Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 449
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, те са 5 накрайника за работа с Джет плазмата. Може да се използват и за леко освежаване на лицето, за по-дълбоки бръчки, за белези, стрии, фиброми, за стягане на контура, свиване на пори. Работи се с различни приставки, с по-леките приставки правят серия от процедури. Преди да направи свекито процедурата на страницата не видяхме снимки точно на клепачи с въпросния накрайник.

Иначе тя си беше решила да пробва процедурата, тъй като я шубе да си прави операция на лицето. Защото там стане ли беля, човек не може да я скрие. Иначе за тялото не я е страх, нали ви казвам, че ще прави пластика на корема.  Simple Smile Противопоказания за зрението няма, според мен при теб red soul се е получило съвпадение. Peace

Мая, колкото до цигарите - на някои хора съм забелязвала, че голямо влияние оказват, а на други изобщо. Странна работа, сигурно е до ген.  Rolling Eyes

# 541
Аз днес се записвам с една мезотерапия. Simple Smile

Какъв вид мезотерапия направи? Как усещаш кожата си. Цял пакет ли си си взела или еднократно правиш процедурата?

# 542
Аз днес се записвам с една мезотерапия. Simple Smile

Какъв вид мезотерапия направи? Как усещаш кожата си. Цял пакет ли си си взела или еднократно правиш процедурата?

Ревитализираща ампула с хиалуронова киселина, аминокиселини и витамини. Не е в пакет, но и преди съм правила тази. Харесва ми като ефект. Имам усещането, че кожата ми става доста по-мека и плътна. Имам днес две синки на бузите, но тя още докато ме прави каза, че е нацелила кръвоносен съд. Случва се понякога. В други случаи не. Като цяло моята кожа веднага се зачервява, но и бързо отшумява зачервеното. Имам тук таме точици от боцканията.

# 543
Пиша поста си да направя актуализация за спомената от мен цена - тази на филър RHA 3. Тъй като възнамерявах тези дни да слагам пак, попитах дали няма промяна в цена- та в Хил отговориха, че е 600 лв за 1 мл,  в Скин лайн е 550 лв. Във втората клиника се заплаща целия милилитър, който може да разпределите в други зони,  или да използвате до месец.
Дано не съм подвела някого с обявената стойност от 500 лв. Март месец действително струваше толкова или 550,  със сигурност платих 200+ за 0.5 в Хил.

# 544
Chicci, и аз ще правя мезо, но след пилингите.
El_83, малко ме стресна с тази цена, филър и ботокс само на гневна за 1100 лв, доста ми се вижда, и казваш, че това било на промоция...

След ботокс, аз бих изчакала и две седмици за деруга процедура.
orchid77, ще мине подутината, като се сетиш повдигай веждите нагоре.

# 545
Чичи, на колко време правиш мезотерапия горе долу?

# 546
Искам да си направя и аз няколко мезотерапии. Харесала съм си пакет. След процедурата може ли да се слага пудра или ФДТ или се изчаква известно време.

# 547
Chicci, и аз ще правя мезо, но след пилингите.
El_83, малко ме стресна с тази цена, филър и ботокс само на гневна за 1100 лв, доста ми се вижда, и казваш, че това било на промоция...

След ботокс, аз бих изчакала и две седмици за деруга процедура.
orchid77, ще мине подутината, като се сетиш повдигай веждите нагоре.

Не беше на промоция. Казах, че определени дни правят промоция, но тези дни не съвпадат с моите свободни и не съм се възползвала. 600лв е ампулата Жувидерм и 250 ботокс. Ампула и половина ми е сложила демек  Grinning Половината е в носа, ама от другата цялата не ми се запълни хубаво под очите.

# 548
Хубаво е да се изчака един ден след мезотерапия преди да се ползва ФДТ или пудра. Аз нямам определен период за мезотерапията. В общи линии приблизително веднъж месечно посещавам лекарката и тя преценява от какво имам нужда в момента.

# 549
  • София
Аз също мн харесва мезо ,но за мой срам не съм ходила от 2-3 г.  Embarassed

Искам да си направя и аз няколко мезотерапии. Харесала съм си пакет. След процедурата може ли да се слага пудра или ФДТ или се изчаква известно време.

Аз фдт не ползвам. Питала съм обаче за пудра, казаха ми : Ок е, но аз и пудра рядко използвам, така че не мога да ти бъда мн полезна. Peace

# 550
Здравейте! Включвам се с въпрос за избор на дерматолог за поставяне на филър в устните. Много съм доволна от д-р Ванеска, но тя е в майчинство и ми се налага да се доверя на друг, въпреки че никак не ми се иска (патила съм си от една прехвалена докторка преди няколко години).
Колебая се между д-р Михайлов и д-р Валянова. Моите устни имат склонност да образуват топчета и някъде тук в темата бях прочела за д-р Михайлов, че слага филъра по по-различен начин и изглежда по-естествено. Притеснява ме обаче това, че не съм виждала нито едни устни, които е правил той, а и се е дипломирал миналата година и едва ли е натрупал много опит...
Всяко едно мнение и съвет би ми бил от помощ. Благодаря!

# 551
Алесия, не мога да ти дам съвет при избора на специалист. Но топчетата мисля се образуват повече от филъра, който е използван.

# 552
Здравейте! Включвам се с въпрос за избор на дерматолог за поставяне на филър в устните. Много съм доволна от д-р Ванеска, но тя е в майчинство и ми се налага да се доверя на друг, въпреки че никак не ми се иска (патила съм си от една прехвалена докторка преди няколко години).
Колебая се между д-р Михайлов и д-р Валянова. Моите устни имат склонност да образуват топчета и някъде тук в темата бях прочела за д-р Михайлов, че слага филъра по по-различен начин и изглежда по-естествено. Притеснява ме обаче това, че не съм виждала нито едни устни, които е правил той, а и се е дипломирал миналата година и едва ли е натрупал много опит...
Всяко едно мнение и съвет би ми бил от помощ. Благодаря!
Аз правя устни при Валянова досега не съм имала топчета след поставяне на филъра .

# 553
Здравейте, момичета. Аз вече имам направени 4 процедури Венус Легаси. Изключително съм доволна, отчитам минус 4 см в бедрата и заглаждане и стягане на кожата. Май това ще се окаже процедурата за мен. Вече се чудя дали да си взема някакъв пакет и за лицето. Имам нужда от освежаване на кожата. Дали ще има такъв страхотен ефект и за лицето?  Rolling Eyes

# 554
За устни препоръчвам д-р Крахтова, а за филър - Филорга.  Докторката е много внимателна и прецизна в работата си, а от трайността на филъра съм най-доволна. Устните стават пухкави и мекички и нямат пластмасов ефект.  Heart Eyes

Мая, относно мезотерапията - хубаво е, че може пудра. Просто ме притеснява дали ако имам някакви леки следи от процедурата ще мога да ги прикрия с грим през деня.

Общи условия

Активация на акаунт