Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 753
  • 470
  •   1
Отговори
# 150
Докторчето ще ми липсва.

Скрит текст:
Aз си мисля,че ще има Лорка във втори сезон.Остават едва 3 епизода и едва ли ще успеят да се върнат в нашата вселена. Ще оставят феновете да си мислят теории и да си запълват времето.Освен ако не решат тотално да променят сюжета с нещо ново.Интересен образ е, има какво да даде и си е перфектния злодей.

Да,нямат химия (Лорка и Майкъл),но верояно и двамата са  целели свалянето на императора и после борбата за трона да е само между тях.Всъщност не знамем каква е била Майки от огледалния свят,а в нашия е обучавана от вулканци и няма начин да видим страст и фимия.
На мен ми ще ми е по-любопитно Маикъл да се появи. Smiley

Ще е интересно ако хората започнат да работят с клингонката.Взаимно могат да си помогнат в тази вселена и още повече,че видяхме,че могат да се обединят срещу общия враг. Незнам. Война има между двете раси,но все пак знаем,че в един момент има сътрудничесто между тях и може да започва  от сега.

Какво да правят с Аш? Ще му намерят работа и ще трябва да се доказва като човек.

# 151
Най-добре би било да го интегрират и да остане част от екипажа, но тогава
Скрит текст:
ще трябва целият екипаж да пази тайна за това, което се е случило. Новата докторка не беше съвсем наясно какво се случва, но всички разбраха, че Аш е нападнал Кълбър, а също и че е под влияние.
Наистина ще трябва да постигнат някакъв компромис с клингоните - дано ЛРел да помогне за сключването на мир.

Сега видях някои доста интересни снимки от следващия епизод - ето линк (могат да се приемат за спойлер): http://trekcore.com/blog/2018/01/new-photos-from-star-trek-disco … t-episode-arrive/

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 13:32 от Petia Ivailova

# 152

Сару и Тили бяха склонни да простят на Стаметс (когато мислеха,че е убил доктора),защото не е на себе си и по тази логика -  Аш не е бил на себе си и не носи отговорност. Scream
Може и да не пазят тайна какво се е случило.Всъщност е по-добре да не пазят.Може и да има някакви спомени.
Колкото и да не искам - Аш ми се вижда по изчерпан образ от Лорка. Аз поне не виждам с какво би допренесал за сюжета напред.

# 153
Мда, може да си оправят отношенията с Майкъл... Обаче тяхната връзка не е особено интересна - ако се случи, сигурно ще остане на заден план и ще я споменават от време на време...

# 154
Не искам да виждам повече бельото на Майкъл.
И бельото на ЛРел не искам.
Никакви връзки повече.В този сезон има повече двойки и секс от колкото в другите взети заедно.
Колко време чаках Трип и Тпол,а накрая - той умря,а тя щеше да се жени за вулканец.
Yum

# 155
Да - връзките в Стар Трек по принцип не са кой знае какво. За разлика от Бойна звезда Галактика - там бяха централна част от сюжета...
Кой ли ще е следващият капитан на Дискавъри? Майкъл, някой от познатите герои (Кили, Сару) или някой нов??

# 156
Цитат
Бойна звезда Галактика
е там човечеството трябваше да оцелява и беше логично да се стигне до възпроизвеждане. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако не се върнат в нашата вселена - капитан ще е Сару.
Ако се върнат и онивинят Майкъл,може и да е тя.
Искам нов капитам. И искам да си помечтая да е Майкъл Фасбендър.Innocent

Taзи февруари можем да видим Дъг Джоунс (Сару) на оскарите.Той е амфибията във The Shape of Water и е втория филм на Дел Торо в който участва.

# 157
Още не съм гледала Формата на водата - четох добри ревюта, дано да спечели, подкрепям фантастиката Simple Smile По принцип такива филми рядко печелят престижни награди.
Дъг Джоунс май е в ролята на амфибията в Хелбой? Симпатичен е и заслужава признание - особено заради това, че е маскиран във всичките си роли...
Първоначално мислех, че Майкъл ще е капитан, но сега си мисля, че ще е по-интересно да вкарат нови лица...

# 158
На мен много ми хареса,но аз съм фен като цяло на Дел Торо.
13 номинации и е по-хубав от „Лунна светлина“ (поне за мен) Relaxed
А,да и Hellboy участва.Значи грешно съм броила,защото и в Pan's Labyrinth участва като Пан.

Ще им трбват нови лица,ако Лорка и Аш си заминат.Макар,че Аш не е толкова главен персонаж,а Лорка може да го играе зъл и влюбен или да върнат нашия Лорка.
Дори и Майкъл да е капитан пак ще има нужда от нови персонажи.

Ще е интересно ако по някаква случайност и императора  успее да дойде в нашата вселена.Flushed

# 159
 Сега го гледах, понеже вчера нямах време.
Скрит текст:
Не ми харесва, че Майкъл се държа толкова фамилиарно с императрицата - това, че е Джиорджио, няма значение - тя е друг човек. Такива постъпки наистина ми пречат да й симпатизирам.
След разкритията от предходната седмица и трейлърите, ми беше ясно какво ще стане с Лорка, но честно казано това не означава, че ми харесва. Той е един от най-интересните персонажи и без него втори сезон ще е скучен.

Сега остава да махнат и Аш...

Пропагандата е безсмислена и глупава - всички тези паралели на речта на Лорка с тази на Тръмп - кого се мъчат да убедят и в какво? Дали сценаристите са чували за ефекта на махалото...

# 160
Не съм го гледала,но прочетох някои спойлери (доста).Нещо не ми харесва как се разви.

Има ли изгледи да махнат Аш?Така и не намерих какво се случва с него докато четах резюмета.

# 161
За сега не е ясно какво ще стане с Аш - в този епизод нямаше никакво развитие по неговия въпрос. Колкото повече мисля за този епизод и за това, което най-вероятно ще се случи в следващите, толкова по-малко ми харесва какво се случва с императорката и все повече се ядосвам на Майкъл. 
Скрит текст:
Знам, че няма да стане така, но ми се иска, докато императорката се върне отново в Огледалната вселена, алтернативният Вок да избие всичките й привърженици и да завладее империята))

# 162
С оглед на трейлъра на 14 еп. и думите на адмирала,че нямат стратегия за войната ми е ясно защо Джиорджио е в нашата вселена.Веднъж се е справила с клингоните,вероятно ще се справи и втори път.
Също си мисля,че повече няма да има от една вселена в друга.Лорка го няма,императора го няма,там всичко ще се разкъса и ще се борят за власт,но никога и никой няма да е такава сила каквато беше императорската.За Вог - незнам,но така и не го дадоха.Няма какво да правят там.Ще се съсредоточат към войната,защото там е мътна и кървава.
Да кажа - преврата на Лорка и сие не ми хареса.Беше нелогичен и пребързан.
Имаше напрежение,но не ми хареса.

# 163
Ами да - той обмисляше всяка стъпка, докато беше в нормалната вселена, а като се прибра - направо откачи. И каква беше тази имитация на речта на Тръмп ("Ще направя Империята велика отново!") - тоя режисьор не усеща как се излага!

# 164
Речта (онова човече,което си чеше главата)
То реално няма каква друга да е.Не върви да е в името на нашите загинали другари или защото е нужно да свалим тиранина,но е нужно да ги надъха - скълапиха нещо.
На мен ми беше от нищото - освободи ги и давай.Може да мине с ефекта на изненадата,но пък каква ти изненада,като императора го е очаквал да се случи в един момент.
Федерацията какво е правила тези 9 месеца?Направо са попиляни.

Общи условия

Активация на акаунт