Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 445
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Дори да е позволен гримът, по-добре според мен е да оставиш кожата да диша след подобна процедура и съставките, които са навлезли да подействат на кожата.. Дори да има леки следи, хич да не ти пука от другите. После пък ще се радваш на хубава кожа! Simple Smile

# 556
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета. Аз вече имам направени 4 процедури Венус Легаси. Изключително съм доволна, отчитам минус 4 см в бедрата и заглаждане и стягане на кожата. Май това ще се окаже процедурата за мен. Вече се чудя дали да си взема някакъв пакет и за лицето. Имам нужда от освежаване на кожата. Дали ще има такъв страхотен ефект и за лицето?  Rolling Eyes

А какъв точно ефект на лицето желаеш?

Аз бях в такъв възторг, когато видях ефекта от легаси на тяло и също, като теб - веднага пожелах и за лице Simple Smile

# 557
При мезотерапиите след колко време се забелязва ефекта и при тях има ли вероятност от алергична реакция?

# 558
Чувала съм за алергични реакции към упойката, но за мезотерапията не знам. Ефектът вероятно при всеки се забелязва индивидуално според състоянието и нуждите на кожата.

# 559
Не беше на промоция. Казах, че определени дни правят промоция, но тези дни не съвпадат с моите свободни и не съм се възползвала. 600лв е ампулата Жувидерм и 250 ботокс. Ампула и половина ми е сложила демек  Grinning Половината е в носа, ама от другата цялата не ми се запълни хубаво под очите.

El, д-р Денкова ли ти слага филъра?
И какъв точно ти сложиха за зоната под очите (извинявам се, ако си писала за марката филър, не съм запомнила)?

В БГ срещали ли сте да се предлага из клиниките дермаролер като приоцедура?
Тук е мега популярна, и се чудя те ли са назад или ние  Laughing
Много дивашка ми е тази процедура на мен  Confused

# 560
Не съм срещала дермаролер. Не е ли много агресивно?
Самсара, извинявай ако си писала, но ти в коя страна си?

# 561
А този ботокс (по-точно ботулинов токсин) вие ли си го избирате или доктора ви го предлага? Любопитно ми е, понеже като ходих на консултация (в Щатите) и на двете места ми казаха, че ботокса е за по-възрастни жени/мъже. За под 60 се предпочитал Дайспорт. Стоял по-естествено и т.н. Има ли такава работа?

Самсара, аз имам накупени сума и дермаролери в нас – един за лице, други два за корем (ползвах ги над година тия за корем). Дивашка е процедурата вярно. Ефект не съм видяла от никой. Не знам ако дерматолог ги ползва какъв ще е ефекта...

# 562
Не беше на промоция. Казах, че определени дни правят промоция, но тези дни не съвпадат с моите свободни и не съм се възползвала. 600лв е ампулата Жувидерм и 250 ботокс. Ампула и половина ми е сложила демек  Grinning Половината е в носа, ама от другата цялата не ми се запълни хубаво под очите.

El, д-р Денкова ли ти слага филъра?
И какъв точно ти сложиха за зоната под очите (извинявам се, ако си писала за марката филър, не съм запомнила)?

Тя го слага, да. Жувидерм

# 563
  • в 1001-та нощ
...

Те са назад  Peace

# 564
  • София
За устни препоръчвам д-р Крахтова, а за филър - Филорга.  Докторката е много внимателна и прецизна в работата си, а от трайността на филъра съм най-доволна. Устните стават пухкави и мекички и нямат пластмасов ефект.  Heart Eyes

Мая, относно мезотерапията - хубаво е, че може пудра. Просто ме притеснява дали ако имам някакви леки следи от процедурата ще мога да ги прикрия с грим през деня.

Не съм имала проблем след мезотерапия. Просто едно леко общо зачервяване, което минава до 15 мин.
Не виждам и никаква причина, да не можеш да използваш ФДТ, ако не дай Боже се наложи. Все пак веществата се вкарват в кожата, не са по епидермиса. Може да поискаш кубче лед с което да обтриеш третираните участъци, за да се затвори боденото. И да изчакаш 10-15 мин.  Peace 

# 565
Аз съм правила процедури с Дермапен. Мисля, че се води "наследник" на дермаролера. Тоест на същия принцип е, но по усъвършенстван. Благодарение на процедурата почти се справих със стриите. За стрии и белези методът е много ефикасен. Не бих го нарекла кой знае колко агресивен, но има дискомфорт, обаче не е нещо фатално. На фона на резултатите си струва.

# 566
Обтриването на кожата с лед съм чувала, че е много полезно за кожата не само след процедури. Сутрин било много полезно за кожата, особено против подпухване, тъмни кръгове и бръчки. Е разбира се като напреднат годинките, не може да разчитаме на това, трябва си и друга намеса.  Simple Smile Но може и да е добре като плюс към другите неща.

# 567
Много благодаря на всички за съветите Simple Smile В крайна сметка записах час при д-р Кожухарова - тя замества д-р Ванеска. При д-р Валянова свободните часове бяха чак за края на декември, а аз няма да съм тук.
Според мен топчетата се образуват най-вече заради начина на поставяне и ако се засегне някаква жлеза, поне така ми беше обяснила докторката.
По спомен, първият път ми слагаха Жувидерм най-течния възможен, уж само щял да ми направи устните пухкави, а резултатът беше потресаващ. Целият филър стана на топчета, имах поне 3-4 големи и няколко по-малки.
Последните пъти слагам RHA4, който е доста плътен и май се води за скули, но при мен стои много естествено и красиво.

# 568
И аз така с Жуведерм.  Не ужасни топчета, но на пипане имаше малки уплътнявания.  Затова си искам вече само динамичен.  Моето слагане ще го отложа за Ванеска. Нямам възможност да използвам цял 1 мл,  иначе бях склонна да дам шанс на  др Михайлов. Не че не може да ми се побере в устните,  но тц. ...не искам извращения с визията ми.

# 569
Изглежда Жуведерм не е много "оферта".  Simple Smile Човек трябва първо да проучи какъв филър да си слага и при кого, защото явно доста детайли имат значение, дори процедурата е по-лека.

Общи условия

Активация на акаунт