Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 312
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Може да има общо. Денкова може би затова ми каза, че трябва под очите и в скулите малко...По моята логика, ако сложа само в скулите, хлътването под очите ще е по видимо  newsm78

При мен е крайно наложително попълването под очите, решила съм да е следващия месец, но още не съм решила при кого. Давайте предложения  bouquet

# 91
Здравейте момичета. Никога не съм ползвала естетични и козметични процедури. Четох доста из темите ,но не разбирам много терминологията и съкращенията които използвате. Това което измислих да направя е
1 филър за устни . в руските форуми много хвалят Dermalax.Има ли го тук и някой работи ли с него
2 за премахване на уморения вид - мисля пак някакъв филър но не ми е ясно къде - под очите ли се поставя или гънките около носа.
Най-вече къде във Варна.

# 92
Aurora, бих ти препоръчала консултация в Скин лайн. Не знам дали работят с въпросния филър за устни, но може да попиташ. Както и какво биха те посъветвали за освежаване на лицето.

# 93
  • в 1001-та нощ
Присъединявам се към предложението на Chicci - консултирай се с лекар, може и с няколко Peace

Произвеждат се много филъри, но за да се прилага тук официално - минава пез процедура, като лекарствата - затова няма голямо многоообразие. Малък пазар сме.

# 94
Момичета, здравейте. Темата е Страхотна, информацията, която споделяте е много полезна. Искам да попитам момичетата от Бургас, които са ползвали услугите на Антоатена Йорданова, имате ли някакви препоръки, доволни ли сте? Можете ли да препоръчате друг специалист от Бургас? Още един въпрос, към всички профита, какъв филър да използвам, за да сложа в устните и в скулите от една ампула. Благодаря, предварително.

# 95
При мен единственото, което остава като питанка е, защо близките ми приятелки казват, че изобщо нямам нужда. Ще ви пусна снимка и на вас да кажете. Основното, което ме разубеждава е, че дерматолог също ми е казвал да не пипам нищо за момента, единствено назолабиала, защото там си имам предразположеност за ранно отпускане на кожата.

# 96
Здравейте , случайно открих темата Ви и се зачетох в последните страници, много полезна информация давате и понеже нямам опит искам да Ви питам какво Ви е мнението за Клиниката по естетична хирургия на Александровска болница? Имам дребни забележки по тялото и лицето ми и ми се иска да направя консултация с някой добър лекар, който да ме посъветва какво мога да подобря, но предпочитам да се доверя на добри специалисти, отколкото на новооткрит тип салон за процедури, мислите ли, че щом е държавна болница, всичко е под контрол като препарати и уреди?

# 97
  • в 1001-та нощ
Аз имам добро мнение за тази клиника. Всички лекари, които съм виждала през престоя си там - са самото съвършенство с естествен вид - без гротески и крайности. Не мога да кажа до колко това, което виждам е природна даденст и до къде намеса.

*strawberry*  Peace пускай снимка смело  Peace

# 98
  • София
Може да има общо. Денкова може би затова ми каза, че трябва под очите и в скулите малко...По моята логика, ако сложа само в скулите, хлътването под очите ще е по видимо  newsm78

При мен е крайно наложително попълването под очите, решила съм да е следващия месец, но още не съм решила при кого. Давайте предложения  bouquet
Благодаря ти! Hug
Да,като се замисля,май се е получило точно,заради скулите. Peace
И аз не съм решила при кого,но трябва да ги попълня.
Преди като съм ходила за устни бях питала и ми казаха да започна с мезо.
Някои лекари отричат филърите под очи(по-зле щяло да стане),други слагат...Направо вече подхождам със страх....,а и това са очи все пак. Wink

# 99
Аз имам добро мнение за тази клиника. Всички лекари, които съм виждала през престоя си там - са самото съвършенство с естествен вид - без гротески и крайности. Не мога да кажа до колко това, което виждам е природна даденст и до къде намеса.

*strawberry*  Peace пускай снимка смело  Peace

Благодаря Simple Smile)) още тази седмица ще звъня за час, а препоръка за лекар дали ще може?

# 100

Това са моите устни в момента. Харесвам си формата и обема. Може би бих искала да изглеждат малко по-сочни, но в рамките на нормалното. Дерматологът, при който бях каза, че имам страхотна форма и изглеждат добре. Alena, ще се радвам да кажеш компетентното си мнение. 🤗

# 101
  • В къЩи.
Имаш страхотни устни. Peace
Сочни, с перфектна форма и хубав контур.
Не ги пипай! Naughty

Ел_83, с какво мажеше лицето след химичния пилинг?
Правих го в петък след обед,а днес вече не мога да направя никаква мимика,едва отварям уста за да ям.Опъва ме жестоко.

# 102
Имаш страхотни устни. Peace
Сочни, с перфектна форма и хубав контур.
Не ги пипай! Naughty

Ел_83, с какво мажеше лицето след химичния пилинг?
Правих го в петък след обед,а днес вече не мога да направя никаква мимика,едва отварям уста за да ям.Опъва ме жестоко.

Лия, намазаха ли те с нещо след прицедурата ?
Аз да питам д-р Живкова или Денкова за оформяне на контур на устни ?

# 103
  • В къЩи.
Отми няколко пъти с тампонче с вода, за да спре паренето от киселината. И след това ми направи лек масаж с някакво кремче,но не попитах какво .

# 104
Отми няколко пъти с тампонче с вода, за да спре паренето от киселината. И след това ми направи лек масаж с някакво кремче,но не попитах какво .
Не е било вода  Grinning Неутрализира се киселината със специален разтвор. На мен там ми сложиха успокояваща маска, която не отмих. После ми каза само хидратиращ крем, друго не е нужно. Споко, като почне да се чупи кожата, олеква. Само не я махай ти и много внимавай, не пипай лицето си. Аз леко се одрасках до носа и ми остана леко като белег....кожата сега е много нежна.

Гледай лицето да е постоянно намазано, ако се налага през 15 мин. се мажи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт