Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 719
  • 470
  •   1
Отговори
# 360
В Станция 9 се ожениха Джадзия и Уорф,но все пак той е отгледан от човешко семейство,а не от клингони и двамата са от звезния флот,а той играеше важна роля във войната с доминиан.
Ако не се бъркам във Вояджър в екипа имаше наследник между клингон и човек.
Ама всичко това е напред в бъдещето и там всички са малко или много по-разумни от клингоните в Дискавари.

# 361
Е, да, но пък Аш беше албинос - така и така са го дискриминирали. Затова пък, Лрелл го харесва всякак и не я интересува мнението на останалите.

Сега Аш ли ще му викат, или Вок?

# 362
Каквото искат да правят-само да не ни го показват както в сезон 1.
Клнгонски любовни ритуали не искам да гледам.

Сега Аш ли ще му викат, или Вок?
Joy Joy Joy
Ашвок или Вокаш

# 363
Накарах се най-после да изгледам двата епизода.
Сякаш ме дразни по-малко от предния сезон.
Пайк е ОК.
Не мисля обаче, че е възможно в Звездния флот да служат дебели момичета.
На мостика - само жени, роботи и извънземни. За щастие има един убав капитан за цвят.
Джейсън Айзъкс ми липсва....донякъде.
Но се радвам, че малко от малко се върнаха към стария имидж.
Какво беше това с въображаемата съученичка на Тили? Първоначално си помислих, че става дума за следващата еднополова Либоф.
Това с ангелите - предполагам, че ще е аналогична история на тази за Древните в Старгейт. Няма да са точно добри, по-скоро ще са дистанцирани, най-много с някой опортюнист, съчувстващ на човешката раса.

# 364
Историята със съученичката на Тили е мистерия.
Скрит текст:
Изградих си някаква хипотеза, на базата на познати сюжети, но сигурно няма да се окаже вярна. Мисля си следното: Възможно ли е някой(някоя) от ангелите да се е включил към съзнанието на Тили и да е избрал този образ и поведение, защото са били приятелки - за да я предразположи? Вероятно целта е да наблюдава и насочва екипажа, а е избрала Тили, защото е ексцентричка и сигурно няма да откачи, както би се случило с някой с по-конвенционално мислене.
Не съм сигурна дали теглото й има значение - тя е учен и офицер, никога няма да влезе в битка. Ако стигне до опасно затлъстяване ще е проблем, защото науката им е напреднала и не вярвам някой от бъдещето да застраши здравето си, заради храна.

# 365
А училището на Тили и съученичка е кръстено на Мъск.
Видях го и си помислих,че може да е съвпадение,но прочетох тази статия - Star Trek Discovery Pays Tribute To Tesla, SpaceX CEO Elon Musk Again
Няма съвпадения,няма.

# 366
Интересно, не бях забелязала Grinning Той дали е видял? Не е споменал в Туитър, или аз съм пропуснала...

# 367
Не е писал нищо,но не е споделял,че гледа сериала.

# 368
Жал ми е за него, като напише нещо несвързано с работата му, в Туитър все се намират идиоти, които да го съдят, критикуват, упрекват... Имам чувството, че в САЩ има журналисти, на които работата им е да пишат тъпи статии, посветени на негови туитове (от типа "Илон Мъск употребява наркотици, защото туитна "ха-ха"").

# 369
А, на мен ми е ясно защо Тили е с (все по-) наднормено тегло - просто трябва да бъде уважено И това малцинство, наред с цветнокожите, гейовете, арабите и като цяло различните. Нищо, че това не се връзва с предходни картини за Звездния флот, където персоналът бива подложен на сериозни физически тренировки още по време на обучението, най-малко като част от изграждането на определени качества на характера. Но такъв е духът на Холивудското време днес.

В същия стил е и тази податка за обединението на всички религии - някаква утопична мулти-култи алюзия към днешните религиозни напрежения в либерално-глобалистичните общества.

Мисля, че онзи енергиен пик, който я рани, е свързан с халюцинацията й - много е вероятно да е точно някой от червените ангели, дегизиран.

За училището "Мъск" и на мен ми направи впечатление Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 12:42 от Анонимен

# 370
Може да е избрана заради това, че изглежда нестандартно, но не вярвам да напълнява нарочно. Просто е склонна. Същото се отнася и за актрисата, която играе Лрелл, но при нея е без значение, защото е клингонка. Някой във Фб попита в коментар да не е бременна, но се съмнявам, че това е случаят - обича да хапва.
Скрит текст:
В Човека във високия замък има една актриса, която е много по-пълна във втори сезон (играе Елън Смит) - имаше коментари, че го е направила нарочно заради ролята, но не е потвърдено от екипа - според мен и тя просто му е отпуснала края. Не на всеки му се занимава с диети непрекъснато. Simple Smile

Интересно, но Джейсън Айзъкс на няколко пъти казва в интервюта, че е трябвало да влиза във форма, заради прилепналите униформи. Едва ли са ги карали - вероятно той е по-загрижен за фигурата си))

# 371
На Тили гледам само косата.
Искам такава коса Heart Eyes

Униформите са им подли Joy няма как да скриеш ако имаш несъвършенства.
На новия капитам му стои добре.Innocent униформата.

# 372
Някой фен на сериала е превърнал Тили в ангел - изглежда много хора подозират връзка Simple Smile

# 373
Каква връзка?
Защото имаше видение?

Може и Майкъл да е и тя имаше видение,а и по си прилича физически с мозайката на стъклото.
Ако беше Тили щеше да има по рубенсови форми ангела.Blush

# 374
Хаха, да, но може да е с корсет.

Общи условия

Активация на акаунт