Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 463
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
El, микроблейдингът май най-много боли. Simple Smile

Ми не. Него го търпях стоически като скубане на вежди е, ама ръчкането на лявата скула, докато стигне до под окото ми беше...ужас.
Сега като се загледах, даже не е попълнено както трябва. Една идея е по добре, но за тия пари очаквах по хубаво попълване  newsm78

Мен микроблейдингът много ме боли. Скулите и предполагам под очите се чува едно като скърцане, което е доста неприятно.
Не знам дали съм казвала, но според моята лекарка нямало измислен добър филър за под очи, или поне тя твърди, че не е доволна от резултатите, които се постигат.
Но аз се сещам пък за Жаки, която скоро не е писала тук, че беше останала много доволна от попълването.
Ботокс на колко време слагате?

# 526
Здравейте, записвам се с ботокс на чело, пачи крак и гневна. Днес ми е втори ден и вече усещам разликата в мимиките, но малко съм притеснена- нормално ли е на мястото на убождането да има леко подуване, като малка цицина? Вчера нищо нямаше, днес се появи. При допир е леко болезнено.

# 527
Ванеска ми беше казала, че ботокс може през 6мес. Не по рано. Аз първия път сложих март месец тази година.
За под очите, не знам. Джалдети ми беше казала, че ги прави на няколко етапа, първо слага нещо да не се задържа вода ( нещо от сорта ми обясни, но тогава не ме вълнуваше) Та мисля другия път при нея да опитам  Laughing

orchid77 , и аз го имах първия път, там дето е боцнато. Сега не знам, утре ще видя

# 528
  • София
При мен ретуша на вежди(микроблейдинг)страашно много ме болеше,както и поставяне на филър в скулите и по- точно в лявата,наистина е много неприятно. Peace
El_ 83,филър под очи,а ботокс къде слага ?
1мл филър ли ти сложи под очите и колко струваше?
Не ти харесва как е попълнено под очите ли или в друга зона ?  newsm78

# 529
MayyaI,може и съвпадение да е било,незнам.Факт е,обаче,че действието му беше по-малко от месец и половина и проблемите ми започнаха след това.Може и да съм от много редките такива случаи,ама си ги има и тях и сега съм в пъти по-внимателна.
genoveva27,в JETT Plasma LIFT лекари или козметици работят/не ми се отваря страницата им,затова не мога да видя/

# 530
При мен ретуша на вежди(микроблейдинг)страашно много ме болеше,както и поставяне на филър в скулите и по- точно в лявата,наистина е много неприятно. Peace
El_ 83,филър под очи,а ботокс къде слага ?
1мл филър ли ти сложи под очите и колко струваше?
Не ти харесва как е попълнено под очите ли или в друга зона ?  newsm78
1мл уж сложи, не знам за носа дали сложи от него, защото каза, че там трябва по твърд филър.
Под очите не ми харесва, да. Стои си хлътнало...В четвъртък трябва пак да ида ( до Стоянов) та мисля да я питам щот парите не са малко, а ефекта  newsm78 Днеска имаше лек оток явно и по добре изглеждаше
Ботокс слагах само на гневната, 250лв е той. Понякога правят промоции филър и ботокс и излиза изгодно, но е в определени дни, които не съвпадат със свободните ми Simple Smile 1100 платих за всичко иначе  #Crazy

# 531
  • София
Щом ботокса е 250 лв,значи за филър си дала 850 лв.,ами хич не са малко и си в правото си да поискаш обяснение.
На мен когато ми направиха неравни скули им звъннах,обясних за недоволството си и изисквах да ми ги уеднаквят и го направиха(не при Денкова).
Преди време в друга клиника ми сложиха филър в устните,който се разгради за 2 седмици. #Cussing out
Тогава си замълчах,но сега отчитам това за грешка. Peace
В правото си сме да изискваме задоволителен резултат,когато даваме не малко парички за целта. Peace

# 532
Ами ако е там и е свободна ще питам дали това е крайния резултат за да знам дали друг път да се възползвам.Ще видя какво ще каже.
На гърдите ( 45дни след операцията) доктора ми махна коричките. На вертикалните разрези от ареолата надолу се бяха образували още в началото малко по дълбоки ранички. Доктора обясни, че там е слабо място, заради тежестта на имплантите и е нормално при някои да станат. На мен много трудно ми зарастват рани и спадат отоци. Днес ме мазаха с някакво лекарство и сложиха малки лепенки. В четвъртък ще ида пак да ги види. Дано не се налага повече да пътувам, че е трудно в това време... #Crazy
Гърдите без коричките са супер, около ареолата почти не се забелязва разреза, направо е като косъм.
Показах ги на момичето, което ми прави веждите и тя има 350 надмускулно, чашка Д е, изглеждат фрапантно спрямо моите 400 под мускулно  Grinning И тя ще ходи на повдигане, слагала е преди 12г има още едно раждане в тоя период. Та и тя се впечатли от тънките разрези...

# 533
  • Sofia, Bulgaria
Не, няма отоци. Ефектът на "опъването" се разгръща в рамките на седмица.
И аз имам едно питане. След поставянето на ботокс има ли ограничения на терапиите, които могат да се правят?

# 534
Не, няма отоци. Ефектът на "опъването" се разгръща в рамките на седмица.
И аз имам едно питане. След поставянето на ботокс има ли ограничения на терапиите, които могат да се правят?

Можеш да правиш мезотерапии, плазмолифт, но трябва да мине поне седмица от поставянето на ботокса.

# 535
Благодаря за отговора, ще се радвам на още мнения за тези отоци след ботокс, ,искрено се надявам да не е нещо сериозно.

# 536
Ще ти мине. Може да се случи сининка или малка подутина.

# 537
  • София
MayyaI,може и съвпадение да е било,незнам.Факт е,обаче,че действието му беше по-малко от месец и половина и проблемите ми започнаха след това.Може и да съм от много редките такива случаи,ама си ги има и тях и сега съм в пъти по-внимателна.
genoveva27,в JETT Plasma LIFT лекари или козметици работят/не ми се отваря страницата им,затова не мога да видя/

Права си да си внимателна. Ботоксът, който слагах преди 4 г отдавна се е разградил, а беше и 6-7 убождания макс. Оттогава не съм го правила пак, не виждам необходимост. Веднага ме стегна, но аз изразени бръчици не съм имала. Просто за превенция беше, че много мимики правех. Peace

# 538
  • София
Съжалявам, но не ми позволява да редактирам.
Гледах ф.б. страницата, ама някак на възрастни пациенти , ефект има, ама на по-млади нещо не забелязвам разлика. Peace

# 539
  • София
Честито за новите процедури 😊
Дано филърът под очите се разнесе във времето хубаво и не се налага повторна манипулация .
Много ли е болезнено?

И аз гледах страницата на тези с jet plasma lift, това което забелязвам е освежаване , но не мога да разбера по коя част на лицето е правена процедура ?

Общи условия

Активация на акаунт