Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 590
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Относно Ултера:
 http://www.dailymail.co.uk/health/article-4480010/Jennifer-Anist … -risk-ageing.html 
Според тази статия от 06.05.2017г. използването на Ултера не е позволено от  FDA в други зони освен под брадата, шията и деколтето. За цяло лице, особено около очите и в зоната на скулите и назолабиалните бръчки може да има пагубно влияние. Въпреки това масово се рекламира като терапия за цяло лице. Не знам за вас, но аз определено не бих се подложила на такава терапия...направо ми звучи зловещо вече.

Въобще не си прави труд да пускаш линкове и статии.
Подминават ги като малки гари половината потребителки тук, без въобще да поглеждат дори.
Даже след постове като този веднага се коментира Венус, Вива, Хайфу. Даже не се замислят, една гънка в мозъка да им трепне.

Нали то звучи като фантастика.Къде-къде по-достоверно е да се чете във форум как някоя потребителка е мееега! доволна от Хайфу, Венус легаси и прочие токо-що стъпили на пазара технологии от този тип и да се втурнат като слепи кокошки да дават маса пари щото Х е мега доволна и видиш ли щом тя е доволна, що и аз да не съм.

А поне 5 момичета споделиха тук нулевия! ефект от Легаси напр.

Но защото не висят в темата нон-стоп и на всеки пост за тези апарати да изказват възмущение, постовете им се губят.
Но като има някой дето на всяка 3 страница да възкликва - О, че  прекрасно! Браво! И аз така! За бръчки, за тонус, за колаген, за лифтинг- за мифтинг, за вечна младост и т.н. - Вива, Хайфу,Легаси, Фраксел!

Та това остава, това се чете, това се набива. А допреди по-малко от година не бяха и чували за това. А, че в Щатите вече е забранено, заради пагубните и непредвидени последствия подминават.

Самсара, разбирам гледната ти точка и аз може би съм наивна да смятам, че тази информация би помогнала на някого, но нали с тази цел са създадени форумите - за взаимопомощ.

Ето сега например от около месец се чудя каква процедура би била най - подходяща за мен, да загладя вече поумореното си лице и чета ли чета... наши и чужди форуми...ми важен ми е чуждия опит.

Очаквам да прочета реални мнения и отзиви тук, а не реклами. Ако търся реклами ще ги чета на сайтовете на клиниките. Най - важното е според мен човек да вземе информирано решение.

Между другото колебаех се между Juvederm volite и Ellanse и засега съм се спряла на второто.
Моля, ако някой има мнение за Ellanse филър да ми сподели, защото ми е доста притеснено (за първи път ще слагам филър, досега се задоволявах с ботокс) #Crazy

Здравей , Elanse е филър и биостимулатор  с различна трайност.Аз не съм го слагала но виждам неговия ефект в/у две мои познати .Едната е на 40г.след отслабване с около 20кг., лицето беше с липсваща под кожна мазнина .Поставя се с канюла и една амп.не стигна при нея .Постави се в назолабиалните , скули около брадичката .Видяхме се в момента в който излезе от дерматолога.Не се е оплакала от странични ефекти , трайността на филъра беше 12 м.често се виждаме и за момента лицето е добре .
Другата дама е на 65години , тя сложи Elanse за първи път преди 2 години .Но не знам дали трябва да я коментирам защото тя започна късно на около 60г .дерматологични процедури .И при нея се правят много и различни скъпоструващи неща .И да има ефект , но от моя гледна точка за тези пари би могла да направи един фейс-лифтинг с много добри резултати.
Аз съм слагала Juvederm Volite но на шия и деколте , на кожата на шията имаше много добър ефект (там имаше отпускане и финни бръчици ).
Различни са като действие двата филъра , Elanse запълва липсващи обеми а при Juvederm Volite ефекта е хидратация, еластичност , лифтиране и изравняване на тена , трайността е 6 месеца .Аз съм го поставила в началото на лятото , задържам ефекта все още все пак съм на 50г.и при една по зряла възраст трайността на филърите намалява 😆

# 331
a.l.e.n.a. Имплантите са ми mentor,Георгиев само с такива работи,липофилинга го направих пак при д-р Георгиев,ползвахме една упойка,т.е. с една операция гърди и липофилинг.Съветвах се с него,бях се спряла на вамп.лифтинг или филъри.Но според него липофилинга е по-добрия вариант,една от обосновките му беше че остават едни 30% от вкараната мастна тъкан за постоянно.И съответно ползва се една упойка.Още е рано с отоци съм,но въпреки това се вижда обновяване.

# 332
  • в 1001-та нощ
Благодаря, 1976  Blush Бързо възстановяване Simple Smile А на коя част на лицето направихте липофилинга?

# 333
Чичи, гърдите ми са правени при д-р Милко Ковачев. Малко над 5000 лв. ми излязоха общо. Това са имплантите ми, английски са - http://www.nagor.bg/index.php?m=1&ws_m=8876 . При мен решението беше дълго обмисляно и проучвано, до последно умувах . Сега вече поне  ми е спокойно и щастливо!   Simple Smile

Ел, постепенно почнах вече да обличам тесни блузки. Мъжът ми даже почна да ме ревнува, уж на шега ми направи забележка каква снимка съм си сложила на вайбър, че много ми се очертавал бюста и щели да ме заглеждат.  Laughing Laughing Laughing

1976 - честито и на теб, бързо възстановяване.

# 334
  • София
Дами,слагали ли сте брекети с цел подобряване на естетичността на усмивката?
Аз искам задължително да са естетични(бели порцеланови)брекети Peace
Чудя се при кой ортодонт да отида,хем да е добър,хем цените му да не са космически.
Някой знае ли какви са цените за порцеланови брекети при др.Ирена Хасара ?

# 335
Дами,слагали ли сте брекети с цел подобряване на естетичността на усмивката?
Аз искам задължително да са естетични(бели порцеланови)брекети Peace
Чудя се при кой ортодонт да отида,хем да е добър,хем цените му да не са космически.
Някой знае ли какви са цените за порцеланови брекети при др.Ирена Хасара ?

Аз съм със сапфирени брекети при д-р Хасара, почти незабележими са. Единственият недостатък е, че не можеш да ядеш и пиеш храни, които оцветяват, разбирай доматен сос, кафето със сламка и т.н. Оцветяват се самите силиконови ластичета, които държат дъгата, те иначе са прозрачни. Разбира се, може всяка седмица да ходиш да ти ги подменят безплатно, но на мен ми е досадно. Общата сума, отпечатък, поставяне, лечение, самите брекети, свалянето и нощен ритейнър след това до края на живота е към 7000лв.

Има вариант да ти сложат брекети от вътрешната страна на зъбите, ако проблемът позволява. Трябва да се консултираш. Тогава и да са метални, не си личат. При мен не ставаше, защото аз коригирам дълбока захапка, а не подредба на зъби, а и тя ми каза, че има леко фъфлене в началото, докато свикнеш.

Някой тук ме питаше кога съм слагала Риденсити 2 под очите, беше февруари тази година.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 14:15 от andreana12

# 336
Аз имам един крив зъб, който много ме дразни и е фронтален на всичко отгоре , но тъй като не искам брекети нито метални , нито безцветни съм решила да си сложа емакс корони , които са наистина много естетични .
А и стават за седмица , брекети в никакъв случай не мога да нося години наред . 

На 30.11 ми е часа , за тях .

Момичета искам да попитам , може ли да ми пратите линк от кои добавки взимате за поддържане на ХК в устните ?
Изискването за вода ми е ясно .

Също се интересувам дали при някоя от Вас се повлиява в следствие на лазерни епилация или определени процедури мъха по лицето ?
Забелязвам че вече под ФДТ ми се набива в очите , но не мога да се престраша за епилация там . Sad

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 14:17 от Libertad

# 337
  • София
Има самолигиращи брекети. При тях няма ластичета.
7 хиляди е ужасно висока цена.

На колежка детето ходеше при Хасара, оплакваха се от неспазване на графика и много чакане.

Моят син ходеше при д-р Иван Видев от Ортоестет, изключително доволна съм.

# 338
Аз съм доволна от Калин Георгиев, клиника Естетико. Малкия ми син имаше дълбока захапка, даде му пролетта едни шини, да спи с тях. Подобрението е невероятно, миналия месец ги смени с други, твърди и най вероятно след няколко месеца, ще е готов.

# 339
Има самолигиращи брекети. При тях няма ластичета.
7 хиляди е ужасно висока цена.

На колежка детето ходеше при Хасара, оплакваха се от неспазване на графика и много чакане.

Моят син ходеше при д-р Иван Видев от Ортоестет, изключително доволна съм.

Пак казвам, много зависи от проблема. Може и с шини да и го решат. Прави се консултация с двама - трима ортодонти. Иначе при Хасара се чака много да, но твърде често има спешни случай с отлепени брекети или хора с болки, за мен е разбираемо.

# 340
Привет, дами.

След 3 родени деца се сдобих със стрии, целулит и излишни кг.  Форумът е полезен, защото научих страшно много неща, които ми помогнаха. Започнах липфодренажни процедури, масажи и ексфолиация с утайка от кафе. Резултатът е - 4,5 см от бедрата, но има още за махане. Имам твърд целулит, трупан с години.

Колкото до стриите също смятам, че ще преборя положението - имах стари от първата бременност и по-нови след раждането на ангелчетата ми. По-пресните ги заличих, а за старите трябва още време.

Толкова, що се касае за тялото. Щастлива съм, че нещата при мен се развиват добре, а съпругът ми много ме хвали за мотивацията. Сега обаче имам и друг проблем на дневен ред.  Simple Smile Гневната ми бръчка започна много да ме дразни и имам чувството, че става все по-видима с всеки изминал ден. Какво бихте препоръчали като най-добро решение от новите методи? Благодаря, предварително.  Hug

# 341
С какво пребори стриите?
За гневната, ботокс  bouquet

# 342
a.l.e.n.a. липофилинга е на цялото лице без челото.Имах леко увисване/свличане.Боцнал ме е на скулите,на назобиалните,крайчетата на устните и на устните отдолу и отгоре.Още не е спаднал напълно оттока, но резултата се вижда.Много съм доволна.

# 343
  • София
Благодаря ви за отговорите,относно брекетите! Hug
Определено мисля,че 7000лв си е доста,но ако проблема е сериозен бих ги дала.
Моя не мисля,че е такъв. Peace
Нямам проблем със захапката,а с подредбата на зъбите.По скоро ще ми се поставят брекети с цел
разширяване на зъбната дъга.С една дума,за се виждат при усмивка повече зъби,а не само предните 4-6.
Преди брекетите,обаче е нужно да лекувам 3 зъба,единия е за имплант Sad
Мисля да се насоча към др.Шабаб в Дианабад(ЕО дент)
В ЕО дент цените за бели брекети са около 2500 на челюст.
Отзиви за там ? Praynig

# 344
Темата е много полезна и благодаря на всички, които споделяте. За сега само чета, скоро родих и смятам да кърмя докато мога. Имам близнаци и последните месеци от бременността доста се залежах и имам килограми за сваляне, целулит и стрии, гърдите не знам в какво състояние ще са. Постепенно ще влизам във форма и въпроса ми е с какво се започва?

Общи условия

Активация на акаунт