Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 751
  • 470
  •   1
Отговори
# 165
Явно клингоните се справят добре даже и без Вок и Кол (оня боядисания)...Аз пък мислех, че след загубата на кораба-саркофаг, ще изгубят със сигурност...

# 166

Клингоните нали са военна нащия,24 клана,все ще има кой да ги води.
Освен това ние знаем,че без Дискавари сме загубени. Smiley
И не на последно място не успяха да пратят информацията,която получиха от клингонския кораб преди да попаднат в огледалната вселена,а тя беше жизненоважна.Сега нещата ще се обърнат и ще свърщат на най-интересното.

Все още няма дата за сезон 2,нали?Последно четох,че ще е някъде 2019.

# 167
И аз така разбрах, че ще е догодина. Да видим кой още ще умре и какво ще стане с императрицата - ако започнат да я превъзпитават и не я заключат (или убият), ще спра да гледам. За мен това е нещо недопустимо.
Скрит текст:
И кога Сару ще разбере, че Майкъл опита алтернативната му версия? Rage Persevere

# 168
За Сару  - никога няма да разбере.

Императора - явно беше под домашен арест,но няма да я заключат както клингонката.
Смисъл тя не е направила нищо лошо (все още) в нормалната вселена,а в тяхната си беше законен тиранин,който се бореше с узурпатори. Пък и освен Майкъл никой не е наясно каква е точно.

# 169
Ще разбере, ако тя поиска да й го сготвят Simple Smile

# 170

Ееее,тя не е толкова глупава,че да го поиска.Чужди хора и чужди нрави,ще се ориентира в обстановката.Хитра е тя. Ще си поръча чай,тирамису и яйца по бенедиктински.

# 171
# 172
  • София
Сега изгледах епизода. Дано в следващите сезони се появи поне един нормален, хетеросексуален мъж. Не се съмнявам, че са изгубили войната с банда джендъри. Не е нормална тая работа.  Shocked

# 173
Сега изгледах епизода. Дано в следващите сезони се появи поне един нормален, хетеросексуален мъж. Не се съмнявам, че са изгубили войната с банда джендъри. Не е нормална тая работа.  Shocked

То ние май губим тая война, ама нейсе.
Не мога да се накарам да изгледам сериите след паузата.
Пък последния ти коментар съвсем ми уби ентусиазма.

Нямаше нужда да се гаврят със Стар Трек.
Да си бяха направили нещо друго.

# 174
Още в началото на темата писах, че според мен, създателите на сериала си вкарват автогол с персонаж като Лорка - имаше намеци, че ще е злодей (въпреки че до последно се надявах да не е), но в същото време беше и най-интересният образ. Сега страшно много хора се чувстват разочаровани - може да се види в коментарите на официалните им страници. Дори добронамерените зрители се надяват, че Лорка някак си ще се върне...
Не знам дали ще стане - по-скоро си мисля, че "оригиналът" е загинал с екипажа си...

# 175
  • София
Да върнат Лорка, Пикар или Сиско. Дори Джейнуей да върнат да има някой мъж в тоя сериал.
Дори речта на синеочко за екипажа беше трагикомична.
Ако давам спйлери, съжалявам, веднага ще ги скрия, не знам какъв е етикета за спойлери във форума  Peace

# 176
Вече минаха няколко дни от серията - не мисля, че спойлерите имат значение.
Разбирам, че задължително ТРЯБВА да има колкото се може повече  силни женски образи (според модерната американска пропаганда), но си личи грозен двоен стандарт. Аз съм за равенство, не съм за матриархат и не ми допада идеята всички персонажи със значимо участие в сюжета да са от женски пол, а мъжете да са злодеи или жертви.

# 177
  • София
Във Вояджър Джейнуей беше много сериозен образ. Само там имаше равнопоставеност, но в Дискаъви просто прекалиха с модерните движения с цел да не обидят някого...

# 178
Честно казано след като спрях да го сравнявам с предишните сериали започна да ми харесва.
Всъщност не очаквам да се върне старата схема - пътуване,нещо се случва,капитана и сие оправят проблема. След Ентърпрайс се навъдиха толкова много сериали с различни образи,промениха се начините на заснемане, публиката предпочита друг тип герои,ситуации и няма начин продуцентите да не се съобразят с това.
Аз и друг път съм казвала,че Лорка ми хареса и то защото не беше типичния капитан. Не искам да се връща,защото няма какво да даде.Да идва следващия.

Сега се чудя каква ще ми покажат в новия Старгейт. 10 епизода,а всеки по 10 минути. Всичко на всичко колкото времето на един филм.Thinking

# 179
Втори сезон сигурно ще бъде епизод за епизод - не вярвам сюжетът да е свързан колкото на този.

А Старгейт няма ли да е предистория (още от Древността) - идват, завладяват ни, строят пирамиди и гейтове))

Общи условия

Активация на акаунт