Нашите кухни - 71

• 111 918
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Има пиролиза, което е плюс. Ако ти влиза в бюджета и ти харесва я взимай.

# 181
Харесва ми и ми е добре за бюджета, защото мислех, че под 700 лв. няма да намеря с пиролитично почистване. От марката имам добри впечатления, но за пералните. За фурна нямам представа, как се държат Whirlpool.

# 182
Цената наистина е добра, само не виждам да има телескопични водачи, което не е болка за умиране, пиролизата си е голямо удобство.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 16:33 от drago_2008

# 183
С такива телескопични водачи всеки път се горях. Не ги харесвам аз.

# 184
Харесва ми и ми е добре за бюджета, защото мислех, че под 700 лв. няма да намеря с пиролитично почистване. От марката имам добри впечатления, но за пералните. За фурна нямам представа, как се държат Whirlpool.
Звънни в Уирпул и питай дали не е и тя с 5 години гаранция въпреки, че на сайта на Е-маг не е написано. До края на годината всички уреди на марката за вграждане могат да се регистрират за допълнителна гаранция. На моята фурна Уирпул също на сайта не беше посочено, нито на пералнята със сушилня Беко (нея от Е-маг я взех), но можеше да се регистрират. ПОследно пералня Уирпул взех от Технополис преди 3 седмици и те не бяха написали, че е с допълнителна гаранция 6 г. Регистрацията на фурната се прави до 30 дни от покупката.
https://www.dopulnitelnagaranzia.com/

# 185
  • София
За мен са огромно удобство, дори ще си купя още 1-2 ако намеря за моя модел. Пиролизата е несравнима с никой друг начин на почистване. Само за марката не мога да кажа нищо - нямам никакъв уред от нея.

# 186
Благодаря на всички ви. Имам време да поръчам днес . Няма да му мисля много. Цената наистина е добра.

# 187
  • София
Здравейте! Днес съм щастлива, че след едномесечно очакване вече си имам плот и работата по кухнята може да продължи. Sunglasses Утре ще идват за размерите на стъкления гръб. И него ще го почакаме, но поне през това време майстора ще я довърши. Ето го и него Simple Smile

# 188
  • Русе
Уау!
Purple Heart Страхотно се е заформило !
От какъв материал е плота ?

И аз утре си чакам моя плот с нетърпение...

# 189
Хора някой виждал ли е такъв тапет от първата снимка?
http://www.comfort.bg/bg/interesno/view/1854.html

# 190
  • София
Уау!
Purple Heart Страхотно се е заформило !
От какъв материал е плота ?

И аз утре си чакам моя плот с нетърпение...
  Благодаря! Simple Smile От технически камък е.

# 191
Много харесвам мивки под плот 👍
На какво гръбче си се спряла като цвят, тип?

# 192
  • София
Закалено стъкло боядисанно в бяло. И вратичките ще са бели, мдф с акрилно покритие. Вижда му се края вече 😊

# 193
Здравейте на всички, интересувам се как се казва тази част от кухнята която е в ляво (бялата).
Някой има ли подобна "секция" - интересувам се каква би била приблизителната цена на шкафовете, тъй като на този етап се опитвам да си направя проект на кухня.

# 194
Цена като материали от МДФ вратички и пдч вътрешност - около 500-600 лв. Ако харесаш по-специални механизми и разпределения вътре би вдигнало цената със 100-400 лв., много зависи.

Цена от фирма - минимум 3000 лв. Те разбира се ще те забаломасат, че вкарват някой по-специален механизъм, който писах, че струва 100-200-300 лв.и това е много спешълско.

Така на снимка ми изглежда бяло МДФ, ако е боя - би било малко по-скъпо, но ми се вижда безмислено, ако не държиш на цвят по РАЛ.

Общи условия

Активация на акаунт