Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 413
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Мезотерапия за 70лв? Да не е била от тези безиглените мезота?
Иглена е. И на мен за под очите ми взе 70лв
Даяна111, работи в МБАЛ Сердика. Лошото е, че не работи с часове, ако няма хора влизаш, ако има чакаш, чакаш....

# 586
Мезотерапия за 70лв? Да не е била от тези безиглените мезота?
Иглена е. И на мен за под очите ми взе 70лв
Даяна111, работи в МБАЛ Сердика. Лошото е, че не работи с часове, ако няма хора влизаш, ако има чакаш, чакаш....

Много добра цена.

# 587
  • София
Благодаря,El_83!
А от избелващата мезо под очи видя ли ефект?Колко броя са необходими?
Струва си да се опита май първо с мезо и ако няма ефект с филър след това.
Тъмния цвят може би ще се повлияе,но хлътналостта едва ли. newsm78

# 588
Благодаря,El_83!
А от избелващата мезо под очи видя ли ефект?Колко броя са необходими?
Струва си да се опита май първо с мезо и ако няма ефект с филър след това.
Тъмния цвят може би ще се повлияе,но хлътналостта едва ли. newsm78
Колко са необходими, зависи.
Мезото не може да ти запълни хлътването, трябва си филър  Grinning Аз от отоците след мезото се видях със запълнено под очите и много се харесах  Laughing Нямаше нищо общо със сега де.
На мен започва да ми се блокира мимиката на гневната, дано задържи по дълго  #Crazy

# 589
  • София
Ще пробвам скоро нещо за под очите и аз,че все повече ми се набива на очи тази хлътналост.
И в челото скоро трябва да слагам ботокс.Последно слагах февруари,около 3 месеца издържа,но е нормално,защото ми беше за първи път. Peace
Не знам при коя ще отида,но искам да не ме таксува на зона,а на поставени единици,тъй-като предния
път ми сложиха само 10 единици.Това реално са около 130 лв.А на зона ще ми вземат 250 лв.

# 590
Даяна1111, къде ти разпределиха тези 10 ед., защото и аз май предпочитам така. Не вярвам да имам нужда от повече от 10-15...

# 591
Здравейте! Включвам се с въпрос за избор на дерматолог за поставяне на филър в устните. Много съм доволна от д-р Ванеска, но тя е в майчинство и ми се налага да се доверя на друг, въпреки че никак не ми се иска (патила съм си от една прехвалена докторка преди няколко години).
Колебая се между д-р Михайлов и д-р Валянова. Моите устни имат склонност да образуват топчета и някъде тук в темата бях прочела за д-р Михайлов, че слага филъра по по-различен начин и изглежда по-естествено. Притеснява ме обаче това, че не съм виждала нито едни устни, които е правил той, а и се е дипломирал миналата година и едва ли е натрупал много опит...
Всяко едно мнение и съвет би ми бил от помощ. Благодаря!

Здравей, както аз написах преди това имах същия проблем с топчета от доктор в Кипър и докато не се разгради филъра, не се махнаха. Препоръчвам Д-р Денчева, клиника Reverse, досега не съм имала никакъв такъв проблем да не говорим, че има добър нюх за естетика и въпреки моето желание хем за естествени устни, хем да си слагам и още и още, винаги ме спира ако искам нещо, което й се вижда драстично.

Аз искам да попитам за мнение за антицелулитна мезотерапия?Много съм се ошишкала  в последните месеци, появи ми се е овече целулит по бедрата и сега започнах тренировки, които искам да съчетая и с процедури /стига наистина да има ефект де/ , а пък за по-натам може би ще започна и терапия с Accentprime или Ексилис, ще съм благодарна и за отзиви за тях, засега съм гледала само снимки преди/след и ефекта е супер, но сигурно при всеки е различно.

# 592
За устни препоръчвам д-р Крахтова, а за филър - Филорга.  Докторката е много внимателна и прецизна в работата си, а от трайността на филъра съм най-доволна. Устните стават пухкави и мекички и нямат пластмасов ефект.  Heart Eyes

Мая, относно мезотерапията - хубаво е, че може пудра. Просто ме притеснява дали ако имам някакви леки следи от процедурата ще мога да ги прикрия с грим през деня.

Цвета, за кога планираш мезотерапиите и каква е цената на пакета?

# 593
  • София
Даяна1111, къде ти разпределиха тези 10 ед., защото и аз май предпочитам така. Не вярвам да имам нужда от повече от 10-15...
Нямам представа как точно са разпределени,само в челото са,без гневна бръчка.
Първо сложиха 6 единици и на ретуша още 4.
Ефекта за мен е уаау.Лошото е,че само 3 месеца издържа,но казват че първия път трае най-малко. Peace

# 594
И аз се интересувам от цените на пакетите за мезо.

# 595
  • София
Момичета, ама от какво ви се получават тия топчета. newsm78 Нали говорим за филър с ХК???

Missу
, аз пакетна цена никога не съм взимала. Само единична. Варира м/у 200 +/ - и 250 лв. Зависи от лекаря и дали слага допълнително аминокиселини +
Пример:http://skinline.bg/bg/mezoterapia-filorga/

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 22:23 от MayyaI

# 596
Устните

Сложих ХК на 12.11.
Чудя се дали да сложа пак 1 мл , струва ми се много незабелижимо  Sad . Даже вкъщи не разбраха че съм си сложила , Sad

# 597
  • София
Хубави са устните, не слагай повече.

# 598
  • в 1001-та нощ
Устните

Сложих ХК на 12.11.
Чудя се дали да сложа пак 1 мл , струва ми се много незабелижимо  Sad . Даже вкъщи не разбраха че съм си сложила , Sad

Контурът е много видим, със сигурност има разлика  Peace В началото има лек оток, който после спада и дава това усещане за "неодостатъчност" спрямо предните дни Simple Smile

# 599
  • София
Дами, извинявам се, объркала съм линка за мезото.
http://skinline.bg/bg/mezoterapia-filorga/
Поправих го. Peace

Общи условия

Активация на акаунт