Нашите кухни - 71

• 111 882
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Ужасни идеи видях.....Мое мнение.

# 406
По добре си сложете ей такъв гранитогрес или подобен, плочите са големи и даже няма да има фуги.
https://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE … e-(27)-11666.html

Тези китчици на принт стъкло са голям кич-мое мнение.

# 407
То, само китките да бяха кич.... Всич-ко!

# 408
  • Раковски
Снимките които желаете да са принт ще е добре да са с високо качество, че инак ще стане на квадратчета.

# 409
Да, така е , Шадоумен е прав, но аз не говоря за снимки, които са растерни изображения и губят качество при zoom, а за векторни рисунки, при които този проблем го няма. Примерно, аз ако искам да си нарисувам нещо, мога да си го направя на една програма, при която колкото и голямо да е увеличението, качеството на изображението се запазва на 300 %. Мога ли да го занеса това нещо, този мой дизайн, някъде да ми го направят на принт стъкло?

# 410

Всичко може да се направи, гледа се и си казват. Така стана с мрамора. Аз съм супер доволна от стъклата, моите са пейзаж, много си ги харесваме. Въпрос на вкус е, разбира се. Преди тях сменихме бял лакобел, който буквално за 2 седмици се счупи. То има и бели стъкла, но трябва да са си закалени, просто не знаехме.  Плочки никога повече, няма такъв филм! Може би добро решение е камък, но при мен пак трудно да харесам цвят.

# 411
То, само китките да бяха кич.... Всич-ко!

Споделям!  Peace

Аз още не мога да избера плочки за кухнята, като се лашкам през цветни, бели тип Метро или по-големи в стил бетон. За кухня - бяла, с дървен плот и естествен трислоен дъбов паркет като настилки.

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 15:05 от Скочубра

# 412
Определено бих заложила на последния показан модел. В кухнята на старата къща имах такива. Те бяха големи квадратни плочки, но майсторът сложи фуга между всяко квадратче и се получи много добре.

# 413
Мхм, ето за такъв дизайн на стъклото говоря (и не само), а не цветя и пеперуди. Нещо геметрично, изчистено, съвременно, сканди:

Чудесно е, че може, не се бях сетила, но сега мога да го предложа на едни хора, които не могат да си харесат плочки. Simple Smile

Скочубра, ти не се похвали последно кой ще ти прави кухнята. Simple Smile Имаш ли вече проект?

# 414
Тези кухни с принт стъкло ще омръзнат адски бързо, ако ми се налага всеки ден да ги виждам, ще намаля значително готвенето. В кухнята акцента трябва да е върху храната и готвачката.

# 415
Тези кухни с принт стъкло ще омръзнат адски бързо, ако ми се налага всеки ден да ги виждам, ще намаля значително готвенето. В кухнята акцента трябва да е върху храната и готвачката.

Хаха, разбира се, така трябва да е - винаги! Grinning

Все пак смятам, че на принт стъкло може да се постигне класически, изчистен, красив и непреходен във времето дизайн. Не се бях замисляла за това до днес, аз съм фен на плочките, но сега, като поразсъждавах малко по въпроса, това ми се струва прекрасна идея, особено за всички, които не могат да си изберат плочки, не искат скучна плоскост или пейзажи и цветя в кухнята си. Веднага ще се поинтересувам дали е възможно да се принтира дигитално изображение-уникат върху стъклен гръб, дори вече имам визия за такъв pattern и моментално ще го реализирам.

# 416
Да, ако е от типа с триъгълниците от по-горе наистина е стилно.

# 417
Веднага ще се поинтересувам дали е възможно да се принтира дигитално изображение-уникат върху стъклен гръб, дори вече имам визия за такъв pattern и моментално ще го реализирам.
После да споделиш и да почерпиш Simple Smile
Мад, ходих до онази фирма - не са моите. Шадоумен не пожела да даде оферта. Намерих едно младо момче, много креативно, даде ми добра оферта, с механизми на Блум и сигурно ще е той. После ще се пофаля, разбира се. Само да приключи адът с паркета. Scream

А относно геометричните фигури - в момента са супер актуални и аз още не съм решила къде да ги вградя в интериора. Ще видим.
Иначе май споделих, че намерих много добър заместител на ромбовете на Мутина и доста по-бюджетни. Rhombus – Equipe Ceramicas - има ги в Мартинели:

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 20:02 от Скочубра

# 418
  • Sofia
И моята идея е точно такава- ще е нещо геометрично ,съвсем изчистено и фоново. Като разглеждам примерите и галерията с предлагани снимки за стъклен гръб ми се струва ,че "напипах ' проблема. Мащаба ! Хубава картинка,но като я увеличиш и се получава ужасен кич. Затова си идирвам в момента качествена снимка ( с много пиксели ) , но на дребнички елементи Simple Smile

# 419
Скочубра, тези ромбове са жестоки! Много ми харесват. А не като моя шарен хаос. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт