Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 467
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Преди това може, но по-добре не се преуморявай, защото после няколко часа не трябва да лягаш.

# 511
А има ли отоци по лицето, на следващия ден как е положението?

# 512
Не, няма отоци. Ефектът на "опъването" се разгръща в рамките на седмица.

# 513
Здравейте, никога не съм си слагала филъри, но напоследък се замислям, че искам да придам лек обем на устните си, ама наистина лек, не искам нищо прекалено. Бихте ли ме ориентирали към добри специалисти в тази област и цените горе-долу какви са (знам, че зависи от поставеното количество)?

# 514
Моя позната на 48 години прави блефаропластика на долен клепач при д-р Георгиев. Ходи синя и лилава месеци наред.

Бързината на възстановяване няма  общо с лекаря.

# 515
Моя позната на 48 години прави блефаропластика на долен клепач при д-р Георгиев. Ходи синя и лилава месеци наред.

Бързината на възстановяване няма  общо с лекаря.

Къде прочете да казвам, че има общо с лекаря? Споделих просто при кого я е правила.

# 516
така прозвуча- понеже Георгиев й е правил блефарото, тя е ходила синя,
иначе синините минават за толкова време, за колкото минават синините при ударено- за около 10-15-20 дни,
какви са тези месеци чак ....

# 517
така прозвуча- понеже Георгиев й е правил блефарото, тя е ходила синя,
иначе синините минават за толкова време, за колкото минават синините при ударено- за около 10-15-20 дни,
какви са тези месеци чак ....

Това на теб как ти е прозвучало са волни интерпретации, с които не се ангажирам.
Тук постоянно някой обвинява в реклама, в случая намекваш обратното, което не е така. Ако си чела внимателно, споделих че жената е доволна от резултата. Както и че го комбинира и с други процедури за цялостна поддръжка на лицето си. Като минус отбелязах дългият период за възстановяване. Поне месец ходи с очила, защото обилно беше синя и лилава. Операцията си я прави началото на месец май. Към края на юли все още имаше розово-лилави участъци във формата на полумесеци под очите, които и с коректор се виждаха.

# 518
muhcho, не - свекърва ми имаше оток само първия ден. След това имаше едни ситни точици, които изчезнаха напълно до една седмица. Доста щадящ метод е, особено за резултатите, които се постигат.  Peace

Tsveta, пожелавам ти го.
А свекърва ти къде си прави процедурата?

Виждам, че коментирате неоперативната блефаропластика с плазмен поток.

400 лв е цената, даже е по-евтино. Свекърва ми прави въпросната процедура и ефектът е страхотен. З

Какво значи "страхотен" ефект? newsm78 Peace
Че няма никаква кожа и мастни образувания?
Или че има по-младежки вид?

Жижи, заповядай контакт: https://www.facebook.com/JETT-Plasma-LIFT-1637759559872323/
Мая, преди клепачите й бяха увиснали, отгоре имаше като насъбрана тъкан. Тя е страстна пушачка и това много й личи на кожата. След процедурата се вижда разлика, но като мине малко време промяната става по-голяма - тоест ефектът се подобрява с времето. Тази кожа, която е била отпусната  се е лифтирала и изгладила и изглежда все едно я няма.  Ако откаже и пушенето обаче цена няма да има и това има голямо значение за запазването на ефекта.

# 519
Скрит текст:
muhcho, не - свекърва ми имаше оток само първия ден. След това имаше едни ситни точици, които изчезнаха напълно до една седмица. Доста щадящ метод е, особено за резултатите, които се постигат.  Peace

Tsveta, пожелавам ти го.
А свекърва ти къде си прави процедурата?

Виждам, че коментирате неоперативната блефаропластика с плазмен поток.

400 лв е цената, даже е по-евтино. Свекърва ми прави въпросната процедура и ефектът е страхотен. З

Какво значи "страхотен" ефект? newsm78 Peace
Че няма никаква кожа и мастни образувания?
Или че има по-младежки вид?

Жижи, заповядай контакт: https://www.facebook.com/JETT-Plasma-LIFT-1637759559872323/
Мая, преди клепачите й бяха увиснали, отгоре имаше като насъбрана тъкан. Тя е страстна пушачка и това много й личи на кожата. След процедурата се вижда разлика, но като мине малко време промяната става по-голяма - тоест ефектът се подобрява с времето. Тази кожа, която е била отпусната  се е лифтирала и изгладила и изглежда все едно я няма.  Ако откаже и пушенето обаче цена няма да има и това има голямо значение за запазването на ефекта.

Геновева,цитирам те,за да си намирам тази информация по-лесно после Laughing
Много се замислих за тази неоперативна блефаропластика.От няколко месеца насам определено имам нужда.Само се чудя дали има изискване да нямаш проблем с очите.Аз използвах очила при четене ,при това изкл рядко и предимно вечер,когато очите ми бях апо-изморени.След поставянето на ботокс,обаче,нещата силно се промениха в доста негативна посока.За това сега вече съм"парен каша духа" Laughing

# 520
Аз днес се записвам с една мезотерапия. Simple Smile

# 521
  • София
genoveva, много благодаря за отговора.  bouquet

Охх, и аз пуша...Моя док твърди, че кожата ми била чудесна,  Rolling Eyes аз не й вярвам, ама да тръгна да споря с нея, има ли смисъл? Аз под хубава кожа разбирам кожа като бебешко д.  Wink, а моята никога не е била такава, за разлика от тази на майка ми и баба ми. Аз съм с кожа на другия род.

А би ли споделила само финансова ли беше причината да се насочи към плазма лифт.

red soul, мисля че ботоксът не е виновен за влошеното зрение. Peace Той нали се слага по-повърхностно. Мисля си, че просто е съвпаднало като време.  Peace

Chicci, честито! bouquet

# 522
Аз се записвам с филър под очите и ботокс. Филър ми сложи и на носа от едната страна, че имах хлътнало.
Под очите се получи добре, но сложи малко за да видим как ще е и ако реша след 2-3 месеца да сложа пак.
От ляво където ми беше по голямо хлътването и там се получи добре, отдясно си има леко хлътване....трябваше да си сложи както трябва.
Слага го с канюла, от лявата страна изпитах голяма болка, но като цяло от лявата страна винаги ме боли повече, всичко. Днес и ретуш на веждите правих, пак от лявата страна болка, там и пигмента трудно се задържа Simple Smile
Като цяло съм доволна де, по добре малко, отколкото да ме направи клоун.

# 523
El, микроблейдингът май най-много боли. Simple Smile

# 524
El, микроблейдингът май най-много боли. Simple Smile

Ми не. Него го търпях стоически като скубане на вежди е, ама ръчкането на лявата скула, докато стигне до под окото ми беше...ужас.
Сега като се загледах, даже не е попълнено както трябва. Една идея е по добре, но за тия пари очаквах по хубаво попълване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт