така - черен лакобел с троен черен стъклен контакт. Лакобелът се изрязва и само част от рамката на контакта изпъква, не дразни. Моят е съвсем в края на гърба на кухнята, кафемашината е пред него, дори не се вижда.
Подкрепям!
Стои много елегантно, като излято.  Peace

# 77
  • Под Сините камъни
Мисля че се качи ,но куца качеството. Това е линк към същите снимки дано се виждат по-добре на края в албума са. Паролата е 6365.
Не ми се отварят.Дава като грешна парола

# 78
И аз не ги отварям.

# 79
  • Стара Загора
http://babytat.snimka.bg/properties/k-shta.878810.36007966 пробвайте сега с парола 6666

# 80
Какъв е този гранитогрес? Много ми харесва!

# 81
  • Стара Загора
Гранитогреса е калиброван 60/60 от Сико пише че е от Индия. Беше 32.50 лв/м². Много е здрав и стои уникално ,но съпружеското тяло се измъчи с рязането на дупките за контактите.

# 82
Гранитогреса е калиброван 60/60 от Сико пише че е от Индия. Беше 32.50 лв/м². Много е здрав и стои уникално ,но съпружеското тяло се измъчи с рязането на дупките за контактите.
Не само гранитогреса и кухнята, а и къщата е хубава.

# 83
  • Стара Загора
Благодаря, надявам се скоро да започнем и да я използваме, но има още работа.

# 84
Благодаря на отговорилите!

t_ilieva от къде си взе стъклените контакти и на коя фирма са? Моят нещо не ми допада.Имам изразана дупка за контакт и то от завода за стъкло,май си е от формата.

# 85
  • Стара Загора
Моите са на livolo от aliexpress. Имам ключове и вкъщи на повече от две години и нямат проблем ,затова после накупих за цялата къща когато бяха на промоция поетапно,че много пари излизаха.

# 86
Здравейте,
моля помагайте  Praynig Много харесах този гръб (предполагам, че са плочки), ако случайно сте ги мернали някъде моля да споделите. Или, ако се сещате къде може да се предлагат. Онлайн прегледах доста магазини, но не ги откривам.
https://momistudio.com/resources/011_sait.jpg

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 16:14 от feria99

# 87
feria99, не мисля, че това са плочки. Виж ламперията и комина на кухнята - според мен гърбът е изработен от същия материал.

# 88
  • Раковски
Това може да е боядисан мдф като за да се получат тези шарении се обработва на една голяма машина и цената скача много.

# 89
  • Sofia
Да се запиша и аз, от две години я умувам тази кухня, сега съм твърдо решена да я правя. Благодарение на вас се сдобих с метро плочки през пролетта. Малко от краката за главата я започнах, но мястото ми е мнооого кофти, не мога да я измисля как да стане.
Днес попаднах на оферта за безплатно 3D и се чудя дали да не пробвам да видя какво ще измислят за моето тъпо пространство. Но се чудя къде се произвеждат тези кухни, някой знае ли нещо повече, ето тези:
http://kitchen.bg/
Дали ще ми дадат 3D-то, като го направят или е само за поръчка при тях?

Общи условия

Активация на акаунт