Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 439
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Juvederm е много хубав филър, но в интерес на истината и на мен само от него ми е ставало топче - веднъж. RHA-тата са динамични и няма такава опасност. Много ми харесват. Имат и лидокаин. Изобщо не боли с тях.

# 571
  • в 1001-та нощ
Е, аз пък от динамичен имам 2 топечта. Преди с две поставянеия на твърд - нямам. Споерд мен ен зависи само от филъра.

# 572
Според мен е до организъм, аз съм си слагала и Juvederm, и преди това при Валянова, но не помня какъв беше и двата пъти усещах уплътнения, топчета или както искате го наречете, но усещам филъра (видимо не си личи нищо), а имам приятелки, които казват, че нищо не усещат Simple Smile

# 573
Е, аз пък от динамичен имам 2 топечта. Преди с две поставянеия на твърд - нямам. Споерд мен ен зависи само от филъра.

Това от Теосиала ли? Бях останала с впечатление, че ти харесва. Или може би е ставало въпрос за teosyal kiss.

# 574
  • в 1001-та нощ
От Теосиал Кис - стария и новия - не съм имала проблеми. Топчетата са от динамичния Теосиал. Не ми пречат, симетрични са и отвътре, не се виждат. Наскоро се загледах, че устните "поспаднаха"  Mr. Green . Не са лоши сега, добре ми се вписват в лицето. Да видим кога ще се реша за реновиране Simple Smile Най-вероятно напролет най-рано Simple Smile

# 575
Тя го слага, да. Жувидерм

Кой Жувидерм ти сложи?

Аз съм правила процедури с Дермапен. Мисля, че се води "наследник" на дермаролера. Тоест на същия принцип е, но по усъвършенстван. Благодарение на процедурата почти се справих със стриите. За стрии и белези методът е много ефикасен. Не бих го нарекла кой знае колко агресивен, но има дискомфорт, обаче не е нещо фатално. На фона на резултатите си струва.

Дермапен, объркала съм се, точно това предлагат тук. За мен обаче са едно и също, поне един и същ им е принципа. Но тук е масово използван за лицето.
При тази процедура, знам, че се разчита на регенерацията на кожата след повърхностно нараняване. Стимулиране на клетъчно обновяване и т.н.

Обаче, за мен притеснителното тук е вероятността от инфекция. И то не малка. Това е една наранена, открита и отворена за бактерии и замърсявания кожа. Отнема дни да се възстанови и да възвърне естествената си защитна бариера, а ние не живеем и капсуловани сфери. Леко замърсяване и може да стане  гадна инфекция.

В устните съм слагала само Жувидерм - общо 4 пъти и всеки път по 0,5 мл. Топчета получих само първия път, филърът беше поставен от Валянова, 2014 г. Може да се е поусъвършенствала вече и да не прави поразии, че и ми насини устните зверски, постави филър, който не е за устни и се подуха тройно, много лоши спомени имам аз от нея.

# 576
Самсара, Жувидерм ултра смайл , виждам 0.55мл е ампула, явно затова не се запълни  Grinning
Другия стикер е Волбела и лидо 1мл Това ботокса ли е?

# 577
Самсара, Жувидерм ултра смайл , виждам 0.55мл е ампула, явно затова не се запълни  Grinning
Другия стикер е Волбела и лидо 1мл Това ботокса ли е?

Не, и двете са филър на Жувидерм.
Точно Ултра Смайл мислех, че ти е сложила за под очите, той е много течен, дават го, че е подходящ за за зоната под очите. Волбелата сигурно е  разпределила за скули или устни.

Ултра смайл съм слагала за устни аз, защото е 0,55, а аз повече от това не желая в устните си. Но е доста нетраен за устни, а при мен като цяло се задържа филър.

# 578
Аз не съм правила устни и скули  Joy
Отидох за попълване под очите и ботокс на гневна  newsm78 Какво къде е слагала не знам.

# 579
Аз не съм правила устни и скули  Joy
Отидох за попълване под очите и ботокс на гневна  newsm78 Какво къде е слагала не знам.
Трябва да е боцнала и по-надолу, според мен  Rolling Eyes, горната част на скулите?

# 580
Аз не съм правила устни и скули  Joy
Отидох за попълване под очите и ботокс на гневна  newsm78 Какво къде е слагала не знам.
Трябва да е боцнала и по-надолу, според мен  Rolling Eyes, горната част на скулите?
Не. Слага ги с канюла ( за пръв път ме правят така) Боцна под скулата и вкара иглата под кожата до под окото. От ляво много ме болеше. И после направо я издърпа. Разнесе с лек натиск само под окото. Накрая след "ботокса" остана малко и пита къде да го сложи, да не го хвърля. Казах и да прецени, боцна отстрани на носа в долната част, дето започва назолабиални ( много освежи лицето)
И това беше 3 мин и бях готова  Joy

Моя бликза ходи онзи ден при Джалдети за мезотерапия. Преценила да сложи колаген, тя е на 40+ Лицето и направо светна. Платила е 70лв  Joy За парите, които дадох, можех една година да ходя на процедури при нея. Мисля вече натам да се насоча. Омръзна ми да давам пари по прехвалени лекарки и нищо. И не е като да имам нереални очаквания.

# 581
  • София
А тази др.Джалдети добра ли е?Все по-често срещам името и.Дали се справя с попълването под очите?
Къде се намира кабинета и ?
Само от 1 мезо- видим ефект,това е страхотноо Peace

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 20:23 от Даяна1111

# 582
А тази др.Джалдети добра ли е?Все по-често срещам името и.Дали се справя с попълването под очите?
Само от 1 мезо- видим ефект,това е страхотноо Peace
Тя е много добра в кожните болести и мислех, че както се казва там се е специализирала, но има много пациенти и в естетическата част е добра явно. Аз съм правила избелваща мезо под очите, писала съм. Доволна бях, много е внимателна, не обещава чудеса, не изписва козметика за луди пари... Чудех се при нея да ида за попълване, но ми каза, че ще трябва на няколко етапа и се отказах. Съжалявам де. Само ботокс знам, че не слага.

# 583
  • София
Мерси много! Hug
А къде е кабинета и ?

# 584
Мезотерапия за 70лв? Да не е била от тези безиглените мезота?

Общи условия

Активация на акаунт