Нашите кухни - 71

• 111 727
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Струва ли си преправяне на ВИК инсталация в кухня от тип стенен смесител към тип стоящ смесител?

# 61
По принцип не, освен ако не искаш да си модерна. Стенният вариант ти дава повече гъвкавост по отношение на височината, а и по-лесно се забърсва зад мивката, ако на плота няма нищо. Освен това стенният смесите е свързан директно за тръбите, докато стоящият се свързва през меки връзки, а те понякога се пукат и наводняват.

# 62
Не искам да ставам модерна. Става въпрос за жилище, където целта е бюджетен, бърз ремонт. А преправянето е свързано с намиране на водопроводчик и допълнително разходи. Явява се усложнение и забавяне в случая. Затова се чудя дали да не си останем със стенен смесител

# 63
За мен стенен е по-удобен, стоящ - по-модерен. Просто сменете стенния с по-нов модел.

# 64
Няма смисъл да преправяш. Ако е от старите батерии може да я смениш с такава с керамишна глава/глави само пак стенна.

# 65
Благодаря ви, оставям го така, а ще сменя само смесителя  Hug

# 66
  • София
Момичета,  търся да си купя маса с цветове като тази на снимката,  бяла с тъмен плот. Ще ми се да е елипса, разтегателна. Тази е икейска според мен и предполагам плота е боядисван защото двуцветна не я видях да се продава.  Ако сте  мяркали подобна да ме ориентирате къде да търся?
Скрит текст:
Flash, виж какво намерих. Само,че магазина е във Варна и плота не е тъмен,с естествения цвят на дървото е.
http://mebeliotanglia.com/product/1217/masa-kentucky-ext-byal-i-natural.html

# 67
  • Варна
Еха, благодаря ти! bouquet Аз съм от Варна и магазина се оказа не далеч от нас.
Купих боя и вакса на Annie Sloun и ще опитам да боядисам старата маса. Ако нищо не излезе ще купувам нова.Simple Smile
Но ще ида да разгледам магазина. Peace

# 68
Момичета,  търся да си купя маса с цветове като тази на снимката,  бяла с тъмен плот. Ще ми се да е елипса, разтегателна. Тази е икейска според мен и предполагам плота е боядисван защото двуцветна не я видях да се продава.  Ако сте  мяркали подобна да ме ориентирате къде да търся?
Скрит текст:
Flash, виж какво намерих. Само,че магазина е във Варна и плота не е тъмен,с естествения цвят на дървото е.
http://mebeliotanglia.com/product/1217/masa-kentucky-ext-byal-i-natural.html

Брей, ама тази е много хубава и без проблем плота може да се потъмни.

# 69
  • София
Привет, момичета! Зов за помощ от мен.
Търся следната мивка:
- гранитна
- подплотово монтиране
- две корита - малко и голямо, две средни вече е без значение
Има ли такова нещо някъде в Бг? По чужди сайтове си харесвам, но тук не намирам. Вече мисля да поръчвам от някъде, ама ще ми излезе златна.

Лята мивка някой спомена, ако може отзиви и препоръка за майстор. Благодаря предварително за помощта.

# 70
Привет, момичета! Зов за помощ от мен.
Търся следната мивка:
- гранитна
- подплотово монтиране
- две корита - малко и голямо, две средни вече е без значение
Има ли такова нещо някъде в Бг? По чужди сайтове си харесвам, но тук не намирам. Вече мисля да поръчвам от някъде, ама ще ми излезе златна.

Лята мивка някой спомена, ако може отзиви и препоръка за майстор. Благодаря предварително за помощта.

http://www.franke-bg.com/Mivki/Mivki-seriya-KUBUS-mivki-za-pod-p … .256/elem_id.660/

# 71
Някой да е слагал стъклен контакт въру стъклен гръб/лакобел?

Не ми е плътно до стъклото и стои грозно! Сами си правим кухня и за първи път слага мъжо такъв контакт.

# 72
Това няма нищо общо с вида на гърба и с материала на контакта. Ако контактът стои повдигнато, това се дължи на конструктивна особеност на този конкретно контакт и той ще стои така и на каменен плот, и на стена, и на всичко.

# 73
  • София
Някой да е слагал стъклен контакт въру стъклен гръб/лакобел?

Не ми е плътно до стъклото и стои грозно! Сами си правим кухня и за първи път слага мъжо такъв контакт.

При мен е така - черен лакобел с троен черен стъклен контакт. Лакобелът се изрязва и само част от рамката на контакта изпъква, не дразни. Моят е съвсем в края на гърба на кухнята, кафемашината е пред него, дори не се вижда.

# 74
  • Стара Загора
Аз също имам от стъклените контакти ,но моите са сложени на гранитогрес. Самите те няма как да се вградят со степен да остане само стъклената част отвън,понеже има едни щипки на гърба на стъклото. Но и аз мога да кажа ,че е грозно напротив слива се. Опитвам се да кача снимка ,но ми дава че е временно недостъпно .http://babytat.snimka.bg/properties/k-shta.878810.36007966 паролата е 6365 на края са снимките.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 14:18 от babytat

Общи условия

Активация на акаунт