Нашите кухни - 71

• 111 898
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, Luna! Проплака ми се. И на мен в началото ми беше странно, но като не разбирам и колкото повече го гледам си ми харесва. Бялото е на едни ситни лъскави точици. Ефекта е  от близко като се види.Черното е с този 3д ефект и много ми допада.

# 346
  • София
Да ти е честита,Дет! Със здраве и кеф да си я ползваш!
И моята е почти готова, чакам си стъклото само и тогава ще сложим смесител, дозатор, а и миялната ми не е вградена още тъй като само тя не ми е нова и ще си я ползвам до последно в апартамента, в който сме в момента. После ще покажа и аз какво се получи.

# 347
Дет, със здраве да си я ползваш. Хубава ти е кухнята. Забележки към детайлите винаги ще има. Важното е на теб да ти харесва и да е функционална. Аз попитах как се крият болтовете, за да знам какво да изисквам в моята кухня, която още не е завършена.

# 348
  • Раковски
Дет, със здраве да си я ползваш. Хубава ти е кухнята. Забележки към детайлите винаги ще има. Важното е на теб да ти харесва и да е функционална. Аз попитах как се крият болтовете, за да знам какво да изисквам в моята кухня, която още не е завършена.

Винтовете се крият с лепенки (най-простия начин) и като се използва минификс (скрита сглобка).
 Забележката е към майстора, не към ДЕТ.

# 349
Благодаря, Luna! Проплака ми се. И на мен в началото ми беше странно, но като не разбирам и колкото повече го гледам си ми харесва. Бялото е на едни ситни лъскави точици. Ефекта е  от близко като се види.Черното е с този 3д ефект и много ми допада.
Ти си домакинята. Ти ще прекарваш времето си в тази кухня. На теб трябва да носи удоволствие и да ти пълни окото. Забележки винаги  и за всяка една кухня може да има, и по отношение на дизайна, и по отношение на изпълнението, но точно пък те могат да те подсетят за решения, които още повече да ти харесат.
Smile

# 350

Винтовете се крият с лепенки (най-простия начин) и като се използва минификс (скрита сглобка).
 Забележката е към майстора, не към ДЕТ.

shadowman , а тази скрита сглобка може ли да се приложи за отворените шкафове без врата? В нета ми излизат снимки, при които във вътрешната част на шкафа се виждат винтчетата?

# 351
Странна кухня! Нищо лошо не влагам!
Някак си не-доизмислена ми се струва.

# 352
Благодаря на всички за мненията. Като я направим изцяло, пак ще покажа. Всеки си е с вкуса и виждането. За мен е нещо ново и хубаво. Нещо за което съм мечтала дълго време.

# 353
  • Раковски
shadowman , а тази скрита сглобка може ли да се приложи за отворените шкафове без врата? В нета ми излизат снимки, при които във вътрешната част на шкафа се виждат винтчетата?

Само на дибли и лепило.

# 354
Честито, Дет, с много здраве да си я ползваш!  Hug С доста различно от конвенционалното разположение е, но може би някои от вас си спомнят, че поради необходимо преустройство стаята се получи с много разчупена форма и това бе наличното пространство за кухня. Като се сложат всички дръжки, шкафчета и вратички, ще стане интересно и оптимално, мисля, решение за тази стая, единствено и мен снадката на плотовете ме притеснява и се чудя защо се е получило така...  Thinking

# 355
    Дет, честото! Да я ползваш със здраве. Шадоуман и Черна станция казват за хубаво, благодаря че споделят. ако разгледаш негови кухни...ще видиш какво качество. Wink
    Ако не те притеснява би ли споделила кой ти е правил кухнята? Без да ми се сърдиш. Да я сложим в черния списък.

# 356
    Къде мога да видя кухните на Шадоуман?

# 357
    Wink Питай него. Аз му писах и станахме приятели във фейсбук;)

# 358
    • София
      Ако не те притеснява би ли споделила кой ти е правил кухнята? Без да ми се сърдиш. Да я сложим в черния списък.
      Еее, това вече е върха на натактичността. Мислех си, че не може да стане по- лошо, но явно винаги има още накъде....

# 359
      Хайде да не бързаме с черния списък. Като довършим всичко, ще придобие завършен вид. Може би и аз не съм обърнала внимание на някои подробности при поръчката. А и цената ми е добра. Миналата година момчето ми прави цялата спалня, останах много доволна. Relieved

Общи условия

Активация на акаунт