Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 364
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Четох, че не се препоръчва поставяне на филър в устните на хора с брекетно лечение. Някой има ли опит и вие какво мислите?

Няма логика... лично имам приятелка, която за да не и се виждат брекетите докато говори отиде да си сложи ХК.

# 631
Четох, че не се препоръчва поставяне на филър в устните на хора с брекетно лечение. Някой има ли опит и вие какво мислите?

Няма логика... лично имам приятелка, която за да не и се виждат брекетите докато говори отиде да си сложи ХК.
Не съм казала, че не се слага, а че не се препоръчва. Чела съм го в сайта на докторка, която поставя такива, причината била, че по време на лечението се получават временни леки изкривявания на устните.

# 632
Много полезна и хубава тема. Отивам да чета и ще питам Вас по компетентните за отговори Simple Smile

# 633
Момичета, аз съм с доста мазна кожа и разширени пори. Видях промоция за лазерен карбонов пилинг, който регулирал себума и свивал порите. Като прочетох описанието ми се видя точно подходящо за моята кожа. Някой опитвал ли е процедурата?  Hug

# 634

И на мен ми е интересно да науча дали е противопоказно.  Rolling Eyes

# 635
Аз съм с Invisalign брекети и устните ми са една идея по-напред (по-точно не само устните, ами цялата част над тях и под тях които покриват зъбите). За който не знае, не си личи, но може би това би заблудило този който ще поставя филъра и ефекта да не е според очакванията, както би заблудило и този който ще провежда ортоднотското лечение. Преди да се поставят тия брекети се прави снимка на лицето (в усмихнато и нормално състояние), за да се „прогнозира“ евентуално какви изменения ще се получат до края на лечението. Ако се променят устни, вероятно това ще заблуди ортодонта, както и обратното – тези брекети ще заблудят този който ще преправя устни. ПО-добре лицето да се пипа след приключване на лечението на зъбите. Мнението ми е съвсем лаишко, на база личен опит само с брекети.

# 636
Благодаря ти, vici75! 💐 точно както и аз си мислех. Не ми остава много до края на лечението, ще се изчака 3-4 месеца.

# 637
Благодаря ти, vici75! 💐 точно както и аз си мислех. Не ми остава много до края на лечението, ще се изчака 3-4 месеца.

ООо ти си към края Grinning. И аз съм така. Вече нямам търпение да ги махна. Ако искаш попитай все пак специалист, аз само изказах мнение по пътя на логиката. Има вероятност въобще да не стоят така нещата, но пък доста са скъпи тези процедури и ако нещо не се получи както трябва, а и времето да чакаш докато се резорбира, не знам дали си струва риска. То не стига чакането с тия брекети, та и още...

# 638
Привет дами! Simple Smile Имам следния въпрос, тъй като ви следя и ми прави впечатление,че при увеличаване на бюста след избор на лекар и вид импланти отнема медец и дори повече, докато се премине към самата операция. Т.е знам ,че няма как да се каже с точност, но грубо колко време отнема от влизането на клиента за консултация до операцията, ако взема решение самата аз разбира се бързо.. или колко време отнема доставката на самите импланти? Благодаря ви за отговорите предварително Simple Smile

# 639
  • в 1001-та нощ
При по-именитите лекари - часовете са заети за месеци напред.

# 640
  • Варна
Какво мислите за Др. Дилбер?
Някоя правила ли си е ринопластика при него?
Много хубави нослета извайва.

# 641
Привет дами! Simple Smile Имам следния въпрос, тъй като ви следя и ми прави впечатление,че при увеличаване на бюста след избор на лекар и вид импланти отнема медец и дори повече, докато се премине към самата операция. Т.е знам ,че няма как да се каже с точност, но грубо колко време отнема от влизането на клиента за консултация до операцията, ако взема решение самата аз разбира се бързо.. или колко време отнема доставката на самите импланти? Благодаря ви за отговорите предварително Simple Smile
При мен след консултацията,първата свободна възможност за операцията беше след десет дни,и тогава я направих.След три дни става месец с импланти вече.Късмет

# 642
Здравейте, момичета. Някоя от вас правила ли е липосукция ?  Rolling Eyes Напоследък доста се замислям..доста усилия полагам, а не мога да сваля излишните мазнини на бричовете.  Приемам съвети.. ooooh!

# 643
genoveva27, аз и тази година правя средно дълбок пилинг с 20% ТСА и ефекта е страхотен. Кожата ми направо светна и ситните бръчици не се забелязват. Правя пилингите заради пигментация, не толкова заради порите. За да се свият порите трябва преди това да се почисти лицето, защото самия пилинг не може да изхвърли натрупването в порите.

Който се лекува с брекети и други коректори на захапката по-добре да завърши лечението и тогава да освежава устните.

# 644
Какво мислите за Др. Дилбер?
Някоя правила ли си е ринопластика при него?
Много хубави нослета извайва.
И аз им разглеждам профилите на него и д-р Илхан, всичко изглежда страхотно, ама не е  Grinning
Моя приятелка се прави при Илхан, хич не е доволна, аз също не харесвам носа и. Отделно, по снимките му оставам с впечатление, че там няма такова посиняване и отоци, но тя е била....страшна.
Отседнала е при Зюлейха, доволна е от нея. Имало е и момиче правено при Дилбер, първоначално е било хубаво нослето, но след 1-2 месеца така се променило, че момичето мисли за ревизия.
Та и там не всичко е цветя и рози  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт