Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 713
  • 470
  •   1
Отговори
# 390
Наистина малко нагласен епизод.Предния беше по-хубав,нооо следващия изглежда много интересен.Интересно ми е да гледам за расата на Сару,надявам се да ги освободят от бремето да бъдат просто "плячка".
Чудя се това което свързаха с ангелите и пътуването във времето дали няма да е изгодно за Джорджиу.Нещо и нямам вяра на тази жена,иначе си я харесвам...тъй де капитана... и актрисата,императора не толкова Smile

# 391
Вярно, че има нещо - тя е прекалено заинтересувана да открие Спок...

# 392
Можеше доста по-рано да дадат за света на спорите. Те имали съзнание и чувства,а не само начин на пътуване.
Мисля,че върнаха докторчето,за да има мир на кораба.Пайк не пожела Джорджиу като свръзка и ще бъде Аш,а никой не иска да гледа обвинение и прочие.Друго,което си мисля е,че императрицата иска да се върне в своята вселена и за това и трябва Спок.
Дали Майкъл ще разкаже всичко на капитана?
Не беше кой знае какво епизода.Другият изглежда обещаващо.

# 393
Това със света на спорите сега са го измислили, затова не беше разкрито по-рано... Не ми се търси дали не са сменили някой сценарист, но слаба работа.
И аз мисля, че е заради Аш, освен за да върнат доктора. Аз самата не можех да му простя за убийството (независимо, че не беше на себе си), предполагам, че още доста зрители са имали подобен проблем.

# 394
Това със света на спорите сега са го измислили, затова не беше разкрито по-рано...
Незнаех,но наистина ми се искаше да го видим по-рано този свят на спори,а не само като почти разрушен затвор.
Слаба работа,да.
Съшиха с бели конци,за да са доволни зрителите.
Интересно ми е дали доктора сега ще е по-различен,ще може ли да управлява корана като Стамес?
Ако Аш го възприемаха като клингон,няма ли и него да приемат за....нешо там?

# 395
Фотосесия на Michelle Yeoh
Скрит текст:

Квартет от Майкъл,Сару,Тили и Стамес - изпълняват заглавната песен
https://www.instagram.com/p/BtWeUndgkQF/

# 396
Много добре се справят с пеенето Simple Smile

# 397
Първият сезон ми хареса много, вторият до сега въобще не ми допада. Може би ще гледам още 1-2 серии и ако продължават в същият дух ще му тегля чертата

# 398
На мен вчерашната серия ми хареса, обаче се изненадах как дори за секунда не се поколебаха и демонстрираха съвършена политкоректност и миротворчество Laughing
Скрит текст:
Когато коментираха ситуацията с баул, тъкмо си помислих, че ще предложат бази или нещо подобно, за да възстановят справедливостта (нещо като помощта, която САЩ указа на Сирия) и изведнъж всички - дори Сару и сестра му, заговориха за това, че трябва да заживеят в хармония!

# 399
И на мен ми хареса епиода,но много повече ми хареса "очаквайте в следващия" - Вулкан и Спок.
Нямам търпение.
За "политкоректност и миротворчество" от страна на капитана не се изненадах,нали в това вярва и се стреми Федерацията.Повече ме изненада расата на Сару,но да кажем,че се опитват да докажат,че са променени, еволюирали и т.н.
Хареса ми и разговора между Пайк и Аш за червените ангали.Вярата на капитана,че ангела е добър срещу думите на Аш,ако тази сила се обърне срещу нас.Не се беше замислил за тази възможност.

# 400
За мен серията си беше типична за Стар Трек - да опознаем света на Сару и премеждията им там.  Гложди ме вече любопитството за ролята на червения ангел и какво ни предстои. Очаквам с нетърпение появата на Спок

# 401
И аз се изненадах най-вече от сестрата на Сару - те са изяли родителите им, тя мисли как да живеят в хармония... И това й е първата мисъл - много еволюирал народ!

# 402
Хареса ми епизода,интересно ми е да гледам за расата на Сару.Обаче си признавам,че другите изглеждат много по-готино и по-зловещо Smile .
В следващия епизод най-накрая ще видим и Спок.
Нямам търпение да се разбере кой е този ангел,засега уж все помага.Помня,че в Ентърпрайз Даниелс също беше от бъдещето,дали може да има нещо общо?

# 403
И аз се изненадах най-вече от сестрата на Сару - те са изяли родителите им, тя мисли как да живеят в хармония... И това й е първата мисъл - много еволюирал народ!
Аз съм пропуснала, че са ги изяли.
Ми нали вече сме мулти-култи, няма накъде, всичко трябва да е хармония.
Я хората за какви филми раздават Оскари...

# 404
За всеки случай проверих, но съм права - баул ядат келпианци: https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Ba%27ul

Вече има най-различни теории за Червения ангел - включително, че е Кю от TNG. Според мен, е малко вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт