Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 410
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Устните

Сложих ХК на 12.11.
Чудя се дали да сложа пак 1 мл , струва ми се много незабелижимо  Sad . Даже вкъщи не разбраха че съм си сложила , Sad

Хубави са ти устните,страхотна форма. Peace
Не слагай повече,според мен.
Кой ти ги прави и с какъв филър?

# 601
  • Милано
Устните

Сложих ХК на 12.11.
Чудя се дали да сложа пак 1 мл , струва ми се много незабелижимо  Sad . Даже вкъщи не разбраха че съм си сложила , Sad

Хубави са ти устните,страхотна форма. Peace
Не слагай повече,според мен.
Кой ти ги прави и с какъв филър?
    Страхотни са ти усните😊И според мен нямаш нужда от повече.

# 602
Видимо е, че и естествените устни на дамата са много красиви,  с елегантен контур. 

# 603
  • София
Устните

Сложих ХК на 12.11.

Чудни са ти устните! Heart Eyes
Ама тази снимка от 12.11 ли е? Че след това спадат.

# 604
Благодаря момичета 🌼🌼🌼 може би съм свикнала да виждам наистина осезаеми резултати и затова очаквах повече и при мен .
Взех си и Теосиал балсама за устни, допълнително ги омекотява и съм доволна .
Тази снимка е актуална към днешна дата ,А
Преди няколко страници , Mayyal, съм качила моите преди ХК и веднага след поставяне.

# 605
  • София

Преди няколко страници , Mayyal, съм качила моите преди ХК и веднага след поставяне.
Извини ме за пропуска.  Embarassed
И според мен за сега не добавяй нищо. Все пак, от снимка трудно може да се каже, но пък ако ти е на сърце, сложи още малко, където искаш.  Wink

# 606
  • Бургас/Пз
Либертад, в Бургас ли слага филъра. Ако да , моля те да споделиш къде  Hug Устните ти са страхотни!

# 607
  • София, център
Здравейте момичета,

искам съвет от Вас - "вряли и кипяли" в козметичните, разкрасителни процедури...Simple Smile
На 38 съм, до сега не съм си правила никакъв тип процедури... никакъв...Pensive и съм абсолютно
неподготвена... отидох на консултация в една клиника и не смятам да е последната, тоест ще се
консултирам и в друга, но искам да чуя Вашето мнение и предложения за това от къде да започна!

А ето и какво ми предложиха в тази (не знам дали мога да кажа коя е...), която посетих -
3*Venus Viva през около 20 дни, чак след това ботокс на чело, гневна и леко пачи крак и
по желание филър на брадичката ( най-вече за изравняване на визуална равнина между
върха на носа, върха на устните и върха на брадичката и понеже ще остане на тъмните
кръгове под очите ).

Не знам дали се сещате как се почуствах - мислех си за някой коктейл за подмладяване,
или някакъв дълбок пилинг  и ботокс само на гневната бръчка, а излязох с предложение за
2500 и самочувствие някъде долу при глезените... хахахха не, не съм толкова лесна, но наистина
не очаквах това... а ми казаха за този лекар, че не прекалява , не предлага прекалено...

Така, сега и снимка ще се опитам да приложа.... едната е така както изглеждам в ежедневието си
през деня, без особена грижа за грима и другата специално за Вас - без грим и в детайли Relaxed

https://photos.app.goo.gl/Vr1A0jR2NnibaFph2

https://photos.app.goo.gl/dKxfk2sa4l9m1qtg2

https://photos.app.goo.gl/BiYD44qilJo0P1HE2 -

уф какви детайли... Smile Relaxed

# 608
Ще пробвам скоро нещо за под очите и аз,че все повече ми се набива на очи тази хлътналост.
И в челото скоро трябва да слагам ботокс.Последно слагах февруари,около 3 месеца издържа,но е нормално,защото ми беше за първи път. Peace
Не знам при коя ще отида,но искам да не ме таксува на зона,а на поставени единици,тъй-като предния
път ми сложиха само 10 единици.Това реално са около 130 лв.А на зона ще ми вземат 250 лв.
Една единица колко мл филър е?

# 609
adiland  Много си хубава  bouquet
Наистина един среден или дълбок пилинг ще ти е достатъчен, според мен. После ако решиш, малко ботокс на чело и пачи крак  Sunglasses

# 610
  • София

adiland  Много си хубава  bouquet
Наистина един среден или дълбок пилинг ще ти е достатъчен, според мен. После ако решиш, малко ботокс на чело и пачи крак  Sunglasses

+1

Абе, сладурано Heart Eyes, какви 2500 лв?  Rolling Eyes
Дълбокия пилинг, ако намериш някой, който ще го направи "като хората" - Ок.
Би трябвало да ти изглади бръчиците по челото. Аз не съм правила, не знам какво да очакваш.
Може би мезотерапия на чело ще ги заглади. Цяло лице е 200-250 лв.
 Venus viva - не харесвам апаратните процедури. Ефект има, само докато ходиш.  Peace
За ботокса се колебая дали имаш нужда. Къде я видя тая гневна бръчка??? Пачият крак??? Mr. Green
Обаче, брадичката не я пипай в никакъв случай. Stop
Как ще останат тъмни кръгове под очите, ако не "пипаш" брадичката?  Thinking
По-скоро нещо/ филър макс  1мл/  от двете страни на брадичката, за да се запълнят вдлъбнатините около нея/ ако реално ги има.
Аз по-скоро бих сложила малко филър /1мл, разделен на две/ в скули, да лифтира цялостния обем и заглади назолабиални гънки.  
 bouquet

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 18:39 от MayyaI

# 611
  • София, център

Цитат

Абе, сладурано Heart Eyes, какви 2500 лв?  Rolling Eyes
Дълбокия пилинг, ако намериш някой, който ще го направи "като хората" - Ок.
Би трябвало да ти изглади бръчиците по челото. Аз не съм правила, не знам какво да очакваш.
Може би мезотерапия на чело ще ги заглади. Цяло лице е 200-250 лв.
 Venus viva - не харесвам апаратните процедури. Ефект има, само докато ходиш.  Peace
За ботокса се колебая дали имаш нужда. Къде я видя тая гневна бръчка??? Пачият крак??? Mr. Green
Обаче, брадичката не я пипай в никакъв случай. Stop
Как ще останат тъмни кръгове под очите, ако "пипаш" брадичката?  Thinking
По-скоро нещо/ филър макс  1мл/  от двете страни на брадичката, за да се запълнят вдлъбнатините около нея/ ако реално ги има.
 bouquet

El_83 Благодаря Relaxed

Mayyl 2500лв. са описаните процедури в клиниката, която ходих за консултация ... а като остане от филъра за брадичката, ще го сложат на тъмните кръгове под очите - това имаха предвид.
Пачия крак ме изненада и мен, това е мястото където най-малко имам бръчки...Relaxed

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 20:29 от adiland

# 612
  • София
Тъмни кръгове под очите също не виждам.
Филъри за брадичка и под очи са различни. С различна плътност. То, не че не може, ама дали ще е целесъобразно? newsm78
Та, пак не разбрах, какво им пречи брадичката ти?  Laughing

Пиши си спокойно къде и кой ти го е предложил. Ако искаш в скрит текст. Peace

# 613
adiland, изглеждаш страхотно!

Категорично смятам, че нямаш нужда от ботокс. Ама никакъв, никъде. И филър не виждам защо и къде трябва да ти се поставя  Stop
Ако много искаш да направиш нещо за себе си - мезотерапия, лек пилинг и микродермаазбразио са моите препоръки.
Кой доктор те хвърли в дълбокото с толкова напълно ненужни процедури?

# 614
  • София
adiland, изглеждаш страхотно!

Категорично смятам, че нямаш нужда от ботокс. Ама никакъв, никъде. И филър не виждам защо и къде трябва да ти се поставя  Stop
Ако много искаш да направиш нещо за себе си - мезотерапия, лек пилинг и микродермаазбразио са моите препоръки.
Кой доктор те хвърли в дълбокото с толкова напълно ненужни процедури?

Самсара, както знаеш на мен ми правиха ботокс/ преди 5 г/, без въобще да имам бръчки с цел превенция. Затова казах, че се колебая. До сега повече ботокс не съм слагала на чело. Peace Но аз правех много мимики...После забравих.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт