Нашите кухни - 71

• 111 864
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Чудна! Браво! Какъв ще е плота и гърба? А дръжките от къде са?  Grinning

# 451
  • София
Плотът ще бъде от черен гранит, с перваз 10 см. Над перваза ще лепим плочки- бели на бледи сребристи точици (почти незабележими). Дръжките са си от майсторите-избрах си ги от близо 20-тина мостри Simple Smile

# 452
  • Някъде на път....
И моята кухня е измислена, начертана и сметната...Чака си момента и парите. Дотогава...гледам нови идеи и интересни решения 😉

Спирай да гледаш нови идеи, само ще се объркаш...
Каква каша настава така, не е истина!
Каквото е измислено, начертано и сметнато - действай го!  Peace
Личен съвет де....  Heart Eyes
Благодаря! Съгласна Simple Smile)) Обаче..понякога нещата се получават по-добре като се дообмислят. Освен кашата често ти идват нови по-рационални идеи и различни решения. Или сменяш приоритетите за добро или лошо Simple Smile

.....................

А масив не искам по ред причини, а и финансово не ме устройва. Така че...чакам да видя кое накъде и как. И още колко пъти ще завием в различни посоки. Със сигурност ще е доста трудно да се мисли в движиние, но пък е мотивиращо. И колкото и да ти обясняват, друго си е сам да си оцениш грешките накрая Simple Smile

Да, така е, несъмнено.
Много ми хареса последната ти мисъл!  Wink

Успех!  Peace

# 453
А тези камъни околко фурната и аспиратора от какво са- тапет? Не мога да си ги представя с цялостната визия. Мое мнение!

# 454
  • София
А тези камъни околко фурната и аспиратора от какво са- тапет? Не мога да си ги представя с цялостната визия. Мое мнение!
Да, тапети са Simple Smile Цялата кухня е с тях. Така незавършено изглежда малко странно съгласна съм,но като сложим гръбчето и горните шкафове ще стане много по-добре. Стените у нас (панелка) са много криви и имаме опит в другите стаи с изправянето им, та решихме този път да не си го причиняваме. Това ни беше оптималният вариант Simple Smile

# 455
Плотът ще бъде от черен гранит, с перваз 10 см. Над перваза ще лепим плочки- бели на бледи сребристи точици (почти незабележими). Дръжките са си от майсторите-избрах си ги от близо 20-тина мостри Simple Smile

Може ли една снимка на дръжките по-отблизо?

# 456
  • София

Ето ги Wink

# 457
# 458
Да, тапети са Simple Smile Цялата кухня е с тях. Така незавършено изглежда малко странно съгласна съм,но като сложим гръбчето и горните шкафове ще стане много по-добре. Стените у нас (панелка) са много криви и имаме опит в другите стаи с изправянето им, та решихме този път да не си го причиняваме. Това ни беше оптималният вариант Simple Smile
Това е кухнята на eivalin, като разпределение. Дано да чете и да види. Точно така й писах да направи с печката и да вземе такъв аспиратор, само че предложих да махне стеничката, която разделя кухнята с усвоения балкон (тя каза, че може). Нея я притесняваше мястото на хладилника. Той къде е сложен при вас?
Аз само щях да направя с тези плочки и зад аспиратора, за да мога да почиствам от парите, не съм сигурна как ще се държи тапетът в случая.
Чудно става, браво! Ще чакаме да я покажеш завършена съвсем скоро Simple Smile

# 459
  • София
Плочки ще сложим около печката Simple Smile Те ще стигат до абсорбатора и се надявам да е добре. Аз по принцип не харесвам тапети в кухня, но така се наложи при нас. Иначе стеничката би било много хубаво да се махне, но конструктивно не може, т.к. е носеща. Хладилника все още не сме го сложили, но ще стои на усвоения балкон, точно срещу печката.

# 460
Плочки ще сложим около печката Simple Smile Те ще стигат до абсорбатора и се надявам да е добре. Аз по принцип не харесвам тапети в кухня, но така се наложи при нас. Иначе стеничката би било много хубаво да се махне, но конструктивно не може, т.к. е носеща. Хладилника все още не сме го сложили, но ще стои на усвоения балкон, точно срещу печката.
Тя пък обясни за другата стеничка, че е носеща - тазе дето е била перпендикулярно на вратата на балкона... Може ли да покажеш и снимка насреща към прозореца от вратата на кухнята направена ако е удобно?

# 461
  • Раковски
adito87, тези врати не ми приличат на мдф лак (то зависи как са ви обяснени и как са сте ги запомнили), дръжката не е добрите, но в течение на времето може да се сменят ако създават проблеми. Отвори един шкаф да се види механизма за чекмеджето и за бутилките.

# 462
Витае някакъв филм, че като имаш кухня мдф и меганизми Блум е голямата работа. Доста са маркетингови тези понятия и хората даже не знаят реално какви са разликите с други материали и фирми. Не съм против, но се преекспонира, пиша го, като човек, който си е правил кухня от-до.
Сега бих заложила на пдч, но боядисат само мдф, където съм си харесала. За механизмите има качествени еквиваленти на доста по-ниски цени, особено пантите.

# 463
  • София
Аз никъде не съм писала, че механизмите са на Блум (ако написаното е към мен). Механизмите са турски и да-на по-ниска цена са. Но сравнено с Блум изглеждат далеч по-масивни и здрави. Само времето ще покаже дали е така Simple Smile МДФ вратичките не са лак (моя грешка), гланц се водели. На снимките не изглеждат гланцови, защото още не сме свалили защитното фолио. Снимки ще кача малко по-късно.

# 464
  • Някъде на път....
........
Сега бих заложила на пдч, но боядисат само мдф, където съм си харесала. За механизмите има качествени еквиваленти на доста по-ниски цени, особено пантите.
За пантите може би има резон, но дай, моля, вариант на качествен еквивалент на Aventos HF на Блум! newsm78

Аз поне досега не съм срещнала такъв.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт