Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 282
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз имам позната,която се оперира при Дилбер,страхотно е нослето и. Peace Peace

# 646
И моето носле се промени не много ок, а първоначално супер.
Но...Confused

# 647
  • София
Това е нещото,което нямам смелост да направя.
Как да знам какъв ще е крайния резултат.Това е нос все пак,не са устни да се разградят.Ами ако не се харесам?!
А и моят нос е-по дебел,искам да е по-тънък,с по- изящен връх,гърбица нямам.
Казват,че такива носове са най-трудни за правене.
Ако някой ден се реша ще е или при др.Джамбазов или при др.Дилбер.
Има ли някой от вас,който успешно се е подложил на ринопластика с цел-изтъняване на нослето и корекция на върха?

# 648
И аз не си харесвам върха на носа и искам да го коригирам, въпреки че изобщо не е фрапантно. Но някъде бях чела, че хрущяла расте през целия живот и много често се случва нос след ринопластика да промени формата си. Някоя от момичетата с ринопластика, ако даде мнение, ще съм благодарна и ще го смятам за полезно. Благодаря:)

# 649
  • в 1001-та нощ
Но...Confused

Как се промени с времето? Чела съм, че година минава, преди да получи финалната форма.

# 650
Но...Confused

Как се промени с времето? Чела съм, че година минава, преди да получи финалната форма.

Моя точно от 10-тия до 12-тия месец се промени най много.  Тогава спадат всички отоци и носа се изтънява най много. Съответно се проличават и дефектите, и носа става с окончателната си форма. Затова ревизии се правят година след първата.

# 651
  • в 1001-та нощ
Някакви чупки ли те смущават или е прекалено изтънен?

# 652
Някакви чупки ли те смущават или е прекалено изтънен?
Моя от лявата страна остана по надут, затова исках филър от дясно  Grinning
Иначе всичко друго ми харесва...

# 653
  • София
А вярно ли е,че при Джамбазоб се чака около 1 год. за консултация и още толкова за операция?
И че с върховете не се справял добре?
На почти всички известни дами за които се сещам и на които той е правил носовете,ми харесват как са се получили,Но повечето от тях са имали гърбица,а аз искам изтъняване и връх.
На консултациите казват ли дали може да се направи това,което желае пациента и какво да очаква като резултат.Показват ли снимки,все пак човек трябва да добие малка представа.

# 654
Същото съм чувала за Джамбазов.
На консултацията казваш какво искаш, може да покажеш и снимка. Доктора преценява дали може да стане или не. Казва ти какво може да се направи, според него и как ще е най добре за теб. Аз снимки не съм искала да ми показва или да прави фотошоп, това би ми донесло само разочарование после Simple Smile

Отделно, ние не можем да преценим как и какво ( както ти описваш носа си) В последствие може да се окаже съвсем друго....Аз мислех, че носа ми е прав, исках само да го стесни и да повдигне върха, мислех че не е нужно чупене дори  Grinning Обаче се оказа, че имам и изкривена носна преграда, една асиметрия на двете страни, та си беше чупене, изтъняване и всичко друго ( само гърбица нямах)

Не знам дали заради преградата, но преди доста често имах мигрени, нямаше хапче, което да ми помага. След операцията мигрените спряха  newsm78 Не знам дали има общо или е съвпадение, но е факт.

# 655
  • София
А ти при кой си го правила?
Кофти е това с чакането при Джамбазов.
Не е нормално ако сега реши човек,да чака първо за консултация толкова много време,а след това и за операция-общо 2 години са това.....
Но аз лично в България при друг не бих отишла.

# 656
Аз съм се оперирала при проф. Джамбазов, но не ринопластика, а за друг проблем(нослето си го харесвам). Преди 5 години се оперирах и чаках 10-11 месеца за операцията.
Имаше момичета за ринопластики, а и познавам няколко жени с ринопластика при него. Не прави кукленски носове с хипер изпилени и повдигнати връхчета, стил Майкъл Джексън. Според мен прави много естествен вид носове, които биха отивали на чертите на лицето, а не клонирани носове.

# 657
 Ами като поспаднаха вече отоците, костната част ок е, но върха остана голям с там беше проблема. Да, по къс ми е носа, повдигнат но можеше върха да е по добре. Но в моя случай е на харизан  кон забите не се гледат. Доволна съм и на това но бих  била по щастлива на по добре.
За к оментирания  лекар има неща които незнаете но не мога да ги коментирам.
 Започнах работа май после и мисля другата година да оправя под очите. Давайте идеи какво-що Blush

# 658
  • София
Аз съм се оперирала при проф. Джамбазов, но не ринопластика, а за друг проблем(нослето си го харесвам). Преди 5 години се оперирах и чаках 10-11 месеца за операцията.
Имаше момичета за ринопластики, а и познавам няколко жени с ринопластика при него. Не прави кукленски носове с хипер изпилени и повдигнати връхчета, стил Майкъл Джексън. Според мен прави много естествен вид носове, които биха отивали на чертите на лицето, а не клонирани носове.
Аз пък май харесвам клонираните носове.Но не тип М.Джексън.На певицата Емилия е такъв и изобщо,ама изобщо не ми харесва.
Харесват ми на-Алисия,Златка Райкова,Мегз,Галена,Светлана Василева,Джулиана Гани,Бони.
Мисля,че почти всички са правени от проф.Джамбазов(без Галена).

# 659
На Галена кой го е правил?
На Светлана Василева и стои ужасно носа, но тя с този нос и скули си ми прилича на хамстер.
Носовете на Златка и Алисия са хубави, да, но за мен изгубиха индивидуалността си и двете като смениха носовете. 
Джулиана Гани ми е отвратителна цялата.
Според мен не бива да се прекалява с намалянето на носа, и трябва цялостно се съобрази с големината на лицеро. Не на всеки стои малък, пилнат нос.

Общи условия

Активация на акаунт