Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 704
  • 470
  •   1
Отговори
# 405
Сега с какво ще закусват баул?

Не е Кю.Той беше досаден,ексцентричен и самовлюбен.Ако е той щеше ясно да го покаже, а не да тънем в догадки.
По съм склонна да вярвам,че е от бъдещето.

Харесвам теорията,че е истинския Лорка,но - не.Едва ли ще има втори обрат и връщане на персонаж.

# 406
Сериалът е подновен за трети сезон.
Ако на някой му липсва Лорка, можете да гледате Джейсън Айзъкс във втори сезон на ОА, който започва на 22 март (на Нетфликс е, така че сигурно ще излезе целият сезон).

# 407
Изгледах.
Скрит текст:
Не беше лош епизод,но имаше и пълнеж според мен.
Харесах развитието с Джорджиу,по промотата изглеждаше друго - че я предава.
Това с Айриъм ще е интересно...
Ако не ме лъже паметта в нулевия епизод на оригиналния Стар Трек действието се развиваше на Талос 4,а в по-късни епизоди капитан Пайк оставаше там завинаги.Даже май именно Спок го остави там,рискувайки да стигне до съд.Интересно става...

# 408
Този епизод ми беше малко муден, но промото на следващия изглежда интересно.
Аш нещо не ми допада напоследък. Сега ще изкарат, че Червеният ангел е с лоши намерения - а това, че спаси цялата раса на Сару и още толкова други животи, да не би да е лошо?!

# 409
Очаквах повече.
Според мен за три основни неща послужи този епизод.
Пайк и Аш е разбраха/ключиха примирие.Видяхме Спок и за родителите на Майкъл.
Също загатнаха за бъдещето.

Незнам дали е добър,лош или някъде посредата червения ангел,защото не съм наясно с мотивите му. Вероятно идва от бъдещето,но незнам дали помага с коресни цели, променя за своя изгода настоящето или наистина го прави безрезервно.

# 410
Честит празник! Simple Smile

Още не съм гледала новия епизод; ще го изгледам довечера заедно с Орвил.
Ангелката не е Тили, така като гледам. Би могла да е Майкъл? Wink

# 411
Може и императрицата да е Joy

# 412
Изгледах го, хареса ми повече от предишния епизод. Обаче не ми допада накъде вървят нещата с Аш и доктора -
Скрит текст:
защо трябваше да го връщат, само за да умре отново? Предполагам, че натам отиват нещата - как каза, че се чувства неадекватен и иска Стаметс да го пусне и да продължи напред... Изглежда ми много глупаво и жестоко от страна на сценаристите.
Това, че се опитаха да вържат Дискавъри с оригиналния Стар Трек беше странно. Малко ме шокира в началото))
От каква заплаха се опитва да спаси човечеството червеният ангел? Вероятно това, че андроидката се побърка, сочи към Борг, въпреки че не показаха Куб?...

# 413
И аз не съм го гледала епизода и незнам как са се развили взаимоотношенията на Стаметс и докторчето,но още в предните се загатна,че не е както трябва.Единият иска да продължи от където са спрели,а другия не е наясно в кой свят е,какво е и какво изпитва.

# 414
Аз лично очаквах подобно развитие между Аш и доктора. Според мен психологически нямаше друг начин да се размине без конфликт. Хареса ми реакцията на Сару . Мисля, че доктора ще влезе в час, но ще му е необходимо време.
Лично мен ме изкефи връзката с първия Стар трек и спомена за Талос 4 - това беше подарък за всички фенове на СТ въобще.

# 415
Само че Ленард Нимой изглежда много по-зрял от сегашния актьор - някак си е странно да твърдят, че той е изглеждал така в миналото... Трябвало е да изберат актьор, който прилича повече на Нимой, щом са искали да има стабилна приемственост.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 15:14 от Petia Kageyama

# 416
Смао че Ленард Нимой изглежда много по-зрял от сегашния актьор - някак си е странно да твърдят, че той е изглеждал така в миналото... Трябвало е да изберат актьор, който прилича повече на Нимой, щом са искали да има стабилна приемственост.
Изборът на този актьор за Спок според мен е пълен провал. Въобще не предава с нищо естетиката на вулканец както Нимой или Кинто. Твърде млад, неопитен и с бебешко излъчване поне в моите очи. Ама не съм аз продуцент или режисьор, че да се меся. Иначе капитан Пайк са го докарали.

# 417
Този епизод много ми хареса.
Императрицата и агента от 31 с нея са страшно забавни.
Аш и докторчето имаха нужда да се разберат.
Спок с брада ми е странен,но видях артиста без и .... да си остане с брадата.

# 418
 Но той сигурно ще я обръсне - Майкъл нали му каза да я махне? Dizzy Face Joy

Според мен, нещата с Кълбър отиват на зле. Надявам се да греша.

# 419
Дано не слуша кака си.Joy
На обложката е с брада.
Ето го без и в съпоставка с оригинала

Общи условия

Активация на акаунт