Нашите кухни - 71

• 111 864
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък не харесвам плочките, но трябва да избера някакви, и това е същинска катастрофа за мен. Каквото си харесам, е адски скъпо (2 хиляди лева за гръб няма да дам) за плочките, пък и вече виждам, че самата кухня ще е цифра (поне за мен), та търся някакъв по-бюджетен вариант, но все удрям на камък. Ужасно е.

# 436
За пореден път ще кажа, че вкус приятел няма ....

Във връзка с избора на столове за трапезария... Много удобни, въртящи се ...
Миналата седмица бяха намалени.
http://www.como.bg/mebeli/trapezariq/stolove/obzavezhdane-za-tra … 409007-SET-G.html

На каква цена са били намалени тези столове? Наистина са супер удобни, в заведения съм сядала на такива, но 2-3 хиляди за столове няма да дам!

Цената беше 300 лв. бр.

# 437
  • В полите на Витоша :)
Значи да не ме е яд Simple Smile

# 438
Във Вивре има много близки като модел и цветове. Като цена са 150-200 лв, пак много зависи от кампаниите им и кога. Определено има страхотни неща:)

# 439
  • Някъде на път....
Не говоря за мебели Виденов Simple Smile Говоря за кухни по поръчка по 6000 и 8 000 лв.
Проблеми в правилното взимане на размери, отлепен кант в началото, счупено стъкло при котлон(не е трябвало да предлагат евтиния лакобел, а други неща) и пр. Говоря за отгорност при рекламация.  На всеки може да се случи да оплеска нещо, да се забави 1-2 седмици повече, но как ще разрешат проблем е друг въпрос. В случая - НИКАК!

Съгласна съм.  Peace
Това е от ключово значение при коректните фирми- решението на проблема!

# 440
  • Някъде на път....
И моята кухня е измислена, начертана и сметната...Чака си момента и парите. Дотогава...гледам нови идеи и интересни решения 😉

Спирай да гледаш нови идеи, само ще се объркаш...
Каква каша настава така, не е истина!
Каквото е измислено, начертано и сметнато - действай го!  Peace
Личен съвет де....  Heart Eyes

# 441
  • Някъде на път....
Завиждам ! Ние пък събрахме парите,а нямаме кой да я направи Sad  Не става да е "конфекция" ,защото има един крив и сложен ъглов шкаф. Та, големите фирми тип-Прего отпадат. Майстор..явно не смее ( или не му се занимава) да се заеме. Моля за всякакви препоръки за фирма,която работи качествено и се занимава не само със заготовки.

Е това пък ми е много странно!
За първи път чувам, че няма кой да изработи кухня по индивидуален проект??? Shocked

Колко пък да е сложна като конструкция ли или пък материалите и механизмите не могат да се доставят до България?!?!
Направо съм заинтригувана.....  Thinking Thinking Thinking

# 442
  • Някъде на път....
Здравейте,да ми препоръчате от личен опит майстор/дърводелец за направа на кухня и някои други мебели ?! Предстои ни цялостен ремонт и сме много объркани. Направо ме е страх да посетя офис на фирма заради цените,които виждам тук. Rolling Eyes

Ако много те е страх, не посещавай фирми, наистина.  Peace
Обърни се към майстор - хем по-евтино ще ти го направи, хем по-бързо- така мисля аз.

Фактите категорично показват, че фирмите, които са наистина добри в работата си, са доста заети и дават цени, съответстващи на предлаганото от тях качество, както и по-дълги срокове.
Лично мнение!

# 443
  • Някъде на път....
Хайде да не бързаме с черния списък. Като довършим всичко, ще придобие завършен вид. Може би и аз не съм обърнала внимание на някои подробности при поръчката. А и цената ми е добра. Миналата година момчето ми прави цялата спалня, останах много доволна. Relieved

Момичето си е доволно от майстора, това е важното!  Peace

То и на най-хубавото изпълнение, ако някой иска и търси, винаги може да намери забележки, нали?  Crossing Arms

# 444
  • Някъде на път....
Да, така е , Шадоумен е прав, но аз не говоря за снимки, които са растерни изображения и губят качество при zoom, а за векторни рисунки, при които този проблем го няма. Примерно, аз ако искам да си нарисувам нещо, мога да си го направя на една програма, при която колкото и голямо да е увеличението, качеството на изображението се запазва на 300 %. Мога ли да го занеса това нещо, този мой дизайн, някъде да ми го направят на принт стъкло?
Да, можеш.
Ние правим така постоянно.  Peace

Веднага ще се поинтересувам дали е възможно да се принтира дигитално изображение-уникат върху стъклен гръб, дори вече имам визия за такъв pattern и моментално ще го реализирам.
После да споделиш и да почерпиш Simple Smile
.............

А относно геометричните фигури - в момента са супер актуални и аз още не съм решила къде да ги вградя в интериора. Ще видим.
Иначе май споделих, че намерих много добър заместител на ромбовете на Мутина и доста по-бюджетни. Rhombus – Equipe Ceramicas - има ги в Мартинели:

Уникално!
Направо си представям колко естетически красиво ще стоят.  Peace

Размечтах се - обичам стиловата естетика! Поздравления!  bouquet

# 445
t_ilieva, но това е страхотно - да се принтира изображение в собствен стил! Благодаря, чудесна новина!  Hug

Само да ви демонстрирам - ромбовете от скъпите плочки, надраскани набързо в "криви", дори не съм си играла да ги подравнявам, както се вижда на места, и въпреки това 3D ефекта е налице. Simple Smile Могат да се зуум-ват до безкрай без размазване и загуба на качество. Снимката, постната тук не е референтна за качеството, тъй като съм я snip-нала директно от монитора, за принт трябва да се изпрати оригиналния файл от програмата, който не е в jpg формат, цветовият режим също е съобразен за печат.

Ех, много се екзалтирах, графичният дизайн е една от големите ми творчески любови. Heart Eyes Благодаря ви, че ме накарахте да се замисля за картинките на принт-стъклата, а когато реша да принтвам върху стъкло за кухненски гръб - ilieva, веднага ще се свържа с теб, щом при вас е възможно това! Hug

# 446
Според мен жълтата кухня е много смела, красива е, но ужасният принт отзад не и подхожда и това я загрозява.
Пейзажите не стоят добре в кухня.
Тюркоазените плочки също идеално се имитират от принт стъкло.

# 447
И моята кухня е измислена, начертана и сметната...Чака си момента и парите. Дотогава...гледам нови идеи и интересни решения 😉

Спирай да гледаш нови идеи, само ще се объркаш...
Каква каша настава така, не е истина!
Каквото е измислено, начертано и сметнато - действай го!  Peace
Личен съвет де....  Heart Eyes
Благодаря! Съгласна Simple Smile)) Обаче..понякога нещата се получават по-добре като се дообмислят. Освен кашата често ти идват нови по-рационални идеи и различни решения. Или сменяш приоритетите за добро или лошо Simple Smile Аз напр.направих проект за кухня в дървесно кафяво, тъй като се налагаше по ред обстоятелства. Сега обстоятелствата се промениха и ще мога да я направя в мечтаното зелено 😍И няма да ми е трудно да сменя цялата визия на помещението, защото винаги съм си я представяла така. Просто с напредването на строежа променихме някои неща, които налагаха използването на дървесния цвят, който не харесвам особено. А масив не искам по ред причини, а и финансово не ме устройва. Така че...чакам да видя кое накъде и как. И още колко пъти ще завием в различни посоки. Със сигурност ще е доста трудно да се мисли в движиние, но пък е мотивиращо. И колкото и да ти обясняват, друго си е сам да си оцениш грешките накрая Simple Smile

# 448
  • София
И аз се записвам във вашата темичка Simple Smile Кухнята ми е наполовина сглобена- само долният ред. Горният ще го монтират, когато сложим плота и гръбчето. За шкафовете обикаляхме от фирма на фирма и от магазин на магазин, но или нямаше това което искам или цените бяха космически... Един съсед ни препоръча двама майстори,които са му направили всички мебели вкъщи. Дадох им проекта (сама си го правих), премериха, сметнаха, дадоха и свои идеи и поръчахме. Цената беше много поносима- 3200 лв за 5 м. кухня Simple Smile Това общо с дръжки, механизми за плавно затваряне, МДФ лак вратички и 2 чекмеджета-бутилиери. Плота ще бъде от черен гранит-поръчан е пак от майстори на цена 1/2 от тази която ни дадоха от 2 различни фирми. Гръбчето ще бъде плочки, защото не харесвам принт стъклата, а за гранит не стигнаха финансите. Ще кача и снимки като се сетя как ставаше (понеже отдавна не съм хихихихи)

# 449
  • София

Все още няма завършен вид, но не мога да и се нарадвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт