Звездни компромати - 341 част

• 105 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Astonished
Ужасен ужас! Трябва да си нещо чалнат, за да намираш това същество за красиво! Като някакво извънземно насекомо с безкрайни пипала...

Явно го намират за "красиво" в бизнеса ..  Confused, щом крачи по всички модни подиуми, благодарение на "фамилната си обремененост".  Laughing
За мен тази слаботелесност си граничи с анорексия! Но пък може и да се пооформи, само на 16 е.

# 571
Дъщерята на Синди има ужасно тяло. Ако не беше дъщеря на майка си, никой нямаше да я погледне. Синди междувпрочем остарява ужасно в лице. За разлика от Джулия

# 572
... в днешно време си е напълно в реда на нещата.
То затова нищо не струва в днешно време, защото всякакви извращения в отношенията между хората, ви се виждат "в реда на нещата"... No Mouth

# 573
  • Пловдив
Добре, аз да започвам да оглеждам 14-15 годишните наоколо. След като е в реда на нещата. Ей, Макронка как си го направи.....

Абе вие наред ли сте?!!?!

# 574
  • София
То затова нищо не струва в днешно време, защото всякакви извращения в отношенията между хората, ви се виждат "в реда на нещата"... No Mouth
Прочети какво съм написала пак.

Уви не всеки има щастието да си срещне половинката в началото на 20-те и да си роди децата тогава. На някои хора им се случва на по късен етап.
Пък за разликата съм написала, че е голяма, ама пак кой да чете..

Да уточня, не съм фен на Мария Илиева изобщо...Просто имам две много близки дами в обкръжението си дами, които родиха на сходна с нейната възраст, много желани и искани деца, и такива злобни изказвания от жени ми идват наистина в повече.

# 575
  • Пловдив
Ако жена на 40 иска да си намери мъж нормалното би било да търси някой в групата на 35 до 45 годишните. Тъй като не го прави... разкриват се сериозни дефицити.
Изобщо - НЕНОРМАЛНА РАБОТА.

# 576
  • София
Това е така!
Написала съм, че е в реда на нещата да родиш на тези години, а не да родиш от 2 пъти по- млад от теб мъж.

# 577
  • Пловдив
Тогава защо спорим?

Ама не ми казвайте как може да ми дойде до главата. Защото няма как да ми дойде. Говоря аз да тръгна да раждам от разни младоци. Просто няма начин.

# 578
  • Once there was a Hushpuppy...
За едни е редно да раждаш на 40-50 години, за други може да не е. Няма нужда да се убеждаваме. Чакам да видя родила 40-50 годишна победила така естественото стареене. Пък иначе можем до утре да си разтягаме локуми кое колко е хубаво Wink И да се правим, че вярваме Stop

# 579
  • София
Лили, аз нямах предвид, че синовете ти ще ти доведат някоя възрастна дама за снаха, а че Мария няма големи синове, на които да ражда братче или сестриче сега, на 40 г. от някой на годините на сина, например.
А иначе, говоря как виждам нещата аз, по принцип. Нищо лично не влагам.
Всеки има право да си живее живота както иска.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 14:15 от DonaFlor

# 580
  • IT
Не виждам нищо злобно.
Всяка жена да ражда, когато може да ражда, аз споделям мое мнение, за което имам някакви доводи и не мисля, че трябва и искам да ги излагам  тук . И не, нямам предвид двойки  с репродуктивни проблеми.

# 581
Прочети какво съм написала пак.

Уви не всеки има щастието да си срещне половинката в началото на 20-те и да си роди децата тогава. На някои хора им се случва на по късен етап.
Пък за разликата съм написала, че е голяма, ама пак кой да чете..

Да уточня, не съм фен на Мария Илиева изобщо...Просто имам две много близки дами в обкръжението си дами, които родиха на сходна с нейната възраст, много желани и искани деца, и такива злобни изказвания от жени ми идват наистина в повече.
Що да четем, като можем направо да кълвем? И да не пропуснеш още да добавиш, освен, че съм злобна! Wink

Абе, не ми разправяй как най-прекрасното нещо на света вече е, да раждаш на 50... Stop Уверявам те, дори на 40 няма да е лесно. Има жени, дето са се мъчили да забременеят до тази възраст, тях някак ги разбирам, въпреки, че не знам дали аз бих.

# 582
Дъщерята на Синди има ужасно тяло. Ако не беше дъщеря на майка си, никой нямаше да я погледне. Синди междувпрочем остарява ужасно в лице. За разлика от Джулия

Права си, Синди остарява грозно, в лице ми прилича на травестит, а глезените и са станали ужасно дебели. Тя никога не е имала грациозни крака като на Наоми, но поне бяха поносими. Сега са едни трупчета.
Кая е сладуранка, въпреки че прилича на мишоче в лицето.

# 583
  • Пловдив
Бие на анорексия от слабост. Кая.

# 584
Може да й е такава структурата. Дъщеря ми върви също толкова слаба, а определенн не е анорексичка.

Общи условия

Активация на акаунт